Over Joachim van Rossenberg

Joachim van Rossenberg
Joachim van Rossenberg – Oprichter van Keuzehelper.nl

Mijn naam is Joachim van Rossenberg, ik ben in 1988 geboren in Ter Aar en daar woon ik nog steeds. Ik ben Keuzehelper.nl begonnen omdat het soms moeilijk kan zijn om goede cadeaus te vinden voor welke gelegenheid dan ook. Door het runnen van deze website ben ik steeds meer met geschenken en speelgoed in aanraking gekomen, wat betekent dat ik nu veel kennis hierover heb!

Laatst gepubliceerde artikels door Joachim van Rossenberg

Hieronder staan de nieuwste artikels die Joachim van Rossenberg voor deze website heeft geschreven.

cadeaus voor avontuurlijke mannen 11 originele cadeaus voor avontuurlijke mannen - Op zoek naar goede cadeaus voor een avontuurlijke man? In dit artikel staan elf cadeaus om te geven aan avontuurlijke mannen!
cadeaus voor kookliefhebber 5 cadeaus voor een liefhebber van koken - Op zoek naar goede cadeaus voor een liefhebber van koken? In dit artikel staan vijf cadeaus die koken en culinair te maken hebben!
zeldzaam horloge cadeau 4 argumenten om een zeldzaam horloge te schenken - Op zoek naar een cadeau voor een horlogeliefhebber? In dit artikel bespreken vier argumenten om een zeldzaam horloge cadeau te geven!
westlandse cadeaus 6 Westlandse souvenirs om te schenken als cadeau - Op zoek naar Westlandse souvenirs om te schenken als cadeau? In dit artikel staan zes cadeaus die met het Westland te maken hebben!
duurzame cadeaus 5 duurzame cadeaus voor een milieubewust persoon - Op zoek naar duurzame cadeaus voor iemand die milieubewust bezig is? In dit artikel staan vijf cadeaus die met dit thema te maken hebben!
zwitserland cadeaus 5 cadeaus voor een liefhebber van Zwitserland - Op zoek naar goede cadeaus voor een liefhebber van Zwitserland? In dit artikel staan vijf cadeaus die met dit geweldige land te maken hebben!
housewarming cadeaus uitkiezen 5 tips voor het uitkiezen van goede housewarming cadeaus - Op zoek naar goede housewarming cadeaus? In dit artikel staan vijf tips om te gebruiken om het perfecte cadeau voor deze gelegenheid te vinden!
cadeau 75 jaar getrouwd 11 perfecte cadeaus voor het 75-jarig huwelijksjubileum - 75 jaar van warme herinneringen. Vind ontroerende geschenken voor een albasten huwelijk.
cadeau 70 jaar getrouwd 11 schitterende cadeaus voor het 70-jarig huwelijksjubileum - 70 jaar van kostbare liefde. Ontdek de perfecte cadeaus voor een platina jubileum.
cadeau 65 jaar getrouwd 11 interessante cadeaus voor het 65-jarig huwelijksjubileum - 65 fonkelende jaren samen. Vier het met een stralend cadeau voor een briljanten huwelijk.
cadeau 60 jaar getrouwd 11 originele cadeaus voor het 60-jarig huwelijksjubileum - Zes decennia van onverwoestbare liefde. Ontdek schitterende diamanten huwelijkscadeaus.
cadeau 55 jaar getrouwd 11 boeiende cadeaus voor het 55-jarig huwelijksjubileum - 55 jaar van schitterende herinneringen. Vind betoverende cadeaus voor een smaragden jubileum.
cadeau 50 jaar getrouwd 11 populaire cadeaus voor het 50-jarig huwelijksjubileum - Een gouden liefde voor 50 jaar. Bekijk onze selectie voor het ultieme gouden huwelijksgeschenk.
cadeau 45 jaar getrouwd 11 verrassende cadeaus voor het 45-jarig huwelijksjubileum - 45 jaar, zo uniek als saffier. Verras met een prachtig cadeau voor een saffieren huwelijksjubileum.
cadeau 40 jaar getrouwd 11 verbazingwekkende cadeaus voor het 40-jarig huwelijksjubileum - Vier 40 fonkelende jaren samen. Ontdek schitterende cadeaus voor een robijnen huwelijk.
cadeau 35 jaar getrouwd 11 indrukwekkende cadeaus voor het 35-jarig huwelijksjubileum - 35 jaar warmte en liefde. Vind het perfecte geschenk voor een koralen jubileum in onze collectie.
cadeau 30 jaar getrouwd 11 fantastische cadeaus voor het 30-jarig huwelijksjubileum - 30 jaar van kostbare momenten. Ontdek unieke cadeaus voor een paralen huwelijk en maak het speciaal.
cadeau 25 jaar getrouwd 11 perfecte cadeaus voor het 25-jarig huwelijksjubileum - 25 jaar stralend samen. Vier het zilveren jubileum met onze schitterende geschenkselectie.
cadeau 20 jaar getrouwd 11 geweldige cadeaus voor het 20-jarig huwelijksjubileum - Twee decennia samen! Vier het met delicate cadeaus voor een porseleinen huwelijk. Ontdek nu.
cadeau 15 jaar getrouwd 11 originele cadeaus voor het 15-jarig huwelijksjubileum - Kristalheldere liefde voor 15 jaar. Vind glinsterende cadeaus voor een kristallen jubileum in onze selectie.
cadeau 12,5 jaar getrouwd 11 verrassende cadeaus voor het 12,5-jarig huwelijksjubileum - Vier 12,5 jaar liefde met een koperen tintje. Bekijk onze selectie voor het perfecte koperen huwelijksgeschenk.
cadeau 10 jaar getrouwd 11 bijzondere cadeaus voor het 10-jarig huwelijksjubileum - Een decennium van liefde! Ontdek de beste cadeaus voor een tinnen jubileum en verras je partner.
cadeau 5 jaar getrouwd 11 indrukwekkende cadeaus voor het 5-jarig huwelijksjubileum - Vijf jaar samenzijn; tijd voor hout. Vind het ideale geschenk voor een houten huwelijk in onze collectie.
cadeau 1 jaar getrouwd 11 schitterende cadeaus voor het 1-jarig huwelijksjubileum - Een jaar van liefde op papier! Vier het met unieke cadeaus voor een papieren huwelijk. Ontdek onze selectie.
huwelijkscadeau 11 unieke huwelijkscadeaus voor een bruiloft - Vier de liefde en het samenzijn! Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde cadeaus voor het perfecte huwelijksgeschenk.