De 5 leukste houten knikkerbanen

Geüpdatet op 25 maart 2024 door

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van houten knikkerbanen die geschikt zijn voor kinderen. Het spelen met een knikkerbaan kan de creativiteit van kinderen bevorderen en biedt urenlang speelplezier. Het is daarom een geweldig stuk speelgoed om aan te schaffen. Bekijk hieronder onze selectie van de 5 beste houten knikkerbanen voor kinderen.

1. ROKR Robotime – Waterwheel Coaster

ROKR Robotime - Waterwheel Coaster

Als je jongere en oudere kinderen in huis hebt, dan is deze knikkerbaan misschien wel de perfecte optie voor je gezin. Het biedt urenlang speelplezier aan oudere maar ook zeker jongere kinderen!

2. Hape E6009 – Knikkerbaan

Hape E6009 - Knikkerbaan

Deze knikkerbaan is gemaakt van duurzaam berkenhout van hoge kwaliteit en komt met veel leuke functies zoals wippen, rechte rails en drie spiraaltrechters om kinderen bezig te houden.

3. Hape E6021 – Knikkerbaan

Hape E6021 - Knikkerbaan

Deze knikkerbaan is gebaseerd op de ideeën van Da Vinci en helpt een kind zijn of haar ruimtelijk denkvermogen te verbeteren, terwijl je ook samen tijd doorbrengt.

4. Hape E0430 – Kogel-racebaan

Hape E0430 - Kogel-racebaan

Dit bekroonde speelgoed stelt de veiligheid van kinderen voorop door de afgeronde hoeken en het is gemaakt volgens hoge veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften.

5. Haba 300438 – Kullerbü windbaan

Haba 300438 - Kullerbü windbaan

Kinderen zijn allemaal dol op deze houten knikkerbaan! Met deze Kullerbü knikkerbaan van Hape ben je er zeker van dat een kind eindeloos lang ermee speelt!