Het beste baby speelgoed voor 0-3 maanden

Laatst bijgewerkt op 24/10/2020

We hebben het beste speelgoed voor baby’s van 0-3 maanden geselecteerd. Omdat de keuze in speelgoed enorm groot is hebben we alleen de top vijf met de beste beoordelingen in dit artikel behandeld.

In de eerste weken van het leven van een baby slapen ze bijn de hele dag. Na ongeveer 2 maanden zijn ze steeds iets langer wakker. Vanaf dit moment krijgen baby’s steeds meer mee van wat er om hen heen allemaal aan de hand is. Hun automatische grijpreflex ontwikkeld zich nu naar een bewuste grijpreflex.

Dit is het perfecte moment om bijvoorbeeld een grijpspeeltje of een rammelaar aan te schaffen. Je kunt ook een zacht knuffeltje (zonder kleine onderdelen die kunnen worden doorgeslikt) kopen voor het pasgeboren baby’tje. Als de tandjes al doorkomen dan kan een bijtring verlichting verschaffen.

Mocht je nu geen geschikt baby speelgoed voor 0-3 maanden in onze selectie kunnen vinden, dan kan je ook een kijkje nemen bij onze selectie met speelgoed voor een jongen van 1 jaar!

Beste baby speelgoed voor 0-3 maanden

Welke producten raden wij aan?

Bij de volgende selectie hebben we een aantal criteria aangehouden; positieve reviews, beoordelingen en aantal keren verkocht.

1. Baby rammelaar

Schattig, dierlijk en kleurrijk ontwerp maken deze set sokken en polsbandjes tot schattig speelgoed waar je kleintje mee kan spelen. Help baby’s eenvoudig onderscheid te maken tussen verschillende patronen, kleuren en gezichten en ruis te herkennen.

Zodra je baby of peuter zijn of haar handjes en voetjes ontdekt, zal hij of zij uren speelplezier beleven aan deze rammelaars met verschillende kleurtjes, geluidjes en stofjes.

Baby’s vinden de ingebouwde rammelaar fantastisch! Doordat de sokjes en armbandjes van pluche gemaakt is, zijn de sokjes en armbandjes heerlijk zacht!

2. Activiteitencentrum voor de auto

Deze pinguin is speciaal ontwikkeld om je baby te vermaken in de box, op het speelkleed of onderweg. Het activiteitencentrum met afstandbediening geeft licht, maakt muziek en stimuleert de ontwikkeling van je baby.

Deze muzikale activitycenter werkt op twee niet meegeleverde AA-batterijen en zorgt voor eindeloos speelplezier!

3. Babygym

Deze zachte, vrolijke speelmat met verschillende speeltjes en afneembare bogen brengt je (pasgeboren) baby urenlang speelplezier. De zachte figuren aan de bogen zijn voorzien van geluidjes en/of muziekje.

Alle speeltjes zitten bevestigd met een plastic clip en kunnen op verschillende hoogtes aan de bogen worden gehangen. Ze kunnen ook los worden gebruikt op bijvoorbeeld de wandelwagen of in de box.

4. Rammelaar – Sophie de giraf

Deze Sophie de giraf zachte maracas rammelaar is een must-have om je baby te entertainen!

Door de ergonomische vorm van het handvat is het makkelijk om de rammelaar vast te pakken en ermee te schudden. Als de baby de rammelaar schudt, hoort en ziet hij gekleurde balletjes die tegen elkaar botsen. De onderkant van de rammelaar is gemaakt van knisperstof en bevat labels om aan te raken.

5. Bijtring nijlpaardje

De twee bijtringen verlichten de pijn bij het doorkomen van de tandjes en het nijlpaardje zorgt voor volop knuffel- en speelplezier! Druk op de knipperende hart-toets om grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes te horen. De verschillende texturen stimuleren de tastzin.

Scroll Up