De 11 BESTE valentijnscadeaus voor hem

Geüpdatet op 10 mei 2023 door

Zoek je leuke en originele valentijnscadeaus voor een man? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven op Valentijnsdag aan hem!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven op Valentijnsdag aan een man. Een valentijnscadeau is een geschenk dat wordt gegeven op Valentijnsdag, een feestdag die op 14 februari wordt gevierd ter ere van de heilige Valentijn. Valentijnsdag is een dag waarop mensen hun liefde en affectie voor elkaar tonen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste valentijnscadeaus voor hem.

bloemencadeau

Natuurlijk beginnen we onze lijst met een product dat onlosmakelijk is verbonden met de liefde! Dan hebben we het natuurlijk over een mooie bos bloemen. Eigenlijk is dit valentijnsgeschenk natuurlijk iets wat standaard gegeven wordt aan elkaar door geliefden op Valentijnsdag, en niet zonder reden!

2. Beauty cadeaupakket

beauty cadeaupakket man

Een goede persoonlijke verzorging is voor veel mannen een must, een cadeaupakket met daarin allerlei beauty producten is dan een goed valentijnscadeau voor hem! Deze cadeaupakketten bevatten producten zoals bijvoorbeeld zeep, shampoo of scheerbenodigdheden! Bekijk ook ons artikel het beste cadeaupakket voor een man om te schenken!

3. Smartwatch

Smartwatch heren

Een smartwatch is een slim horloge dat allerlei functies heeft, het is de laatste jaren erg populair geworden en dat is niet zonder reden! Smartwatches verschillen vaak wel veel in prijs, dit komt door de opties die ze wel of niet hebben, let hier wel op! Lees ook ons artikel met de beste luxe cadeaus voor een man om te schenken!

4. Bordspel

Bordspel

Bordspellen zijn aan een heuse opmars bezig als het om populairiteit gaat. Steeds meer mensen plannen weer gezellige spelletjesavonden in met elkaar. Een leuk bordspel is daarom misschien wel een goed geschenk voor Valentijnsdag, kies natuurlijk wel iets wat goed bij hem past!

5. Videogame

videogames

Veel mannen gamen er nog lustig op los, een nieuwe videogame is dan waarschijnlijk een goede optie om te geven. Doe hem echt een plezier met een game van PlayStation, Xbox of Nintendo!

6. Elektrische stadsfiets

Elektrische stadsfiets

Elektrisch rijden zie je steeds vaker in het straatbeeld, het is dus vanzelfsprekend dat er nu ook al een tijdje elektrische stadsfietsen te koop zijn. Dit is zeker geen goedkoop geschenk, maar wel iets wat absoluut gewaardeerd zal worden!

7. Bierbrouwset

Bierbrouwset

Lust de man wel een biertje op zijn tijd? Laat hem dan lekker zelf zijn eigen bier brouwen met een bierbrouwset. Prima te betalen, uniek geschenk en hij zal er lang plezier van hebben! Bekijk ook ons artikel met de beste bierbrouwpakketten als dit cadeau je wat lijkt!

8. Baardverzorgingsset

Baardverzorgingsset

Baarden bij mannen zijn al een tijdje terug van weggeweest en ontzettend in de mode. Maar wat veel mannen nog wel eens vergeten is dat zo’n baard (en snor) ook verzorging nodig heeft, om die reden zijn er nu baardverzorgingssets!

9. Chocoladecadeau

Chocoladecadeau

Chocolade is natuurlijk al een tijdje hét cadeau om elkaar tijdens Valentijnsdag te schenken. Te krijgen in allerlei mooie en luxe verpakkingen, geen hoogstaand cadeau maar wel lekker!

10. Boxershorts

Boxershorts

Boxershorts zijn een praktisch en tegelijkertijd ook goed cadeau om te geven voor Valentijnsdag aan hem. Dit is een product wat hij vaak zal gebruiken en dus zeker zal waarderen!

11. Herenparfum

Herenparfum

Een lekkere parfum is natuurlijk altijd een goed geschenk om te geven aan een man. Kies een lekker luchtje uit dat bij hem past en wat uiteraard ook binnen het budget valt!

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus die met Valentijnsdag te maken hebben?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën die met Valentijnsdag of mannen te maken hebben.