De 3 BESTE houten poppenwagens voor kinderen

De selectie met de beste houten speelgoed poppenwagens voor kinderen om mee te spelen vind je op deze pagina. Onze reviews helpen je om een nieuwe poppenwagen van hout te kopen voor je kind!

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een kind?

Dan kun je kiezen uit een heel assortiment aan poppenwagens. Omdat je een poppenwagen tot een bepaalde leeftijd kan geven, waarom zou je dan juist voor een houten poppenwagen kiezen?

Dat heeft te maken met het feit dat deze ook dienst kan doen als loopwagen. Omdat ze uit hout bestaan kiept de poppenwagen niet snel om en kunnen kinderen hierdoor ook beter leren lopen.

Het geven van een poppenwagen kan van de leeftijd van ongeveer een jaar tot 6 jaar. Daarom is het fijn dat er zoveel verschillende keus is omdat een peuter van 1 jaar anders met poppen speelt als een wat ouder kind.

Wat zijn dan goede poppenwagens van hout om cadeau te geven?

1. Bandits & Angels houten poppenwagen

Bandits & Angels staan voor hip en trendy speelgoed. Met dit speelgoed beleven de kleine dreumesen geen saai moment en zijn ze lekker aan het spelen in hun eigen fantasiewereld.

De poppenwagen waar ze mee kunnen spelen zijn er in verschillende maten en modellen. Voor kinderen tussen 1 en 4 jaar zijn ze geschikt om cadeau te geven want het kan ook als loopwagen worden gebruikt.

Ze leren op deze manier betere stapjes te zetten en vol zelfvertrouwen de wereld te ontdekken. Heb je een houten vloer thuis? Dan zul je blij zijn dat deze wagen rubberen banden heeft zodat de vloer niet beschadigd wordt.

houten poppenwagen Bandits & Angels

2. Playwood houten poppenwagen

Playwood heeft heel wat leuke poppenwagens ontworpen waar een peuter vanaf een jaar heel blij van wordt. Omdat ze zo divers zijn in uiterlijk kunnen ze ook voor kinderen tot ongeveer 6 jaar aangeschaft worden.

Bij sommige modellen krijg je er wat extra accessoires bij zoals een dekje om de bak mee af te sluiten. Dit model heeft een bak waar een pop of een knuffeldier in vervoerd kan worden.

Je kunt kiezen uit een rieten model met of zonder stoffen bekleding, of kies een model die volledig uit hout bestaat. Wil je dat ze geruisloos door huis lopen met de poppenwagen, kies dan een met rubberen wieltjes.

Playwood houten poppenwagen

3. SFC Toys houten poppenwagen

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een kind, dan maak je ze vast blij met een mooie poppenwagen. Deze zien er niet alleen schattig uit maar hebben ook een belangrijke functie bij de ontwikkeling van het kind.

Ze zijn geschikt om te geven voor kids tussen 1 en 5 jaar. De eenjarige kan door achter een poppenwagen te lopen leren betere stapjes te zetten. Voor de wat oudere kinderen wordt hun fantasie beter aangesproken omdat zij zich wat meer bewust zijn van de wereld om hen heen.

Dit soort poppenwagens zijn te vinden in diverse uitvoeringen waarbij je kunt kiezen om er wel of geen matras of stoffen kap bij zit.

Wieltjes kun je van helemaal hout of met een rubberen laag krijgen, afhangend van de vloer waarop gereden zal worden kun je hier je keus in maken.

De prijzen verschillen waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel je eraan uit wilt geven.

SFC Toys houten poppenwagen

Conclusie

Bij de keus voor een poppenwagen van hout kun je kiezen uit diverse mogelijkheden. Wil je er wel of geen stoffen materiaal bij zoals een matrasje of een stoffen kap. De wieltjes zijn natuurlijk ook van hout.

Om ervoor te zorgen dat je het geluid reduceert zodra ze ermee aan de loop gaan, is het verstandig om te kiezen voor rubberen wieltjes. Kies een leuk model uit in de kleur die bij de kleine past.

Is het kind toch niet helemaal tevreden met een poppenwagen, of is het gewoon niet wat je zoekt? Dan is het het overwegen waard om het kind een lekker groot houten poppenhuis cadeau te doen, hier zal het dagen, weken of zelfs maanden zoet mee zijn!