De 3 leukste houten poppenwagens voor kinderen

Geüpdatet op 25 maart 2024 door

Een houten poppenwagen is meer dan alleen een speelgoed; het is een herinnering die generaties lang meegaat. Kinderen genieten ervan hun poppen rond te rijden en tegelijkertijd hun fijne motoriek te ontwikkelen.

Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde houten poppenwagens voor kinderen in de onderstaande lijst.

1. Bandits & Angels houten poppenwagen

Bandits & Angels staan voor hip en trendy speelgoed. Met dit speelgoed beleven de kleine dreumesen geen saai moment en zijn ze lekker aan het spelen in hun eigen fantasiewereld.

De poppenwagen waar ze mee kunnen spelen zijn er in verschillende maten en modellen. Voor kinderen tussen 1 en 4 jaar zijn ze geschikt om cadeau te geven want het kan ook als loopwagen worden gebruikt.

Ze leren op deze manier betere stapjes te zetten en vol zelfvertrouwen de wereld te ontdekken. Heb je een houten vloer thuis? Dan zul je blij zijn dat deze wagen rubberen banden heeft zodat de vloer niet beschadigd wordt.

houten poppenwagen Bandits & Angels

2. Playwood houten poppenwagen

Playwood heeft heel wat leuke poppenwagens ontworpen waar een peuter vanaf een jaar heel blij van wordt. Omdat ze zo divers zijn in uiterlijk kunnen ze ook voor kinderen tot ongeveer 6 jaar aangeschaft worden.

Bij sommige modellen krijg je er wat extra accessoires bij zoals een dekje om de bak mee af te sluiten. Dit model heeft een bak waar een pop of een knuffeldier in vervoerd kan worden.

Je kunt kiezen uit een rieten model met of zonder stoffen bekleding, of kies een model die volledig uit hout bestaat. Wil je dat ze geruisloos door huis lopen met de poppenwagen, kies dan een met rubberen wieltjes.

Playwood houten poppenwagen

3. SFC Toys houten poppenwagen

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een kind, dan maak je ze vast blij met een mooie poppenwagen. Deze zien er niet alleen schattig uit maar hebben ook een belangrijke functie bij de ontwikkeling van het kind.

Ze zijn geschikt om te geven voor kids tussen 1 en 5 jaar. De eenjarige kan door achter een poppenwagen te lopen leren betere stapjes te zetten. Voor de wat oudere kinderen wordt hun fantasie beter aangesproken omdat zij zich wat meer bewust zijn van de wereld om hen heen.

Dit soort poppenwagens zijn te vinden in diverse uitvoeringen waarbij je kunt kiezen om er wel of geen matras of stoffen kap bij zit.

Wieltjes kun je van helemaal hout of met een rubberen laag krijgen, afhangend van de vloer waarop gereden zal worden kun je hier je keus in maken.

De prijzen verschillen waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel je eraan uit wilt geven.

SFC Toys houten poppenwagen