11 boeiende kerstcadeaus voor schoonzonen

Geüpdatet op 20 januari 2024 door

Vieren met een schoonzoon betekent het erkennen van nieuwe familiebanden en het opbouwen van vriendschappen. Een zorgvuldig geselecteerd kerstcadeau kan hem laten zien dat hij gewaardeerd en welkom is in de familie.

Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde kerstcadeaus voor schoonzoons in de onderstaande lijst.

Manchetknopen

Om ervoor te zorgen dat je schoonzoon er op zijn best uitziet tijdens het kerstdiner, geef je hem als kerstcadeau een mooie set manchetknopen. Deze zijn er in verschillende designs te vinden. Maak er een persoonlijk geschenk van door er een gravering op te laten zetten.

2. Zakmes

Zakmes

Een leuk en handig kerstcadeau om aan je schoonzoon te geven, is een zakmes. Deze kan hij overal waar hij is gebruiken en bij zich dragen. Er zijn verschillende modellen te koop waar bij de een er meer functies op heeft zitten als de ander, een Zwitsers zakmes bijvoorbeeld heeft heel veel speciale functies erop zitten.

3. Serveerplank

Serveerplank

Is een van de hobby’s van je schoonzoon koken dan zijn daar leuke accessoires voor te vinden die heel handig in gebruik zijn. Als kerstcadeau kun je hem een serveerplank geven waar hij heel wat zelfgemaakte lekkernijen op kan tentoonstellen waar al de gasten gretig van zullen eten.

4. Polshorloge

Polshorloge heren

Wil je een speciaal cadeau voor kerst aan je schoonzoon geven maar mag dit niet al te duur zijn dan is het geven van een mooi polshorloge de oplossing. Er zijn verschillende stoere modellen te koop en deze hoeven niet duur in aanschaf te zijn. Geef hem een model dat bij hem past en een mooi montuur erop heeft zitten.

5. Toilettas

Toilettas

Logeert je schoonzoon regelmatig bij jullie of moet hij voor school of werk veel reizen dan is het geven van een toilettas als kerstcadeau het ideale geschenk. Zo kan hij al zijn verzorgingsproducten in een handig tasje bij zich dragen.

6. Barbecuegerei

Barbecuegerei

Voor de schoonzoons die graag barbecueën, is een praktisch kerstcadeau het geven van barbecuegerei. Dit kan van alles zijn en iets wat hij nog niet heeft. Geef hem vuurvaste handschoenen of een handige set accessoires om de barbecue beter en veiliger te kunnen bedienen.

7. Voetglas

Voetglas

Drinkt je schoonzoon graag een biertje met zijn schoonvader dan zal hij het krijgen van een voetglas of ander soort bierglas leuk vinden om te krijgen. Geef hem tijdens kerst een exemplaar met zijn favoriete bierlogo erop of laat er een leuke persoonlijke gravering opzetten. Lees ook ons artikel met het beste biergeschenk om te geven aan een bierliefhebber!

8. Thermosfles

Thermosfles

Een goedkoop en praktisch cadeau om aan je schoonzoon te geven als gift voor kerst, is het geven van een thermosfles. Dit is een item dat hij altijd en overal kan gebruiken en makkelijk mee te nemen is. Zijn favoriete warme drank blijft hierin warm en lekt niet.

9. Keyfinder

Smart bluetooth keyfinder

Nooit meer hoeft je schoonzoon op zoek te gaan naar zijn sleutels of portemonnee want voor kerst geef jij hem een keyfinder cadeau. Hiermee kan hij zonder zelf op zoek te hoeven, een signaal uitzenden via bluetooth of via een handige app, om te ontdekken waar zijn spullen liggen.

10. Docking station

Docking station

Voor de schoonzoon die van elektronica houdt, is het geven van een docking station als kerstcadeau een goede keus. Er bestaan verschillende modellen docking stations waarmee je met slechts één kabel een laptop op zou kunnen laden, een extra scherm erop kunt aansluiten en meerdere USB-aansluitingen tot je beschikking hebt.

11. Laptoptas

Laptoptas

Ben je op zoek naar een praktisch cadeau voor je schoonzoon voor kerst en is hij een persoon die veel reist, geef hem een laptoptas als geschenk. Hier kan hij zijn laptop, tablet en opladers veilig in opbergen en zo makkelijk naar zijn werk of een andere werkafspraak reizen.

Ben je op zoek naar nog meer kerstcadeaus?

Hieronder staan nog meer artikels met cadeau-ideeën om aan deze doelgroep te schenken.