De 11 BESTE kerstcadeaus voor moeder

Auteur:

Zoek je leuke en originele kerstcadeaus voor je moeder? Bekijk deze pagina voor goede kerstcadeaus om te geven aan je mama!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van kerstcadeaus die geschikt zijn om te geven aan je mama. Een moeder is een vrouw die één of meer kinderen heeft gebaard en verantwoordelijk is voor hun welzijn en opvoeding. De verwantschap tussen een moeder en haar kinderen wordt aangeduid als moederschap. Deze cadeaus kunnen ook aan een stiefmoeder, adoptiemoeder of pleegmoeder worden geschonken. Bekijk hieronder onze selectie van de beste kerstcadeaus voor je moeder.

Elektrische kurkentrekker

Een elektrische kurkentrekker is een uitermate handig geschenk om tijdens kerst als zoon of dochter aan moeder te schenken als cadeau. Vanwege de vele wijntjes zal dit vernuftige apparaatje veelvuldig gebruikt worden!

2. Polshorloge

Polshorloge

Polshorloges lijken tegenwoordig helemaal uit de tijd met de komst van de smartwatches. Maar niets is minder waar, een mooi polshorloge als kerstgeschenk voor moeder zal zeker gewaardeerd worden door haar!

3. Smart home apparaat

Smart home apparaat

Er komen steeds meer apparaten op de markt die “smart” zijn, dit wil zeggen dat ze taken automatisch kunnen uitvoeren zonder dat men er fysiek iets voor hoeft te doen. Denk dan bijvoorbeeld aan rolluiken die automatisch sluiten als het donker wordt of een koffiezetapparaat dat vanuit bed bedient kan worden!

4. Yogamat

Yogamat

Sporten is gezond en veel mensen doen tegenwoordig aan yoga, en niet zonder reden natuurlijk. Prima geschenk om voor kerst aan mama te geven, kan ze gelijk de extra kilootjes van al dat vele lekkere eten eraf sporten!

5. Insectenhotel

Insectenhotel

Insecten zijn onmisbaar voor ons mensen, zonder insecten kunnen we simpelweg niet overleven omdat ze heel belangrijk zijn in ons ecosysteem. Om deze beestjes een beetje te helpen bestaan er insectenhotels die een huis bieden aan allerlei insecten zoals bijen en vlinders!

6. Kandelaar

Kandelaar

Een kandelaar is natuurlijk bij uitstek een kerstgeschenk, het kan direct gebruikt worden om mooie kaarsen in te zetten en te zorgen voor extra sfeer tijdens de feestdagen!

7. Leeslamp

Leeslamp

Een goed betaalbaar en handig product om te schenken deze kerst aan mama is misschien wel een leeslampje. Het is een prima product voor moeders die graag ’s avonds nog wat lezen!

8. Mindfulness boek

Mindfulness boek

Mindfulness is al jaren bezig aan een sterke opmars qua populairiteit, het is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining van het brein. Mindfulness leert mensen beter omgaan met bijvoorbeeld stress, depressies of slapeloosheid. Een boek over mindfulness kan misschien een idee zijn om voor kerst te schenken aan mama!

9. Stoppen met roken boek

Stoppen met roken boek

Roken is een hardnekkige verslaving, het is zeer slecht voor de gezondheid en het stinkt bovendien ook nog eens enorm. Een boek dat moeder helpt om te stoppen met roken lijkt misschien wat raar, maar als het haar lukt is dit cadeau onbetaalbaar voor haar en haar omgeving!

10. Geurverspreider

Geurverspreider

Een geurverspreider wordt gevuld met water en etherische oliën, het apparaat verneveld dit en verspreid het zo door de ruimte. Met een geurverspreider kan men de hele dag door genieten van een heuse ontspannende aromatherapie!

11. Voetmassageapparaat

Voetmassageapparaat

Moeder kan na een lange en drukke dag lekker op de bank ontspannen en een heerlijke voetmassage krijgen van een voetmassageapparaat. Met een apparaat als dit gaan letterlijk de voetjes van de vloer!

Ben je op zoek naar nog meer kerstcadeaus voor moeder?

Hieronder staan nog enkele artikels met kerstcadeau-ideeën die met moeder te maken hebben.