11 bijzondere kerstcadeaus voor schoonbroers

Geüpdatet op 20 januari 2024 door

Een schoonbroer brengt extra vrolijkheid en nieuwe tradities in de familie. Het kiezen van een cadeau dat zowel zijn vriendschap als familiale band erkent, is een mooie uiting van respect en acceptatie.

Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde kerstcadeaus voor schoonbroers in de onderstaande lijst.

Reisbeker

Een niet al te duur kerstcadeau voor je schoonbroer is een handige reisbeker. Hiermee kan hij zijn koffie of andere favoriete drank onderweg meenemen zonder dat deze kan lekken. Het voordeel van een reisbeker is ook dat de drank niet zo snel afkoelt.

2. Sweater

Sweater

Je zwager kan best wat nieuwe kleding gebruiken. Help hem een handje door een leuke sweater voor hem te kopen. Je weet inmiddels wel wat zijn maat is en wat zijn favoriete kleuren zijn. Door zijn wensen te respecteren, zal de band met je schoonbroer beter worden.

3. Cocktailshaker

Cocktailshaker

Een origineel kerstcadeau voor je schoonbroer die ook niet heel duur hoeft te zijn, is een cocktailshaker. Deze kun je kopen in een leuke set zodat al de accessoires die nodig zijn om een lekkere cocktail te maken, erbij zitten.

4. Biertap

Biertap

Samen met je zwager genieten van een lekker koud biertje tijdens kerst, doe je door hem een biertap als kerstcadeau te geven. Als je een goede band met je schoonbroer hebt en je budget laat het toe dan is dit een leuk geschenk om te geven. Lees ook ons artikel met de beste bier cadeaus om weg te geven als geschenk!

5. The North Face rugzak

The North Face rugzak

Heb je een schoonbroer die veel van reizen houdt of een rugzak gebruik voor zijn werk of studie dan is het geven van een rugzak een handig kerstcadeau om te geven. Een goede tas om voor hem te kopen is een The North Face rugzak. Dit zijn kwalitatief goede rugzakken en er zijn diverse modellen van te vinden die te gebruiken zijn voor verschillende doeleinden.

6. Urban Armor Gear hoesje

Urban Armor Gear hoesje

Voor je schoonbroer die zijn smartphone of tablet vaak laat vallen, bestaat deze Urban Armor Gear hoesjes. Deze houdt zijn toestel kras- en deukvrij vanwege de vijf lagen waar het hoesje van gemaakt is. Door het sterke materiaal kunnen zijn devices beter tegen een stootje. Doe je schoonbroer dus een plezier en geef hem voor kerst dit stoere UAG-hoesje cadeau.

7. Docking Station

Docking station

Een docking station als kerstcadeau aan je schoonbroer geven is misschien een goede optie. Er bestaan verschillende docking stations waardoor je met slechts één kabel een laptop kunt opladen, een extra scherm kunt aansluiten en meerdere USB-aansluitingen ter beschikking hebt.

8. Multitool-kaartje

Multitool-kaartje

Ben je op zoek naar een niet al te duur kerstcadeau voor je schoonbroer maar wil je wel dat hij iets aan het cadeau heeft, overweeg dan om een multitool-kaartje als geschenk te geven. Op een multitool-kaartje zitten handige functies die je makkelijk bij je kunt dragen. Per kaartje verschilt wat voor functies erop zitten, maar op de meeste zit een flesopener en mesje verwerkt. Altijd handig om in noodsituaties bij je te hebben.

9. Axe geschenkset

Axe cadeaupakket

Voor de schoonbroer die je nog niet zo goed kent, zit je altijd goed met het geven van een verzorgingspakket. In een Axe geschenkset zit alles wat hij nodig heeft om zich mee te kunnen verzorgen. Vaak zitten deze sets al in een leuke cadeauverpakking. Lees ook ons artikel met de beste geschenksets voor mannen om nog meer inspiratie op te doen!

10. Beanie

Beanie

Geef je schoonbroer een leuke beanie als kerstcadeau. In deze periode kan hij zeker wel iets warms gebruiken voor op zijn hoofd. Zoek een stoer model uit die bij hem past en waar hij mee over straat durft.

11. Happy Socks

Happy Socks met kerstthema

Heb je geen inspiratie om voor je schoonbroer een cadeau te kopen, geef hem dan een grappig cadeau voor kerst. Leuke en grappige sokken zijn altijd handig om te krijgen en het merk Happy Socks heeft hele grappige modellen te koop in veel verchillende kleuren.

Ben je op zoek naar nog meer kerstcadeaus?

Hieronder staan nog meer artikels met cadeau-ideeën om aan deze doelgroep te schenken.