3 perfecte houten loopwagens voor kinderen

Geüpdatet op 20 januari 2024 door

Als eerste stapjes gezet worden, biedt een houten loopwagen de nodige steun en stimulatie. Het is het perfecte hulpmiddel voor kleine avonturiers om hun wereld te verkennen.

Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde houten loopwagens voor kinderen in de onderstaande lijst.

1. Houten loopwagen – Dieren

Voor baby’s vanaf de leeftijd dat ze stapjes gaan zetten is een loopwagen ontzettend handig.

Ze zullen zelfverzekerd stapjes gaan zetten en staan steviger op de benen omdat ze een steun hebben, deze loopwagens zijn namelijk stevig en vallen niet snel om.

Je hebt ze in verschillende uitvoeringen, I’m Toy heeft leuke loopwagens gemaakt in de uitvoering van een dier. Je kunt het zo gek niet bedenken! Ze zijn er in de uitvoeringen van een eend, koe, schaap, muis en zelfs als dinosaurus.

Op deze modellen kunnen ze ook zitten en zich op die manier voortbewegen. Zodra ze de geschikte plek gevonden hebben om te spelen dan kunnen ze de deksel van de loopwagen afhalen en toveren ze de blokken of ander speelgoed uit het opbergvak.

houten loopwagen - lieveheersbeestje

2. Small Foot Company houten loopwagen

Het speelgoedmerk Small Foot Company heeft heel wat leuke loopwagens van hout op de markt gebracht. Leuk voor de kleintjes om zowel mee rond te stappen als mee te spelen.

De modellen zijn zo divers dat het moeilijk wordt om te kiezen welke je nu als cadeau wilt geven.

Het Base Toys model bijvoorbeeld, deze heeft heel veel speelmogelijkheden. Het is namelijk meer dan alleen een loopwagen, want op de loopwagen zitten interactieve panelen waarbij ze vormpjes kunnen plaatsen in het juiste vak ervoor, nummers kunnen herkennen en klok kunnen leren kijken.

Je kunt natuurlijk ook voor een standaard loopwagen kiezen. Met opbergruimte voor blokken kan het kind met deze houten bouwstenen even uitblazen na een rondje lopen.

Base Toys houten loopwagen

3. Hape houten loopwagen

Is de kleine helemaal verzot op auto’s? Kies dan een loopwagen van Hape, deze modellen hebben een bijzondere uitvoering in de vorm van onder andere klassieke auto’s. Ga voor de kever of de Volkswagen T1.

Ze kunnen hem makkelijk voor zich uit duwen. De handrail is verstelbaar zodat ze er geruime tijd plezier van kunnen hebben. Tijdens de wandelingen kan er in de opbergruimte het favoriete speelgoed bij elkaar verzameld worden.

Deze stoer uitziende loopwagen is geschikt voor baby’s van ongeveer 10 maanden oud die leren lopen en met de loopwagen zelfverzekerder stapjes zullen gaan zetten.

Hape klassieke Volkswagen T1 loopwagen