De 11 leukste kerstcadeaus voor je schoonvader

Geüpdatet op 25 maart 2024 door

Het selecteren van een kerstcadeau voor je schoonvader biedt een kans om respect en waardering voor zijn rol in de familie te tonen. Dit artikel helpt bij het vinden van een geschenk dat aansluit bij zijn levensstijl en interesses, gericht op het versterken van de familiebanden. Een doordacht cadeau zal zijn feestseizoen verrijken en laten zien hoezeer hij wordt gewaardeerd. Bekijk hieronder onze selectie met 11 leuke cadeautips.

1. Docking station

Docking station

Een docking station als kerstcadeau aan je schoonvader geven, betekent dat je hem al wat langer kent. Er bestaan verschillende docking stations waardoor met slechts één kabel je laptop kunt opladen, een extra scherm kunt aansluiten en meerdere USB-aansluitingen ter beschikking hebt. 

2. Massagegeweer

Massagegeweer

Is je schoonvader een fanatieke sporter maar klaagt hij graag over de pijntjes die hij daarbij oploopt, geef hem dan een massageapparaat cadeau voor kerst. Een massagegeweer is niet duur in aanschaf en masseert de spieren voor of na de inspanning.

3. Tosti-ijzer

Tosti-ijzer

Woont je schoonvader alleen dan is het geven van een tosti-ijzer als kerstcadeau een goede optie om te overwegen. Hiermee kan hij niet alleen voor zichzelf een lekkere tosti met kaas en ham maken, maar ook voor jou als je bij hem langskomt.

4. Magnetische polsband

Magnetische polsband

Knapt je schoonvader graag klusjes voor je op dan kun je ter compensatie een magnetische polsband cadeau geven voor kerst. In de polsband zitten magneten verwerkt die schroeven, moeren, bitjes en andere metalen voorwerpen aantrekt en vasthoudt. Zo hoeft hij niet meer te zoeken naar de kleine onderdelen die op de grond zijn gevallen.

5. Horlogebox

Horlogebox

Draagt je schoonvader verschillende horloges of meerdere sieraden en ben je op zoek naar een niet al te duur kerstcadeau voor hem, kies dan voor een horlogebox. Dit is een box waarin hij naast zijn horloges ook andere sieraden netjes kan bewaren.

6. Stanley handgereedschap

Stanley handgereedschap

Houdt je schoonvader van goede kwaliteit gereedschap dan kom je uit bij het merk Stanley. Stanley heeft heel wat handgereedschap te koop die handig zijn om te gebruiken en van goede kwaliteit zijn. Heb je voor kerst nog wat geld over, geef er dan ook een gereedschapskoffer bij van hetzelfde merk.

7. Tuinsproeier

Tuinsproeier

Heeft je schoonvader een mooie tuin die hij graag verzorgt en bijhoudt dan kan hij vast wel een handig hulpmiddel daarvoor gebruiken. Geef hem als kerstcadeau een handige tuinsproeier cadeau die het bewateren van de tuin makkelijker maakt. Ze zijn er in verschillende variaties en verschillende prijsklassen.

8. Airpods hoesje

Airpods hoesje

Heb je moeite om een leuk kerstcadeau voor je schoonvader te vinden dan kun je altijd wegkomen met een airpods hoesje, als hij deze tenminste gebruikt. Er bestaan leuke en eenvoudige bewaardoosjes zodat hij deze makkelijk bij zich kan dragen en de airpods niet zo gauw kwijtraakt.

9. Smokerbox

Smokerbox

Houdt je schoonvader van lekker eten en is hij iemand die graag barbecuet, geef hem voor kerst een smokerbox. Een smokerbox kan je op de kolen in de barbecue plaatsen en geeft zo een heerlijk rokerige smaak aan het vlees. Je kunt ook een losse smokerbox kopen met houtsnippers zodat hij in de box bijvoorbeeld vis kan gaan roken.

10. Kerstmuts

Kerstmuts

Bij kerst horen cadeaus waar het kerstthema aan verbonden is zodat deze elk jaar weer gebruikt kunnen worden. Houdt je schoonvader van een goeie grap, koop dan een stoere kerstmuts voor hem als cadeau. Herinner hem er elk jaar weer aan om deze gedurende de kerstdagen te dragen.

11. Armleuning-dienblad

Armleuning-dienblad

Niets is zo gezellig als voor de tv te snacken en een glaasje sterke drank te drinken. Om te voorkomen dat de bank vies wordt, kun je voor je schoonvader een dienblad kopen die over de armleuning van de bank valt. Zo houdt hij alles schoon en zijn de hapjes en drankjes binnen zijn handbereik.

Ben je op zoek naar nog meer kerstcadeaus?

Hieronder staan nog meer artikels met cadeau-ideeën om aan deze doelgroep te schenken.