De 11 BESTE Jack Daniel’s cadeaus

Auteur:

Zoek je een cadeau voor een whiskeyliefhebber? Bekijk deze pagina voor cadeaus die met Jack Daniel’s whiskey te maken hebben!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven aan iemand die van Jack Daniel’s whiskey houdt. Jack Daniel’s is een merk van Tennessee whiskey, dat wordt gemaakt in Lynchburg, Tennessee. Het wordt gemaakt van mais, gerst, haver en andere granen en gerijpt in eikenhouten vaten. Het is een van de meest populaire merken van whiskey ter wereld en wordt vaak gebruikt als basis voor cocktails of gedronken op zichzelf. Bekijk hieronder onze selectie van de beste Jack Daniel’s cadeaus.

Jack Daniel's Chaser Jigger

Deze chaser jigger maakt het voor de whiskeydrinker gemakkelijk om de whiskey al naar gelang te verdunnen met water. Het onderste deel van het glas wordt met water gevuld. Daarna wordt er in het bovenste gedeelte van het glas, wat een stuk kleiner is, de Jack Daniel’s geschonken. Dit whisky-op-waterglas is mondgeblazen en versierd met het Old No. 7 en Jack Daniel’s logo!

2. Jack Daniel’s – BBQ-houtsnippers

Point-Virgule houtsnippers

Deze zak van het merk Point-Virgule bevat 1 kg aan houtsnippers die zijn gemaakt van de oude eikenhouten vaten waarin de whisky van Jack Daniel’s gerijpt wordt! Nadat deze vaten niet meer goed zijn of niet meer gebruikt kunnen worden zijn ze versnipperd en kunnen ze als smaakmaker worden gebruikt op de barbecue!

3. Jack Daniel’s – Koffiemok

Jack Daniel's koffiemok

Dit product heeft eigenlijk geen introductie nodig, het is namelijk gewoon een zwarte koffiemok met het logo van Jack Daniel’s. Het is dus geschikt om koffie in te drinken, maar kan natuurlijk ook worden gebruikt voor andere dranken!

4. Jack Daniel’s – Leren heupfles

Jack Daniel's heupfles

Dit product is een leuk geschenk voor de echte fans van het Jack Daniel’s merk! Het is een RVS heupfles met daaromheen een bruinleren band waarop de Jack Daniel’s en het Old No. 7 logo te zien zijn.

5. Jack Daniel’s – Mengglas

Jack Daniel's mengglas

Dit hoge zwarte mengglas heeft een inhoud van 600 ml en bevat het Jack Daniel’s Old No. 7 logo. Verder zit er in dit Jack Daniel’s geschenk een zwarte onderzetter zodat er geen kringen op de tafel komen!

6. Jack Daniel’s – Koffieblik en mok

Jack Daniel's koffie- en mok

Deze cadeauset van Jack Daniel’s bevat naast een mooie grote zwarte koffiemok met logo ook een koffieblik met heerlijke geroosterde Arabica koffie! Zowel het koffieblik als de koffiemok bevatten het Old No. 7 logo.

7. Jack Daniel’s – Shotset

Jack Daniel's shotset

Dit whiskey cadeau van Jack Daniel’s bestaat uit 2 shotglazen die elk 60 ml inhoud hebben en een rubberen drankmat om op de tafel of bar te leggen. Zowel de drankmat als ook de shotglaasjes bevatten het Old No. 7 logo van Jack Daniel’s!

8. Jack Daniel’s – Roerstokjes

Jack Daniel's roerstokjes

Natuurlijk moet de Jack Daniel’s whisky ook wel eens gemixt of geroerd worden en daar kunnen deze mooie roerstokjes van RVS prima mee helpen! Dit Jack Daniel’s geschenk bevat 4 roerstokjes die elk een aan Jack Daniel’s gerelateerd logo hebben en worden geleverd in een mooie verpakking!

9. Jack Daniel’s – Spiegel

Jack Daniel's spiegel

Deze mooie vintage/retro Jack Daniel’s spiegel is ideaal om in een bar of op de slaapkamer te hangen. De spiegel heeft de afmetingen 320 x 220 mm en zal zeker het hart van een echte Jack Daniel’s fan op hol laten slaan!

10. Jack Daniel’s – Shotglaasjes

Jack Daniel's shotglaasjes

Dit mooie Jack Daniel’s geschenk bestaat uit een set van 3 shotglaasjes die elk zo’n 44 ml aan inhoud hebben. De shotglaasjes zijn gemaakt van glas, zijn vaatwasserbestendig en hebben elk een logo dat met Jack Daniel’s te maken heeft!

11. Jack Daniel’s – Handzeep

Jack Daniel's handzeep

Deze zeepdispenser met handzeep is uitermate duurzaam, het is namelijk gemaakt van een gerecyclede Jack Daniel’s whiskyfles en is navulbaar! De zeepdispenser is gevuld met een lekkere hygiënische handzeep en heeft een mooie industriële look en een heuse blikvanger in elk interieur!

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus die met drank te maken hebben?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën die met drank te maken hebben.