De 11 BESTE hart onder de riem cadeaus

Auteur:

Zoek je originele cadeaus om iemand een hart onder de riem te steken? Bekijk deze pagina voor cadeaus om te iemand te steunen in moeilijke tijden!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om iemand een hart onder de riem te steken. Een “hart onder de riem cadeau” is een klein, symbolisch geschenk dat gegeven wordt aan iemand om hun moreel op te vijzelen of om hen te laten weten dat iemand aan hen denkt en om hen heen staat tijdens moeilijke tijden. Bekijk hieronder onze selectie van de beste hart onder de riem cadeaus.

Boeket Rozen Liefdevol

Een boeket met mooie bloemen is altijd een goed cadeau om iemand sterkte te wensen of te ondersteunen. Dit boeket heet “Liefdevol” en bevat 10 rode rozen en worden op water bezorgd samen met snijbloemvoeding. Het is ook mogelijk om kaartje met persoonlijke boodschap voor de ontvanger toe te voegen!

2. Leesboek – Een hart onder de riem

Toon Tellegen - Een hart onder de riem

Dit leesboek van schrijver en dichter Toon Tellegen wordt uitgegeven door uitgeverij Querido en heet Een hart onder de riem. Dit boek gaat over een aardvarken die wanhopig is, door de bemoedigende woorden en cadeaus van andere dieren komt het aardvarken er weer langzaam bovenop. Dit leesboek zal de lezer een bevrijdende lach en troost bieden!

3. Zakje geluk

Zakje geluk

Dit zakje met geluk van Villa Vesper bevat een rood porseleinen hartje, een lieveheersbeestje en een klavertje vier. De producten worden geleverd in een katoenen zakje en zijn bedoeld om de ontvanger een steuntje in de rug te geven in moeilijke tijden. Het is ook mogelijk om bij dit cadeau een persoonlijke boodschap toe te voegen!

4. Tony’s Chocolonely geschenkdoos

Tony's Chocolonely geschenkdoos

Deze geschenkdoos van Tony’s Chocolonely bevat twee chocoladerepen een een van de wikkels bevat de tekst “Blij met jou”! De chocolade is zoals we gewend zijn van Tony’s Chocolonely volledig slaafvrij vervaardigd. De geschenkdoos is te koop in twee verschillende groottes (180 & 360 gram) en wordt zonder extra verpakking verstuurd naar de ontvanger!

5. Geurkaars

The Gift Label Geurkaars - Big Hug

Deze geurkaars van het Amsterdamse lifestyle-merk The Gift Label is 100% vegan en dierproefvrij. Maar het leukste is dat de geurkaars het opschrift “Big Hug” heeft, zo laat je de ontvanger weten dat je aan hem of haar denkt! De geurkaars zelf ruikt naar katoen en heeft een brandtijd van zo’n 68 uur.

6. Leesboek – De geluksroute

Anne de Jong - De geluksroute

Het boek De geluksroute is geschreven door psycholoog en coach Anne de Jong. Het boek zorgt ervoor dat iemand in 5 stappen de regie in lastige sociale situaties pakt en hoe je gedoe met mensen oplost voordat het escaleert. Dit boek is erg grappig geschreven en staat bomvol herkenbare voorbeelden en zelfs opdrachten waarmee de lezer zijn of haar sociale relaties kan onderhouden of beter maken!

7. Lichtplantje in vaasje

Lichtplantje in vaasje

Dit is een erg goed geschenk voor iemand die wel een lichtpuntje in zijn or haar leven kan gebruiken. Het cadeau bevat een Clusia Rosea plantje van zo’n 10-16 cm hoog en wordt geleverd inclusief vaasje, lampje en batterijen. Het plantje komt direct van de kweker af en de ontvanger hoeft alleen een beetje water toe te voegen!

8. Glaasje geluk

Glaasje geluk

Dit geschenk bevat een glazen pot die gevuld is met Aventurijn-edelstenen en een groen vetplantje (Echeveria Miranda) en staat erg mooi in elk interieur. Van Aventurijn-edelstenen wordt beweerd dat ze een helende werking hebben en dat ze helpen bij nervositeit, ongeduld en angst. Symbolisch is dit dus een goed geschenk om aan iemand te geven die wel wat steun kan gebruiken!

9. Handzeep + handlotion

The Gift Label Handzeep+Handlotion You are awesome

Deze giftset van The Gift Label bevat een lekkere handlotion en handzeep en de etiketten van deze producten bevatten het opschrift “You are awesome“. De producten hebben de geuren kumquat en bourbon vanilla en zijn 100% vegan en dierproefvrij gemaakt in Nederland.

10. Rituals pakket

RITUALS The Ritual of Jing Kitchen Box

Dit cadeaupakket van Rituals heet “The Ritual of Jing Kitchen Box” en bevat 3 producten die in de keuken gebruikt kunnen worden. Dit zijn een handzeep (plus navulverpakking) en een handcrème en deze bevatten ingrediënten als witte lotus en jujube. Bekijk ook onze artikels met het beste Rituals pakket voor een man of met het beste Rituals pakket voor een vrouw!

11. Droogbloemen

Droogbloemen

Dit brievenbuscadeau is gemakkelijk per post te versturen naar de ontvanger en bevat een setje mooie gedroogde bloemen plus twee vaasjes en een houten plateau hiervoor. Dit plateau bevat een gleufje waarin een gepersonaliseerde kaart toegevoegd kan worden (apart bestellen). Bekijk ook ons artikel met de beste brievenbus cadeaus als je hiernaar op zoek bent!

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus om iemand een hart onder de riem te steken?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën die met medeleven tonen te maken hebben.