Over Joachim van Rossenberg

Joachim van Rossenberg
Joachim van Rossenberg – Oprichter van Keuzehelper.nl

Mijn naam is Joachim van Rossenberg, ik ben in 1988 geboren in Ter Aar en daar woon ik nog steeds. Ik ben Keuzehelper.nl begonnen omdat het soms moeilijk kan zijn om goede cadeaus te vinden voor welke gelegenheid dan ook. Door het runnen van deze website ben ik steeds meer met geschenken en speelgoed in aanraking gekomen, wat betekent dat ik nu veel kennis hierover heb!

Laatst gepubliceerde artikels door Joachim van Rossenberg

Hieronder staan de nieuwste artikels die Joachim van Rossenberg voor deze website heeft geschreven.

gps horloge kind cadeau Zijn GPS-horloges voor kinderen een verstandig cadeau? - In dit artikel duiken we in de wereld van GPS-horloges voor kinderen. Is het geven van zo’n gadget aan een kind nu echt nodig of verstandig?
hanglampen cadeau De 5 beste soorten hanglampen om te schenken - Op zoek naar goede hanglampen om cadeau te doen aan iemand? In dit artikel staan de vijf beste soorten hanglampen om te schenken!
cadeau 80 jaar vrouw De 11 BESTE cadeaus voor een 80-jarige vrouw - Zoek je leuke en originele cadeaus voor een vrouw van 80 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 80-jarige vrouw!
cadeau 80 jaar man De 11 BESTE cadeaus voor een 80-jarige man - Zoek je leuke en originele cadeaus voor een man van 80 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 80-jarige man!
uitstapjes cadeau voor sporters De 5 beste sportieve uitstapjes om cadeau te geven - Op zoek naar de beste en leukste uitstapjes voor een sporter? In dit artikel staan vijf goede ideeën voor een dagje uit om te schenken aan een sportieveling.
cadeau 75 jaar vrouw De 11 BESTE cadeaus voor een 75-jarige vrouw - Zoek je leuke en originele cadeaus voor een vrouw van 75 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 75-jarige vrouw!
cadeau 75 jaar man De 11 BESTE cadeaus voor een 75-jarige man - Zoek je leuke en originele cadeaus voor een man van 75 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 75-jarige man!
cadeau 70 jaar vrouw De 11 BESTE cadeaus voor een 70-jarige vrouw - Zoek je leuke en originele cadeaus voor een vrouw van 70 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 70-jarige vrouw!
cadeau 70 jaar man De 11 BESTE cadeaus voor een 70-jarige man - Zoek je leuke en originele cadeaus voor een man van 70 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 70-jarige man!
cadeau 65 jaar vrouw De 11 BESTE cadeaus voor een 65-jarige vrouw - Zoek je leuke en originele cadeaus voor een vrouw van 65 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 65-jarige vrouw!
cadeau 65 jaar man De 11 BESTE cadeaus voor een 65-jarige man - Zoek je leuke en originele cadeaus voor een man van 65 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 65-jarige man!
cadeau 60 jaar vrouw De 11 BESTE cadeaus voor een 60-jarige vrouw - Zoek je leuke en originele cadeaus voor een vrouw van 60 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 60-jarige vrouw!
cadeau 60 jaar man De 11 BESTE cadeaus voor een 60-jarige man - Zoek je leuke en originele cadeaus voor een man van 60 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 60-jarige man!
cadeau 40 jaar vrouw De 11 BESTE cadeaus voor een 40-jarige vrouw - Zoek je leuke en originele cadeaus voor een vrouw van 40 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 40-jarige vrouw!
cadeau 40 jaar man De 11 BESTE cadeaus voor een 40-jarige man - Zoek je leuke en originele cadeaus voor een man van 40 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 40-jarige man!
cadeau 30 jaar vrouw De 11 BESTE cadeaus voor een 30-jarige vrouw - Zoek je leuke en originele cadeaus voor een vrouw van 30 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 30-jarige vrouw!
cadeau 30 jaar man De 11 BESTE cadeaus voor een 30-jarige man - Zoek je leuke en originele cadeaus voor een man van 30 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 30-jarige man!
beste aanbiedingen websites Beste websites om aanbiedingen te scoren - Op zoek naar de beste en laagste aanbiedingen? In dit artikel staan de beste websites waar aanbiedingen met de laagste prijzen te vinden zijn!
cadeau 50 jaar man De 11 BESTE cadeaus voor een 50-jarige man - Zoek je leuke en originele cadeaus voor een man van 50 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 50-jarige man!
cadeau 50 jaar vrouw De 11 BESTE cadeaus voor een 50-jarige vrouw - Zoek je leuke en originele cadeaus voor een vrouw van 50 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 50-jarige vrouw!
valentijnscadeau voor hem De 11 BESTE valentijnscadeaus voor hem - Zoek je leuke en originele valentijnscadeaus voor een man? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven op Valentijnsdag aan hem!
valentijnscadeau voor haar De 11 BESTE valentijnscadeaus voor haar - Zoek je leuke en originele valentijnscadeaus voor een vrouw? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven op Valentijnsdag aan haar!
whiskey cadeau De 11 BESTE whiskey cadeaus - Zoek je een goed cadeau voor iemand die van whiskey houdt? Bekijk deze pagina voor goede whiskey cadeaus om te schenken!
jack daniels cadeauset De 11 BESTE Jack Daniel’s cadeaus - Zoek je een cadeau voor een whiskeyliefhebber? Bekijk deze pagina voor cadeaus die met Jack Daniel's whiskey te maken hebben!
bierpakket cadeau De 11 BESTE bierpakketten - Zoek je een goed bierpakket om cadeau te doen? Bekijk deze pagina voor goede bierpakketten om te schenken aan een bierliefhebber!