De 11 BESTE kerstcadeaus voor vader

Auteur:

Zoek je leuke en originele kerstcadeaus voor je vader? Bekijk deze pagina voor goede kerstcadeaus om te geven aan je papa!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van kerstcadeaus die geschikt zijn om te geven aan je papa. Een vader is een man met één of meerdere kinderen. De relatie tussen een vader en zijn kinderen wordt aangeduid met de term vaderschap. Hij is meestal biologisch verwant met zijn kinderen maar dat hoeft niet. Deze cadeaus kunnen ook aan een stiefvader, adoptievader of pleegvader worden geschonken. Bekijk hieronder onze selectie van de beste kerstcadeaus voor je vader.

Biertap

Wat is er nu lekkerder om tijdens de feestdagen thuis een lekker koud biertje van de tap te drinken? Dat is tegenwoordig goed mogelijk, er zijn nu zelfs heuse biertaps voor thuis te koop! Dit is een uitstekend kerstcadeau voor papa om als zoon aan hem te geven! Bekijk ook ons artikel met het beste bierpakket om te schenken!

2. Happy Socks

Happy Socks met kerstthema

Happy Socks is een merk dat zich uitsluitend op sokken richt, en dan met name op sokken in allerlei vrolijke kleuren en met grappige icoontjes. Zo maken ze ook sokken voor heren met als thema de feestdagen, dit is een geweldig kerstcadeau voor papa om als dochter te schenken aan hem!

3. Rituals geschenkset

Rituals geschenkset

Rituals is een Nederlands merk dat hoofdzakelijk luxe verzorgingsproducten maakt die geïnspireerd en gebaseerd zijn op de (oude) Aziatische culturen. Een kerstgeschenk dat zeer betaalbaar is en ook zeker gewaardeerd zal worden door vader! Bekijk ook ons artikel met de beste Rituals pakketten voor heren als je hiernaar op zoek bent!

4. Whiskeyset

Whiskeyglas

Als vader graag whiskey drinkt is dit een uitermate geschikt geschenk voor hem. In een whiskeyset zitten alle benodigheden voor een heerlijk glas whiskey. Een set bevat de whiskeyglazen, whiskeystenen, knijptang en dit alles komt in een luxe opbergdoos. Let wel op, meestal is de whiskey zelf niet aanwezig in zo’n set, die moet apart worden aangeschaft! Lees ook ons artikel met de beste cadeaus voor een whiskeyliefhebber!

5. Barbecueschort

Barbecueschort

Veel mannen barbecuen graag en dit is natuurlijk niet geheel zonder gevaar. Om deze bezigheid voor hem iets veiliger te maken kan een barbecueschort uitkomst bieden, deze zijn van leer gemaakt en voorkomen ernstige brandwonden mocht het toch onverhoopt een keer fout gaan!

6. Smart speaker

Smart speaker

Alles is tegenwoordig smart, dus het is niet verrassend dat er ook slimme draadloze speakers bestaan met daarin een eigen virtual assistent. Het apparaat kan vragen beantwoorden maar ook allerlei andere smart-apparaten in huis bedienen zodat het leven een stuk gemakkelijker wordt!

7. Axe geschenkset

Axe cadeaupakket

Axe is al jaren een zeer bekende fabrikant van allerlei huidverzorgingsproducten voor mannen, dit zijn bijvoorbeeld shampoo’s of deodorants. Ze verkopen ook cadeaupakketten waarin een selectie van deze heerlijke producten zitten, uitstekend om weg te geven! Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaupakketten voor heren als je van deze producten wilt zien!

8. STNKY Bag

STNKY Bag

Een STNKY Bag is een wasbare sporttas die binnenin een normale sporttas geplaatst kan worden en zo de vieze geuren vasthoudt. De STNKY Bag kan gewoon in de wasmachine gestopt worden met alle vieze kleren er nog in!

9. Wijnrek

Wijnrek

Al die lekkere wijntjes die tijdens de feestdagen gedronken zullen worden moeten natuurlijk ook ergens mooi en veilig worden opgeborgen. Dit kan met een handig en stijlvol wijnrek waarin de wijnflessen netjes tentoongesteld kunnen worden!

10. Philips OneBlade

Philips OneBlade

De OneBlade van Philips is een ouderwets en nieuwerwets scheerapparaat in één! Het scheren zelf gaat op de ouderwetse manier, maar de mesjes zijn elektrisch en gaan dus heen en weer. Het scheren gebeurt daardoor erg snel en bovendien ook nog met een verrassend glad resultaat!

11. Stoppen met roken boek

Stoppen met roken boek

De tijd na de feestdagen zijn vaak voor veel mensen een moment om aan goede voornemens voor het nieuwe aankomende jaar te gaan denken. Als vader rookt kan het geven van een boek om hem te helpen stoppen met roken een goed kerstgeschenk zijn!

Ben je op zoek naar nog meer kerstcadeaus voor vader?

Hieronder staan nog enkele artikels met kerstcadeau-ideeën die met vader te maken hebben.