De 6 BESTE Rituals pakketten voor dames

Auteur:

Zoek je naar een goed Rituals pakket voor een vrouw? Bekijk deze pagina voor goede pakketten van Rituals om te geven aan een vrouw!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van Rituals pakketten die geschikt zijn om te geven aan een vrouw. Cosmeticabedrijf Rituals biedt luxe hygiëneproducten zoals zeep, bodyscrubs en crèmes aan, waarbij de producten over het algemeen oosterse geuren bevatten. Het bedrijf heeft meer dan 900 winkels verspreid over 33 landen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste pakketten van Rituals voor vrouwen.

RITUALS The Ritual of Sakura Giftset Extra Large

The Ritual of Sakura cadeaupakket van Rituals bevat een bed & body spray, shower foam, bodycrème, bodyscrub, geurkaars en handzeep. De ingrediënten van de producten zijn op basis van rijstmelk en kersenbloesem. De giftset wordt geleverd in een luxe opbergdoos en is te koop in verschillende maten!

2. Rituals – The Ritual of Jing

RITUALS The Ritual of Jing Giftset Large

The Ritual of Jing giftset van Rituals bevat een handmasker, mini-geurstokjes, shower foam en droge olie voor lichaam & haar. De ingrediënten van de producten zijn op basis van heilige lotus en jujube. Het cadeaupakket wordt geleverd in een luxe opbergdoos en is te koop in verschillende maten!

3. Rituals – The Ritual of Ayurveda

RITUALS The Ritual of Ayurveda Giftset Medium

The Ritual of Ayurveda cadeaupakket van Rituals bevat een geurkaars, shower foam, bodyscrub en bodycrème. De ingrediënten van de producten zijn op basis van amandelolie en Indiase rozen. De giftset wordt geleverd in een luxe opbergdoos en is te koop in verschillende maten!

4. Rituals – The Ritual of Karma

RITUALS The Ritual of Karma Giftset Large

The Ritual of Karma giftset van Rituals bevat een shower foam, hair & body mist, bodycrème en bodyscrub. De ingrediënten van de producten zijn op basis van witte thee en heilige lotus. Het cadeaupakket wordt geleverd in een luxe opbergdoos en is te koop in verschillende maten!

5. Rituals – The Ritual of Mehr

RITUALS The Ritual of Mehr Giftset Medium

The Ritual of Mehr cadeaupakket van Rituals bevat een doucheschuim, interieurspray, bodycrème en bodyscrub. De ingrediënten van de producten zijn op basis van zoete sinaasappel en cederhout. De giftset wordt geleverd in een luxe opbergdoos en is te koop in verschillende maten!

6. Rituals – Fleur de l’Himalaya damesparfum

RITUALS Fleur de l'Himalaya Damesparfum Giftset

Het Fleur de l’Himalaya damesparfum cadeaupakket van Rituals is een limited edition en bestaat een heerlijke damesparfum en shower foam. De ingrediënten van deze producten zijn op basis van wilde orchidee en pioenroos. Deze giftset is een limited edition en is dus voor een beperkte periode verkrijgbaar!

Ben je op zoek naar nog meer cadeaupakketten voor een vrouw?

Hieronder staan nog enkele artikels die met cadeaupakketten voor een vrouw te maken hebben.