De 11 BESTE whiskey cadeaus

Auteur:

Zoek je een goed cadeau voor iemand die van whiskey houdt? Bekijk deze pagina voor goede whiskey cadeaus om te schenken!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die te maken hebben met whiskey. Een whiskey cadeau is een geschenk waarbij whiskey centraal staat. Dit kan bijvoorbeeld een fles whiskey zijn, of een set met verschillende soorten whiskey. Het cadeau kan ook accessoires bevatten die gebruikt kunnen worden bij het drinken van whiskey, zoals glazen of een shaker. Bekijk hieronder onze selectie van de beste whiskey cadeaus.

2BEHOME Whiskeyset

Deze mooie whiskeyset van 2BEHOME wordt geleverd in een luxe houten opbergdoos en bevat naast 2 whiskeyglazen ook 6 whiskeystenen plus knijptang én een handig opbergzakje. De whiskeystenen zijn gemaakt van RVS en smelten daardoor dus niet, tevens maken ze geen krassen in de glazen!

2. Whiskeyset met karaf

2BEHOME Whiskeyset met karaf

Deze luxe whiskeyset met karaf van 2BEHOME komt in een mooie houten geschenkdoos. De whiskeyset bevat een decanteerkaraf, 2 whiskeyglazen, 6 whiskeystenen plus knijptang en een handig opbergzakje van fluweel! De producten uit de whiskeyset zijn volledig gemaakt van eco-vriendelijk materiaal.

3. Gebruikte houtsnippers

Deer Jimmy’s DIY Whisky Barrel Chips

Dit is misschien een apart whiskeygeschenk maar wel erg leuk om te geven. Deze houten snippers zijn gemaakt van oude vaten en kunnen worden gebruikt om smaak te geven aan neutrale alcohol. Naast de houtsnippers bevat deze giftset ook een tumbler en een trechter.

4. Whiskey cadeaupakket

Oil & Vinegar cadeaupakket

Deze giftset is weer eens wat anders en is een geweldig geschenk voor een whiskeyliefhebber! Het bevat mosterd en azijn dat op basis van whiskey is gemaakt. Daarnaast komt dit cadeaupakket met een zak aardappelchips met de smaak kaas en lenteui.

5. Luxe whiskeyset

Whisiskey luxe whiskeyset

Deze luxe whiskeyset van Whisiskey bevat alles wat er nodig is om met 2 personen van een heerlijk glas whisky te genieten! Deze whiskyset wordt geleverd in een luxe opbergdoos en bevat 2 whiskyglazen, 2 onderzetters, 1 ijstang, 8 whiskystenen en een opbergzakje hiervoor!

6. Whiskeykaraf

Whisiskey whiskeykaraf

Deze set met whiskeyaccessoires van Whisiskey heet The Explorer en is erg luxueus en de whiskykaraf in de vorm van een wereldbol is een heuse eyecatcher! Als dat nog niet genoeg is zit er in de binnenzijde van de karaf ook een handgeblazen driemaster VOC-zeilschip van glas! Daarnaast bevat deze set 2 whiskyglazen, 4 RVS whiskystenen, 2 onderzetters van hout, een ijstang en een luxe standaard voor de karaf zelf!

7. Whiskey decanteerset

Whiskey decanter

Deze luxe whiskeyset van MikaMax is een perfect geschenk om te geven aan iemand die graag van een goede whisky geniet! Het bevat een mooie whiskeykaraf (850 ml) dat gemaakt is van kristalhelder glas en heeft de vorm van een diamant. Daarnaast bevat deze set een houten plateau, ijstang, whiskystenen, stalen trechter, opbergzakje en 2 whiskeyglazen.

8. Vintage whiskykaraf

GDLF vintage whiskeykaraf

Deze prachtige whiskyset van GDLF brengt een hoop nostalgie met zich mee! De set bevat namelijk een heuse vintage whiskeykaraf (800 ml) plus 2 bijpassende whiskeyglazen (310 ml elk) en het wordt geleverd een een luxe geschenkdoos. Om het af te maken krijgt de ontvanger er zelfs ook nog een certificaat bij met informatie over dit product en merk!

9. Whiskeystenen

R.O.C.K.S. whiskeystenen

Deze whiskeyset van het merk R.O.C.K.S. bevat 6 granieten whiskystenen van verschillende kleuren die volledig met de hand vervaardigd zijn! Daarnaast wordt de set ook geleverd met 2 whiskeyglazen van kristalglas en zitten de producten in een mooie elegante houten geschenkdoos!

10. Glencairn whiskyglazen

Glencairn whiskyglazen

Een whiskeyglas van het bekende merk Glencairn wordt veelal beschouwd als hét whiskeyglas om optimaal te genieten van een goede whiskey! Het glas is in het midden wat breder en aan de onderkant en bovenkant dunner, dit zorgt ervoor dat men optimaal van de kleur, geur en smaak van een whiskey kan genieten. Dit glas heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder bijvoorbeeld de Queens Award for Innovation!

11. Jack Daniel’s heupfles

Jack Daniel's heupfles

Dit is een geweldig whiskeygeschenk voor de echte fans van het beroemde whiskymerk Jack Daniel’s! Dit Jack Daniel’s cadeau is een heupfles van RVS met daaromheen een leren band met het logo van Jack Daniel’s.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus die met drank te maken hebben?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën die met drank te maken hebben.