Over Joachim van Rossenberg

Joachim van Rossenberg
Joachim van Rossenberg – Oprichter van Keuzehelper.nl

Mijn naam is Joachim van Rossenberg, ik ben in 1988 geboren in Ter Aar en daar woon ik nog steeds. Ik ben Keuzehelper.nl begonnen omdat het soms moeilijk kan zijn om goede cadeaus te vinden voor welke gelegenheid dan ook. Door het runnen van deze website ben ik steeds meer met geschenken en speelgoed in aanraking gekomen, wat betekent dat ik nu veel kennis hierover heb!

Daarnaast ben ik ook SEO specialist en dat komt goed van pas om deze website zo hoog mogelijk in Google te positioneren!

Laatst gepubliceerde artikels door Joachim van Rossenberg

Hieronder staan de nieuwste artikels die Joachim van Rossenberg voor deze website heeft geschreven.

cadeau 50 jaar man De 11 BESTE cadeaus voor een 50-jarige man - Zoek je leuke en originele cadeaus voor een man van 50 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 50-jarige man!
cadeau 50 jaar vrouw De 11 BESTE cadeaus voor een 50-jarige vrouw - Zoek je leuke en originele cadeaus voor een vrouw van 50 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 50-jarige vrouw!
valentijnscadeau voor hem De 11 BESTE valentijnscadeaus voor hem - Zoek je leuke en originele valentijnscadeaus voor een man? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven op Valentijnsdag aan hem!
valentijnscadeau voor haar De 11 BESTE valentijnscadeaus voor haar - Zoek je leuke en originele valentijnscadeaus voor een vrouw? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven op Valentijnsdag aan haar!
whiskey cadeau De 11 BESTE whiskeycadeaus - Zoek je een goed cadeau voor iemand die van whiskey houdt? Bekijk deze pagina voor goede whiskeycadeaus om te schenken!
jack daniels cadeauset De 11 BESTE Jack Daniel’s cadeaus - Zoek je een cadeau voor een whiskeyliefhebber? Bekijk deze pagina voor cadeaus die met Jack Daniel's whiskey te maken hebben!
bierpakket cadeau De 11 BESTE bierpakketten - Zoek je een goed bierpakket om cadeau te doen? Bekijk deze pagina voor goede bierpakketten om te schenken aan een bierliefhebber!
bierbrouwpakket De 12 BESTE bierbrouwpakketten - Zoek je een goed bierbrouwpakket om cadeau te doen? Bekijk deze pagina voor goede bierbrouwpakketten om te schenken!
hart onder de riem cadeau De 11 BESTE hart onder de riem cadeaus - Zoek je originele cadeaus om iemand een hart onder de riem te steken? Bekijk deze pagina voor cadeaus om te iemand te steunen in moeilijke tijden!
brievenbus cadeau De 11 BESTE brievenbuscadeaus - Zoek je leuke en originele brievenbuscadeaus? Bekijk deze pagina voor goede brievenbuscadeaus om te versturen per post!
beterschap cadeau man De 11 BESTE beterschapscadeaus voor mannen - Zoek je originele cadeaus om een man beterschap te wensen? Bekijk deze pagina voor goede beterschapscadeaus om te geven aan een man!
beterschap cadeau vrouw De 11 BESTE beterschapscadeaus voor vrouwen - Zoek je originele cadeaus om een vrouw beterschap te wensen? Bekijk deze pagina voor goede beterschapscadeaus om te geven aan een vrouw!
luxe cadeau man De 11 BESTE luxe cadeaus voor een man - Ben je op zoek naar het beste luxe cadeau voor hem? Op deze pagina vind je luxe originele cadeaus die je aan een man kunt schenken!
luxe cadeau vrouw De 11 BESTE luxe cadeaus voor een vrouw - Ben je op zoek naar het beste luxe cadeau voor haar? Op deze pagina vind je luxe originele cadeaus die je aan een vrouw kunt schenken!
rituals pakket heren De 6 BESTE Rituals pakketten voor heren - Zoek je naar een goed Rituals pakket voor een man? Bekijk deze pagina voor goede pakketten van Rituals om te geven aan een man!
rituals pakket dames De 6 BESTE Rituals pakketten voor dames - Zoek je naar een goed Rituals pakket voor een vrouw? Bekijk deze pagina voor goede pakketten van Rituals om te geven aan een vrouw!
cadeaupakket voor man De 11 BESTE cadeaupakketten voor een man - Zoek je een leuke en origineel cadeaupakket voor een man? Bekijk deze pagina voor goede cadeaupakketten om te geven aan een man!
cadeaupakket voor vrouw De 11 BESTE cadeaupakketten voor een vrouw - Zoek je een leuke en origineel cadeaupakket voor een vrouw? Bekijk deze pagina voor goede cadeaupakketten om te geven aan een vrouw!
cadeaus voor housewarming De 11 BESTE cadeaus voor een housewarming - Zoek je leuke en originele cadeaus voor een housewarming? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven tijdens een housewarming!
sinterklaascadeaus voor vrouw De 11 BESTE sinterklaascadeaus voor een vrouw - Zoek je leuke en originele sinterklaascadeaus voor een vrouw? Bekijk deze pagina voor goede sinterklaascadeaus om te geven aan een vrouw!
sinterklaascadeaus voor man De 11 BESTE sinterklaascadeaus voor een man - Zoek je leuke en originele sinterklaascadeaus voor een man? Bekijk deze pagina voor goede sinterklaascadeaus om te geven aan een man!
schoencadeautjes De 11 BESTE schoencadeautjes voor een kind - Zoek je leuke en originele schoencadeautjes voor een kind? Bekijk deze pagina voor goede schoencadeautjes om te geven aan kinderen!
sinterklaascadeaus voor kind De 11 BESTE sinterklaascadeaus voor een kind - Zoek je leuke en originele sinterklaascadeaus voor een kind? Bekijk deze pagina voor goede sinterklaascadeaus om te geven aan kinderen!
cadeaus voor pensioen De 11 BESTE cadeaus voor een pensioen - Zoek je leuke en originele cadeaus voor iemand die met pensioen gaat? Bekijk deze pagina voor goede pensioencadeaus om te geven!
kerstcadeaus voor oom De 11 BESTE kerstcadeaus voor je oom - Zoek je leuke en originele kerstcadeaus voor je oom? Bekijk deze pagina voor goede kerstcadeaus om te geven aan je oom!

Alle door Joachim van Rossenberg geschreven artikels staan hier.