Over Joachim van Rossenberg

Joachim van Rossenberg
Joachim van Rossenberg – Oprichter van Keuzehelper.nl

Mijn naam is Joachim van Rossenberg, ik ben in 1988 geboren in Ter Aar en daar woon ik nog steeds. Ik ben Keuzehelper.nl begonnen omdat het soms moeilijk kan zijn om goede cadeaus te vinden voor welke gelegenheid dan ook. Door het runnen van deze website ben ik steeds meer met geschenken en speelgoed in aanraking gekomen, wat betekent dat ik nu veel kennis hierover heb!

Laatst gepubliceerde artikels door Joachim van Rossenberg

Hieronder staan de nieuwste artikels die Joachim van Rossenberg voor deze website heeft geschreven.

cadeau kind 12 jaar De 11 BESTE cadeaus voor 12-jarige kinderen - Weer een spannende verjaardag in de tienerjaren! Ontdek het perfecte cadeau voor je 12-jarige als brug naar hun komende avonturen.
cadeau kind 11 jaar De 11 BESTE cadeaus voor 11-jarige kinderen - De tienerjaren zijn aangebroken! Kies een inspirerend cadeau voor je 11-jarige dat hun dromen en ambities voor de toekomst weerspiegelt.
cadeau kind 10 jaar De 11 BESTE cadeaus voor 10-jarige kinderen - Een decennium vol herinneringen en avonturen! Vind het ultieme cadeau om de bijzondere 10e verjaardag van je kind te markeren.
cadeau kind 9 jaar De 11 BESTE cadeaus voor 9-jarige kinderen - De 9e verjaardag is een tijd van zelfexpressie. Ontdek cadeaus die de creativiteit en unieke persoonlijkheid van je 9-jarige vieren.
cadeau kind 8 jaar De 11 BESTE cadeaus voor 8-jarige kinderen - Acht jaar en vol persoonlijkheid! Blader door onze lijst en vind dat speciale cadeau dat past bij de unieke flair van je 8-jarige.
cadeau kind 7 jaar De 11 BESTE cadeaus voor 7-jarige kinderen - Op zevenjarige leeftijd beginnen echte passies te ontluiken. Kies uit cadeaus die de groeiende interesses en hobby's van je kind ondersteunen.
cadeau kind 6 jaar De 11 BESTE cadeaus voor 6-jarige kinderen - Zes jaar en barstensvol energie! Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde cadeaus die de ontdekkingsdrang van je 6-jarige zullen voeden.
cadeau kind 5 jaar De 11 BESTE cadeaus voor 5-jarige kinderen - De 5-jarige staat op het punt een grote schooljongen/-meisje te worden. Vind het perfecte, stimulerende cadeau voor deze spannende tijd.
cadeau kind 4 jaar De 11 BESTE cadeaus voor 4-jarige kinderen - Vier het avontuurlijke 4e levensjaar! Duik in onze selectie en vind het cadeau dat de nieuwsgierigheid en creativiteit van je kleuter prikkelt.
cadeau kind 3 jaar De 11 BESTE cadeaus voor 3-jarige kinderen - Voor de energieke 3-jarige vol verbeelding hebben we de perfecte cadeauselectie. Ontdek leerzaam speelgoed dat hun wereld zal verrijken.
cadeau kind 2 jaar De 11 BESTE cadeaus voor 2-jarige kinderen - Peuters ontdekken de wereld met enthousiasme. Ontdek de beste, educatieve en creatieve cadeau-ideeën speciaal voor nieuwsgierige 2-jarigen.
cadeau kind 1 jaar De 11 BESTE cadeaus voor 1-jarige kinderen - De 1e verjaardag is een speciale mijlpaal. Verras de jarige met onze unieke, leerzame en leuke cadeauselectie speciaal voor 1-jarige kinderen.
cadeaus voor kookliefhebber 5 cadeaus voor een liefhebber van koken - Op zoek naar goede cadeaus voor een liefhebber van koken? In dit artikel staan vijf cadeaus die koken en culinair te maken hebben!
zeldzaam horloge cadeau 4 argumenten om een zeldzaam horloge te schenken - Op zoek naar een cadeau voor een horlogeliefhebber? In dit artikel bespreken vier argumenten om een zeldzaam horloge cadeau te geven!
westlandse cadeaus 6 Westlandse souvenirs om te schenken als cadeau - Op zoek naar Westlandse souvenirs om te schenken als cadeau? In dit artikel staan zes cadeaus die met het Westland te maken hebben!
duurzame cadeaus 5 duurzame cadeaus voor een milieubewust persoon - Op zoek naar duurzame cadeaus voor iemand die milieubewust bezig is? In dit artikel staan vijf cadeaus die met dit thema te maken hebben!
zwitserland cadeaus 5 cadeaus voor een liefhebber van Zwitserland - Op zoek naar goede cadeaus voor een liefhebber van Zwitserland? In dit artikel staan vijf cadeaus die met dit geweldige land te maken hebben!
housewarming cadeaus uitkiezen 5 tips voor het uitkiezen van goede housewarming cadeaus - Op zoek naar goede housewarming cadeaus? In dit artikel staan vijf tips om te gebruiken om het perfecte cadeau voor deze gelegenheid te vinden!
cadeau 75 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 75-jarig huwelijksjubileum - 75 jaar van warme herinneringen. Vind ontroerende geschenken voor een albasten huwelijk.
cadeau 70 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 70-jarig huwelijksjubileum - 70 jaar van kostbare liefde. Ontdek de perfecte cadeaus voor een platina jubileum.
cadeau 65 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 65-jarig huwelijksjubileum - 65 fonkelende jaren samen. Vier het met een stralend cadeau voor een briljanten huwelijk.
cadeau 60 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 60-jarig huwelijksjubileum - Zes decennia van onverwoestbare liefde. Ontdek schitterende diamanten huwelijkscadeaus.
cadeau 55 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 55-jarig huwelijksjubileum - 55 jaar van schitterende herinneringen. Vind betoverende cadeaus voor een smaragden jubileum.
cadeau 50 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 50-jarig huwelijksjubileum - Een gouden liefde voor 50 jaar. Bekijk onze selectie voor het ultieme gouden huwelijksgeschenk.
cadeau 45 jaar getrouwd De 11 BESTE cadeaus voor het 45-jarig huwelijksjubileum - 45 jaar, zo uniek als saffier. Verras met een prachtig cadeau voor een saffieren huwelijksjubileum.