De 11 BESTE kerstcadeaus voor schoonvaders

Geüpdatet op 13 oktober 2023 door
Zoek je goede kerstcadeaus voor schoonvaders? Op deze pagina staan de beste kerstcadeaus om te geven aan een schoonvader!

Een schoonvader kan vaak een rustige en stabiele aanwezigheid tijdens de kerstdagen zijn, een rots waarop je kunt bouwen. Het selecteren van een cadeau dat zijn stevige en ondersteunende natuur viert, maakt de viering compleet. Hieronder vind je onze selectie met kerstcadeaus voor schoonvaders.

Docking station

Een docking station als kerstcadeau aan je schoonvader geven, betekent dat je hem al wat langer kent. Er bestaan verschillende docking stations waardoor met slechts één kabel je laptop kunt opladen, een extra scherm kunt aansluiten en meerdere USB-aansluitingen ter beschikking hebt. 

2. Massagegeweer

Massagegeweer

Is je schoonvader een fanatieke sporter maar klaagt hij graag over de pijntjes die hij daarbij oploopt, geef hem dan een massageapparaat cadeau voor kerst. Een massagegeweer is niet duur in aanschaf en masseert de spieren voor of na de inspanning.

3. Tosti-ijzer

Tosti-ijzer

Woont je schoonvader alleen dan is het geven van een tosti-ijzer als kerstcadeau een goede optie om te overwegen. Hiermee kan hij niet alleen voor zichzelf een lekkere tosti met kaas en ham maken, maar ook voor jou als je bij hem langskomt.

4. Magnetische polsband

Magnetische polsband

Knapt je schoonvader graag klusjes voor je op dan kun je ter compensatie een magnetische polsband cadeau geven voor kerst. In de polsband zitten magneten verwerkt die schroeven, moeren, bitjes en andere metalen voorwerpen aantrekt en vasthoudt. Zo hoeft hij niet meer te zoeken naar de kleine onderdelen die op de grond zijn gevallen.

5. Horlogebox

Horlogebox

Draagt je schoonvader verschillende horloges of meerdere sieraden en ben je op zoek naar een niet al te duur kerstcadeau voor hem, kies dan voor een horlogebox. Dit is een box waarin hij naast zijn horloges ook andere sieraden netjes kan bewaren.

6. Stanley handgereedschap

Stanley handgereedschap

Houdt je schoonvader van goede kwaliteit gereedschap dan kom je uit bij het merk Stanley. Stanley heeft heel wat handgereedschap te koop die handig zijn om te gebruiken en van goede kwaliteit zijn. Heb je voor kerst nog wat geld over, geef er dan ook een gereedschapskoffer bij van hetzelfde merk.

7. Tuinsproeier

Tuinsproeier

Heeft je schoonvader een mooie tuin die hij graag verzorgt en bijhoudt dan kan hij vast wel een handig hulpmiddel daarvoor gebruiken. Geef hem als kerstcadeau een handige tuinsproeier cadeau die het bewateren van de tuin makkelijker maakt. Ze zijn er in verschillende variaties en verschillende prijsklassen.

8. Airpods hoesje

Airpods hoesje

Heb je moeite om een leuk kerstcadeau voor je schoonvader te vinden dan kun je altijd wegkomen met een airpods hoesje, als hij deze tenminste gebruikt. Er bestaan leuke en eenvoudige bewaardoosjes zodat hij deze makkelijk bij zich kan dragen en de airpods niet zo gauw kwijtraakt.

9. Smokerbox

Smokerbox

Houdt je schoonvader van lekker eten en is hij iemand die graag barbecuet, geef hem voor kerst een smokerbox. Een smokerbox kan je op de kolen in de barbecue plaatsen en geeft zo een heerlijk rokerige smaak aan het vlees. Je kunt ook een losse smokerbox kopen met houtsnippers zodat hij in de box bijvoorbeeld vis kan gaan roken.

10. Kerstmuts

Kerstmuts

Bij kerst horen cadeaus waar het kerstthema aan verbonden is zodat deze elk jaar weer gebruikt kunnen worden. Houdt je schoonvader van een goeie grap, koop dan een stoere kerstmuts voor hem als cadeau. Herinner hem er elk jaar weer aan om deze gedurende de kerstdagen te dragen.

11. Armleuning-dienblad

Armleuning-dienblad

Niets is zo gezellig als voor de tv te snacken en een glaasje sterke drank te drinken. Om te voorkomen dat de bank vies wordt, kun je voor je schoonvader een dienblad kopen die over de armleuning van de bank valt. Zo houdt hij alles schoon en zijn de hapjes en drankjes binnen zijn handbereik.

Veelgestelde vragen

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen die betrekking hebben op dit artikel.

Wat zijn populaire kerstcadeaus voor schoonvaders?

Populaire kerstcadeaus voor schoonvaders zijn onder andere hoogwaardige gereedschapssets, speciale whisky of cognac, gadgets voor thuisautomatisering, luxe scheersets en unieke boeken over hun favoriete hobby’s of interesses.

Hoe selecteer ik het perfecte kerstcadeau voor mijn schoonvader?

Om het perfecte cadeau te selecteren, denk na over de hobby’s, interesses en behoeften van je schoonvader. Als hij bijvoorbeeld een wijnliefhebber is, zou een fijne fles wijn of een wijnproeverij-ervaring een geweldige keuze zijn. Overweeg ook persoonlijke details zoals zijn favoriete merken of activiteiten.

Zijn er unieke cadeau-ideeën voor schoonvaders die ik moet overwegen?

Unieke cadeau-ideeën kunnen zijn: een gepersonaliseerde golfset, een dag vissen met een gids, een handgemaakte lederen portemonnee, of een abonnement op een maandelijkse koffie- of bierclub.

Wat zijn luxueuze cadeaus die mijn schoonvader zouden kunnen bekoren?

Voor een vleugje luxe, denk aan designer horloges, hoogwaardige geluidsapparatuur, luxe pennen, of een exclusieve fles van zijn favoriete drank.

Hoe vind ik een kerstcadeau voor een schoonvader die alles lijkt te hebben?

Voor de schoonvader die alles heeft, kijk naar ervaringscadeaus zoals tickets voor een sportevenement, een weekendje weg in een luxe resort, of een cursus in iets nieuws dat hij wil leren, zoals fotografie of koken.

Ben je op zoek naar nog meer kerstcadeaus?

Hieronder staan nog meer artikels met cadeau-ideeën om aan deze doelgroep te schenken.