De 6 BESTE Rituals pakketten voor heren

Auteur:

Zoek je naar een goed Rituals pakket voor een man? Bekijk deze pagina voor goede pakketten van Rituals om te geven aan een man!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van Rituals pakketten die geschikt zijn om te geven aan een man. Rituals is een bedrijf dat luxueuze hygiëneproducten, zoals zeep, bodyscrubs en crèmes, met oriëntaalse geuren verkoopt. Het heeft meer dan 900 winkels in 33 landen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste pakketten van Rituals voor mannen.

RITUALS The Ritual of Samurai Giftset Large

The Ritual of Samurai cadeaupakket van Rituals bestaat uit een aftershave, eau de parfum, scheerschuim en shower foam. De producten hebben ingrediënten zoals bamboe, cederhout, heilig hout en Japanse munt. De giftset komt in een luxe opbergdoos en is in verschillende maten te koop!

2. Rituals – The Ritual of Jing

RITUALS The Ritual of Jing Giftset Large

The Ritual of Jing giftset van Rituals bestaat uit een shower foam, handmasker, mini-geurstokjes en droge olie voor haar & lichaam. De producten hebben ingrediënten zoals jujube en heilige lotus. Het cadeaupakket komt in een luxe opbergdoos en is in verschillende maten te koop!

3. Rituals – The Ritual of Karma

RITUALS The Ritual of Karma Giftset Large

The Ritual of Karma cadeaupakket van Rituals bestaat uit een shower foam, bodyscrub, hair & body mist en bodycrème. De producten hebben ingrediënten zoals het aroma van de heilige lotus en witte thee. De giftset komt in een luxe opbergdoos en is in verschillende maten te koop!

4. Rituals – The Ritual of Hammam

RITUALS The Ritual of Hammam Giftset Small

The Ritual of Hammam giftset van Rituals bestaat uit een shower foam, shampoo, handzeep en zwarte zeep. De producten hebben ingrediënten zoals rozemarijn en eucalyptus. Het cadeaupakket komt in een luxe opbergdoos en is in verschillende maten te koop!

5. Rituals – The Ritual of Mehr

RITUALS The Ritual of Mehr Giftset Medium

The Ritual of Mehr cadeaupakket van Rituals bestaat uit een interieurspray, bodycrème, bodyscrub en doucheschuim. De producten hebben ingrediënten zoals het aroma van cederhout en zoete sinaasappel. De giftset komt in een luxe opbergdoos en is in verschillende maten te koop!

6. Rituals – Roi d’Orient herenparfum

RITUALS Roi d'Orient Herenparfum Giftset

Het Roi d’Orient herenparfum cadeaupakket van Rituals is een limited edition en bevat een heerlijke herenparfum en shower foam. De producten bevatten ingrediënten zoals Arabische amber en witte peper. Deze giftset is een limited edition en is dus slechts tijdelijk verkrijgbaar!

Ben je op zoek naar nog meer cadeaupakketten voor een man?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeaupakketten voor een man te maken hebben.