Over Joachim van Rossenberg

Joachim van Rossenberg
Joachim van Rossenberg – Oprichter van Keuzehelper.nl

Mijn naam is Joachim van Rossenberg, ik ben in 1988 geboren in Ter Aar en daar woon ik nog steeds. Ik ben Keuzehelper.nl begonnen omdat het soms moeilijk kan zijn om goede cadeaus te vinden voor welke gelegenheid dan ook. Door het runnen van deze website ben ik steeds meer met geschenken en speelgoed in aanraking gekomen, wat betekent dat ik nu veel kennis hierover heb!

Laatst gepubliceerde artikels door Joachim van Rossenberg

Hieronder staan de nieuwste artikels die Joachim van Rossenberg voor deze website heeft geschreven.

cadeaus voor kookliefhebber 5 cadeaus voor een liefhebber van koken - Op zoek naar goede cadeaus voor een liefhebber van koken? In dit artikel staan vijf cadeaus die koken en culinair te maken hebben!
zeldzaam horloge cadeau 4 argumenten om een zeldzaam horloge te schenken - Op zoek naar een cadeau voor een horlogeliefhebber? In dit artikel bespreken vier argumenten om een zeldzaam horloge cadeau te geven!
westlandse cadeaus 6 Westlandse souvenirs om te schenken als cadeau - Op zoek naar Westlandse souvenirs om te schenken als cadeau? In dit artikel staan zes cadeaus die met het Westland te maken hebben!
duurzame cadeaus 5 duurzame cadeaus voor een milieubewust persoon - Op zoek naar duurzame cadeaus voor iemand die milieubewust bezig is? In dit artikel staan vijf cadeaus die met dit thema te maken hebben!
zwitserland cadeaus 5 cadeaus voor een liefhebber van Zwitserland - Op zoek naar goede cadeaus voor een liefhebber van Zwitserland? In dit artikel staan vijf cadeaus die met dit geweldige land te maken hebben!
housewarming cadeaus uitkiezen 5 tips voor het uitkiezen van goede housewarming cadeaus - Op zoek naar goede housewarming cadeaus? In dit artikel staan vijf tips om te gebruiken om het perfecte cadeau voor deze gelegenheid te vinden!
cadeau 75 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 75-jarig huwelijksjubileum - Zoek je een leuk en origineel 75 jaar getrouwd cadeau? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven voor een 75-jarig huwelijksjubileum!
cadeau 70 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 70-jarig huwelijksjubileum - Zoek je een leuk en origineel 70 jaar getrouwd cadeau? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven voor een 70-jarig huwelijksjubileum!
cadeau 65 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 65-jarig huwelijksjubileum - Zoek je een leuk en origineel 65 jaar getrouwd cadeau? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven voor een 65-jarig huwelijksjubileum!
cadeau 60 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 60-jarig huwelijksjubileum - Zoek je een leuk en origineel 60 jaar getrouwd cadeau? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven voor een 60-jarig huwelijksjubileum!
cadeau 55 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 55-jarig huwelijksjubileum - Zoek je een leuk en origineel 55 jaar getrouwd cadeau? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven voor een 55-jarig huwelijksjubileum!
cadeau 50 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 50-jarig huwelijksjubileum - Zoek je een leuk en origineel 50 jaar getrouwd cadeau? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven voor een 50-jarig huwelijksjubileum!
cadeau 45 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 45-jarig huwelijksjubileum - Zoek je een leuk en origineel 45 jaar getrouwd cadeau? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven voor een 45-jarig huwelijksjubileum!
cadeau 40 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 40-jarig huwelijksjubileum - Zoek je een leuk en origineel 40 jaar getrouwd cadeau? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven voor een 40-jarig huwelijksjubileum!
cadeau 35 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 35-jarig huwelijksjubileum - Zoek je een leuk en origineel 35 jaar getrouwd cadeau? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven voor een 35-jarig huwelijksjubileum!
cadeau 30 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 30-jarig huwelijksjubileum - Zoek je een leuk en origineel 30 jaar getrouwd cadeau? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven voor een 30-jarig huwelijksjubileum!
cadeau 25 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 25-jarig huwelijksjubileum - Zoek je een leuk en origineel 25 jaar getrouwd cadeau? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven voor een 25-jarig huwelijksjubileum!
cadeau 20 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 20-jarig huwelijksjubileum - Zoek je een leuk en origineel 20 jaar getrouwd cadeau? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven voor een 20-jarig huwelijksjubileum!
cadeau 15 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 15-jarig huwelijksjubileum - Zoek je een leuk en origineel 15 jaar getrouwd cadeau? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven voor een 15-jarig huwelijksjubileum!
cadeau 12,5 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 12,5-jarig huwelijksjubileum - Zoek je een leuk en origineel 12,5 jaar getrouwd cadeau? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven voor een 12,5-jarig huwelijksjubileum!
cadeau 10 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 10-jarig huwelijksjubileum - Zoek je een leuk en origineel 10 jaar getrouwd cadeau? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven voor een 10-jarig huwelijksjubileum!
cadeau 5 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 5-jarig huwelijksjubileum - Zoek je een leuk en origineel 5 jaar getrouwd cadeau? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven voor een 5-jarig huwelijksjubileum!
cadeau 1 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 1-jarig huwelijksjubileum - Zoek je een leuk en origineel 1 jaar getrouwd cadeau? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven voor een 1-jarig huwelijksjubileum!
huwelijkscadeau De 11 BESTE huwelijkscadeaus voor een bruiloft - Zoek je een uniek en origineel huwelijkscadeau voor een trouwerij? Bekijk deze pagina voor persoonlijke en symbolische cadeaus voor een bruiloft!
gps horloge kind cadeau Zijn GPS-horloges voor kinderen een verstandig cadeau? - In dit artikel duiken we in de wereld van GPS-horloges voor kinderen. Is het geven van zo’n gadget aan een kind nu echt nodig of verstandig?