Het beste koffiezetapparaat van 2018 volgens Keuzehelper.nl

Wat zijn de beste koffiezetapparaten van 2018?

In deze koopgids bespreken we de beste koffiezetapparaten volgens Keuzehelper.

In onderstaande tabel kun je snel en gemakkelijk een model sorteren op verschillende eigenschappen.

Op je smartphone/tablet kun je naar rechts en links scrollen, klik op de naam van het product om onze uitgebreide beoordeling te lezen.


De top 7 beste koffiezetapparaten volgens Keuzehelper.nlNiets is natuurlijk zo lekker als de geur van een vers gezet kopje koffie in de ochtend. Of je nou een latte macchiato, een cappuccino of gewoon lekker een zwart bakkie drinkt, je koffie is belangrijk.

Daarom wil je eigenlijk in huis het liefst net zulke lekkere koffie kunnen drinken als in restaurants en cafétjes. In onderstaande lijst vind je zeven exemplaren van een uitmuntende kwaliteit.

We focussen ons hierbij op het filter-koffiezetapparaten. Deze onderscheiden zich van espressomachines. Filterkoffie wordt, in tegenstelling tot espressokoffie, niet in korte tijd onder hogedruk gezet.

Hierdoor krijg je bij filterkoffie geen crème laagje en is de smaak minder intens dan bij espressokoffie.

Waar moet je op letten bij het uitzoeken van een goed koffiezetapparaat?

koffiezetapparaat kopenBij een koffiezetapparaat kopen komt nog heel wat kijken. Nu vraag je je misschien af wat de beste koop is.

Het is ook belangrijk om na te gaan wat jouw wensen zijn op het moment dat je overweegt om een nieuw koffiezetapparaat aan te schaffen.

Denk bijvoorbeeld aan het budget dat je te besteden hebt. En wil je een simpel filter-koffiezetapparaat of wil je er eentje die daarnaast ook verse koffiebonen kan malen?

Ook koffiezetapparaten voor verse bonen vind je terug in onderstaande koopgids.

Welk koffiezetapparaat is voor jou het beste?

In onderstaande koopgids vind je de zeven beste koffiezetapparaten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Hierbij is rekening gehouden met verschillende prijscategorieën.

Daarnaast vind je in deze koopgids zowel het beste filter-koffiezetapparaat als het koffiezetapparaat dat ook bonen kan malen en als beste is getest.

Als je op zoek bent naar een koffiezetapparaat dat bonen kan malen én als beste is getest, dan zitten er een aantal interessante exemplaren tussen in deze lijst voor jou.


Philips Senseo Switch HD7892/60 – Met afneembare watertank

Philips Senseo Switch HD7892/60 - Koffiepadapparaat

De Philips Senseo: wie kent hem niet? Menig Nederlands huishouden beschikt wel over een dergelijk koffiezetapparaat. Maar ken je ook deze Senseo Switch al? Dankzij zijn innovatieve eigenschappen staat dit exemplaar met recht bovenaan in onze lijst.

Het handige aan de Philips Senseo Switch is dat je hem zowel kunt gebruiken voor koffie pads als voor filterkoffie. Je kunt wel een liter kwijt in het waterreservoir, waardoor je maar liefst zeven kopjes koffie tegelijkertijd kunt zetten met dit koffiezetapparaat.

Kies je favoriete filterkoffie, en met simpelweg één druk op de knop heb je heerlijke koffie. Liever een of twee kopjes? Dat kan ook. Dankzij de Dual Brew technologie switch je makkelijk van filter naar pads.

Alleen nog je favoriete pads erin en binnen één minuut heb je twee lekkere kopjes koffie. Zo heb je met één machine makkelijk een kan koffie om te delen of één kopje voor jezelf. Ideaal.

Dubbel zo veel genieten met de DualBrew technologie

Dit koffiezetapparaat maakt gebruik van de Dual Brew technologie. Soms heb je veel mensen over de vloer, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag.

Die wil je dan natuurlijk wel allemaal een lekker kopje koffie kunnen aanbieden. Dan is filterkoffie ideaal. Maar soms ben je alleen thuis of slechts met z’n tweetjes en heb je geen behoefte aan zo’n grote kan filterkoffie.

Dan maak je liever simpelweg een of twee kopjes Senseo koffie van je favoriete koffiepads. Moet je dan twee koffiezetapparaten aanschaffen? Nee hoor. Aan de Philips Senseo Switch heb je genoeg. Met dit koffiezetapparaat is het namelijk zowel mogelijk om filterkoffie als Senseo koffie van pads te zetten.

Voor beide soorten koffie is weer een andere technologie nodig. Daarom is de Senseo Switch uitgerust met innovatie Dual Brew technologie. Dit verzekert jou ervan dat iedere kop koffie weer even lekker is.

Het apparaat kiest altijd de juiste hoeveelheid druk en de juiste hoeveelheid water. Of je nu filterkoffie zet of Senseo pads koffie.

Andere kenmerken van de Philips Senseo Switch

Een ander bijzonder fijn kenmerk van deze Philips Senseo Switch is dat hij ongelooflijk simpel te bedienen is. Bovenop het koffiezetapparaat zie je drie knopjes zitten. Druk simpelweg op een van de knopjes voor een van de drie opties: een kan filterkoffie, één kopje Senseo pads koffie of twee kopjes Senseo pads koffie. Als je één kopje koffie voor jezelf zet, kost dit je slechts dertig seconde.

Wil je een volle kan filterkoffie zetten? Daar doet dit koffiezetapparaat 8,5 minuut over. In het koffiezetapparaat is tevens een kalkindicator aanwezig. Als je deze Philips Senseo Switch besteld, krijg je daar ook nog eens een padhouder en thermische kan bijgeleverd.

Voordelen

 • check
  Veel verschillende opties: zet 1, 2 of 7 koppen koffie tegelijkertijd.
 • check
  Dankzij de Dual Brew technologie kun je zowel filterkoffie als koffiepads gebruiken met één apparaat.
 • check
  Energiezuinig koffiezetapparaat, want schakelt zichzelf automatisch uit na 30 minuten.
 • check
  Wordt geleverd met een aparte ontkalkingsindicator.

Nadelen

 • Het koffiezetapparaat heeft geen functie waarmee je de koffiesterkte kunt instellen.

Philips Viva HD7566/20 – Beste volgens Consumentenbond april 2017

Philips Viva HD7566/20

En we blijven even in de Philips hoek, want ook deze Philips Viva mag zeker genomineerd worden als een van de betere exemplaren van dit moment. Als je op zoek bent naar het een goed filter koffiezetapparaat, kijk dan niet verder dan deze Philips Viva.

Dit was in 2017 de beste volgens de consumentenbond. Met dit koffiezetapparaat zet je binnen mum van tijd voortreffelijke koffie. Dankzij de innovatieve Aroma Swirl wordt de koffiekan goed doorgeroerd.

Door dit slimme mondstuk dat zich in de kan bevindt, wordt het aroma van de vers binnenstromende koffie optimaal door de hele kan verspreid. Zo smaakt ieder kopje consistent lekker. Tot de laatste druppel koffie.

Wat kun je verwachten van de Philips Viva HD7666/20?

Dit Philips Viva koffiezetapparaat beschikt over een vermogen van maar liefst 1000 watt. Hierdoor heb je binnen mum van tijd je koffie klaar. Daarnaast is de koffiekan gemaakt van glas en zodanig ontworpen dat de smaak van je koffie optimaal wordt behouden.

Ook handig: alle onderdelen van dit koffiezetapparaat zijn geschikt om gereinigd te worden in de vaatwasser. Scheelt jou weer afwassen. Binnenin het waterreservoir van het koffiezetapparaat vind je een waterniveauaanduiding.

Zo weet je altijd hoe vol het reservoir moet zitten. Het is tevens mogelijk om de filterhouder van het koffiezetapparaat uit het apparaat te halen. Hierdoor kun je het filter makkelijk vullen met de koffie en tevens eenvoudig schoonmaken. Vind jij het ook zo irritant als er overal snoeren liggen op je aanrecht?

De Philips Viva heeft een speciale opbergruimte waar de kabel onder kan worden bewaard. Opgeruimd staat netjes. Een andere handige eigenschap van dit koffiezetapparaat is de druppelstop. Hiermee kun je het koffiezetten onderbreken.

Andere eigenschappen van de Philips Viva HD766/20

Als jij graag op iedere mogelijke manier energie bespaart, dan is de Philips Viva echt iets voor jou. Nadat de filterkoffie is gezet, schakelt dit apparaat namelijk zichzelf automatisch uit. Hiermee bespaar je weer energie. Hoe weet je dat het apparaat aan staat? Dan gaat er een ledlampje branden.

Rondom de Philips aromakan van dit koffiezetapparaat bevindt zich een beschermende stootrand om het glas heen. Dit beschermt de kan tegen breken en verbetert ook nog eens de stabiliteit. Als je vaak koffie zet voor grote groepen, ben je bij de Philips Viva aan het juiste adres.

In de kan van die apparaat past namelijk wel 1,2 liter koffie. Daar kun je maar liefst 10 tot 15 kopjes koffie van zetten. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe groot de koppen zijn. Kom maar door met die koffie, jongens.

Voordelen

 • check
  Handige Aroma Swirl technologie waardoor het aroma optimaal verspreid wordt door de hele kan.
 • check
  Aroma koffiekan die de smaak van de koffie extra lang behoudt.
 • check
  Energiezuinig: schakelt zichzelf uit na het zetten van de koffie.
 • check
  Grote kan van 1,2 liter waar je tot wel 15 koppen koffie uit kunt halen.
 • check
  Beste exemplaar volgens de consumentenbond in 2017.

Nadelen

 • Kan wat lawaaiig zijn tijdens het koffie zetten.
 • Heeft geen optie waarmee je zelf de koffiebonen kunt malen.

Melitta Aromaboy – Ruimtebesparend design

Melitta Aromaboy

Misschien wat minder bekend dan zijn concurrent Philips, maar dit koffiezetapparaat van het merk Melitta is zeker ook de moeite waard.

Vooral als je op zoek bent naar een koffiezetapparaat van goede kwaliteit waar je geen fortuin aan wilt uitgeven, is dit er echt eentje voor jou.

Het Aromaboy model is een echte klassieker binnen de Melitta koffiezetapparaten. Dit fijne compacte koffiezetapparaatje zorgt al sinds 1979 bij heel wat mensen voor heerlijke filterkoffie.

De Melitta Aromaboy is zeker een goede koop wat betreft een koffiezetapparaat voor als je alleen woont, in de caravan of in je vakantiewoning. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

Wat kun je verwachten van het Melitta Aromaboy koffiezetapparaat?

Een van de meest opvallende kenmerken van dit iconische koffiezetapparaat is zijn compacte design. Het zal in ieder keukentje passen, hoe klein dan ook.

Daarom is dit koffiezetapparaat, waar je twee kopjes koffie mee kunt zetten, dan ook razend populair als apparaat in caravans en vakantiehuizen.

Het design van de Aromaboy is zowel bijzonder praktisch als een statement in je keuken. Een bijkomend voordeel is dat de Melitta Aromaboy bijzonder goed schoon te maken is.

Zowel de filterhouder als de glazen kan van het apparaat kun je na gebruik simpelweg in de vaatmachine doen om te reinigen. Ook in het gebruik is de Melitta Aromaboy erg eenvoudig. Een kind kan de was doen.

Als je je irriteert aan het snoer, kun je dit opbergen in de snoeropbergruimte onder het apparaat. De waterpeilindicator vertelt je precies hoeveel water je moet toevoegen. Aan de verlichte aan/uit knop zie je in één oogopslag of de Melitta Aromayboy aan of uit staat.

Melitta: al honderd jaar een begrip in koffie

Het familiebedrijf Melitta is al meer dan honderd jaar actief als internationale verkoper van keukenapparatuur en andere huishoudelijke artikelen. Wat je maar kunt bedenken rondom koffie, wordt door hen ontwikkeld en verkocht. Of het nu gaat om slimme koffiezetapparaten of filterzakjes.

Bij Melitta is koffie al sinds jaar en dag hun grote passie. Het is dan ook hun missie om door middel van hun expertise, uitvindersgeest en liefde voor het product zo veel mogelijk mensen over de hele wereld te laten genieten van goede koffie van alleen de beste kwaliteit.

De bonen die Melitta in haar koffie verwerkt worden allemaal zorgvuldig geselecteerd. Alleen de lekkerste bonen komen terecht in de branderij en hier wordt vervolgens heerlijke koffie van gemaakt.

Ook in haar apparaten hanteert Melitta een streng proces van continu testen en keuren. Er zijn strenge eisen waar de koffiezetapparaten van Melitta dienen te voldoen op het gebied van kwaliteit en levensduur.

Voordelen

 • check
  Bizar voordelig koffiezetapparaat.
 • check
  Lekker compact en daardoor goed geschikt voor eenpersoonshuishoudens, de caravan of de boot.
 • check
  Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken.

Nadelen

 • Minder geschikt als je grote hoeveelheden koffie in één keer wilt klaarmaken.
 • Er is geen anti drup systeem aanwezig in dit koffiezetapparaat.

Philips Café Gaia HD7546/00 – Met thermische kan

Philips Café Gaia HD7546/00

Houd jij van een stijlvolle en moderne inrichting in je woning? Dan wil je natuurlijk ook een koffiezetapparaat met een fraai design om aan al je vrienden te kunnen laten zien. Dan is de beste keuze voor een design koffiezetapparaat voor jou deze Philips Café Gaia.

Naast dat dit koffiezetapparaat van Philips er strak en stijlvol uitziet, zet je hiermee ook nog eens eersteklas koffie met heerlijk aroma. En je hoeft je niet druk te maken als er veel tijd tussen je eerste en je tweede kopje koffie zit.

Dankzij de roestvrijstalen thermoskan met dubbele wand blijft je koffie namelijk extra lang lekker warm en goed van smaak. De speciale thermische Philips kan behoudt tot wel urenlang de perfecte temperatuur en het gewenste aroma voor jouw bakkie pleur.

Zo kun je dus de hele dag door koffie drinken na maar één keer zetten.

Wat haal je in huis met de Philips Café Gaia HD7546/20?

Naast de super handige thermoskan die jouw koffie uren lang lekker warm en vers houdt, beschikt deze Philips Gaia koffiezetapparaat over nog een aantal andere fraaie eigenschappen. Zo laat de wateraanduiding op het koffiezetapparaat precies zien hoeveel water je dient toe te voegen voor de perfecte hoeveelheid koffie.

En dankzij de ingebouwde pomp met een vermogen van maar liefst 1000 watt, wordt jouw kopje koffie binnen mum van tijd gezet. Als je het koffiezetten wilt onderbreken, zodat je je kopje kan inschenken, druk dan eenvoudigweg op de druppelstopknop.

Hiermee kun je het koffiezetten onderbreken wanneer jij maar wilt. Nadat de Philips Café Gaia klaar is met het zetten van de koffie, schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit.

Maar maak je geen zorgen, de thermische koffiekan houdt jouw koffie nog lange tijd warm nadat het apparaat al is uitgeschakeld. Dat is nog eens slim energie besparen.

Andere eigenschappen van de Philips Café Gaia HD7546/20

Bij dit koffiezetapparaat is het mogelijk om de filterhouder uit het apparaat te halen. Dat maakt het extra gemakkelijk om het filter te vullen met je favoriete koffie en tevens om de houder schoon te maken.

Irriteer jij je ook als er overal draden liggen verspreid over je aanrecht? Dit ziet er rommelig en chaotisch uit. Gelukkig vind je onder de Philips Café Gaia een opbergruimte voor het snoer, zodat je aanrecht er opgeruimd uitziet.

Door middel van het handige ledlampje op het apparaat zie je meteen of je Philips koffiezetapparaat aan- of uitgeschakeld is.

Dit koffiezetapparaat is ook uitermate geschikt op de werkvloer, omdat hij wel 1,2 liter koffie kan zetten. Dat is goed voor maar liefst 10 tot 15 koppen koffie. Hoeveel koffie je er precies uit zal kunnen halen, hangt ook af van hoe groot de koppen zijn die je gebruikt.

Voordelen

 • check
  Moderne en stijlvolle look.
 • check
  Roesvrijstalen thermoskan met dubbele wand waardoor je koffie langer warm en vers blijft.
 • check
  Berg het snoer op onderin het apparaat voor een opgeruimd aanrecht.
 • check
  Grote koffiekan van 1,2 liter, goed voor maar liefst 10 tot 15 koppen koffie.

Nadelen

 • Apparaat beschikt niet over een functie waarmee je ook zelf je bonen kunt malen.

Princess 249402 DeLuxe – Met koffiemolen

Princess 249402 DeLuxe met Koffiemolen

Als je houdt van écht verse koffie, dan kun je niet zonder een koffiezetapparaat met koffiemolen.

Als je op zoek bent naar een koffiezetapparaat dat ook bonen kan malen, dan is dit Princes koffiezetapparaat je nummer één keuze. In vergelijking met de andere koffiezetapparaten in deze lijst, is dit koffiezetapparaat aan de prijzige kant.

Maar daar krijg je ook wel iets voor terug: namelijk je eigen koffiebonen kunnen malen. Versere koffie kan gewoon niet. Wat wil je nog meer als je ’s ochtends opstaat?

Dankzij de ingebouwde bonenmaker, maakt dit Princess 24902 Deluxe Koffiezetapparaat het jou mogelijk om in jouw eigen keuken koffie te zetten van restaurantkwaliteit.

Daarbij kun je ook nog eens de maalgraad én de sterkte van de koffie instellen. Creëer dus jouw perfecte bakkie koffie: precies zoals jij hem het liefste drinkt. En je drinkt hem niet alleen, want deze machine is in staat om maar liefst 12 koppen filterkoffie te produceren.

Personaliseer je koffieboon met 9 verschillende maalfijnheden

Hoe de koffiebonen gemalen worden is erg bepalend voor hoe de koffie uiteindelijk gaat smaken en ook voor de sterkte van de koffie. Als de koffiebonen heel fijn gemalen worden, zal het langer duren voordat het water door de koffie stroomt. Daardoor krijgt de koffie meer smaak en aroma.

Als jij koffie al snel te bitter vindt smaken, kies dan eerder voor een wat grovere maling. Met het Princess Deluxe koffiezetapparaat heb je in ieder geval mogelijkheden genoeg om lekker mee te experimenteren. Je kunt namelijk kiezen tussen 9 verschillende maalfijnheden. Zo vind je altijd het perfecte kopje koffie voor jou.

Binnen mum van tijd een extreem vers kopje koffie op tafel

Hoe bedien je de Princess Deluxe koffiezetapparaat?

Heel eenvoudig. Je vult simpelweg het bonenreservoir bij. In het bonenreservoir is ruimte voor maar liefst 250 gram aan bonen. Je hebt dus altijd genoeg koffiebonen om een lekkere volle pot koffie mee te zetten?

Het is zelfs mogelijk om aan snelfiltermaling zoals decafé te doen. Dit doe je door simpelweg de koffiemolen uit te schakelen via het display en de filterkoffie gewoon rechtstreeks in het koffiefilter te doen.

Andere eigenschappen van het Princess Deluxe Koffiezetapparaat

Dit Princess Deluxe koffiezetapparaat is ook nog eens bijzonder makkelijk in het gebruik. Via het gebruiksvriendelijke digitale display op het apparaat kun je ook de hoeveelheid koffie, de sterkte van de koffie en de starttijd instellen.

Dat betekent dat je hem ’s avonds alvast voor de volgende ochtend kunt instellen, zodat je wordt gewekt door de onweerstaanbare geur van verse koffie in de morgen.

Dankzij het ingebouwde warmhoudplaatje in het Princess Deluxe koffiezetapparaat kun je je koffie tot wel veertig minuten lekker warm houden. Wel zo prettig als jij graag lekker de tijd neemt ’s ochtends tussen je eerste en tweede kopje koffie. Als de veertig minuten voorbij zijn, schakelt het apparaat zichzelf uit. Dat is wel zo veilig en energiezuinig.

Voordelen

 • check
  Thuis koffie zetten van restaurantkwaliteit met automatische versgemalen koffiebonen.
 • check
  Keuze uit negen verschillende maalfijnheden van grof tot fijn: altijd een kopje koffie dat bij jou past.
 • check
  Stel een timer in zodat je wakker wordt met vers gemalen koffie.
 • check
  Het warmhoudplaatje houdt je kopje koffie tot wel veertig minuten lekker warm.

Nadelen

 • Duurder dan de andere koffiezetapparaten in deze lijst.

Philips Grind & Brew HD7765/00 – Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Philips Grind & Brew HD7765/00

De echte koffieliefhebbers onder ons zullen het beamen: koffie gemaakt van versgemalen bonen smaakt toch écht het allerlekkerst. Dit is misschien wel het beste koffiezetapparaat voor het malen van bonen.

Als je op zoek bent naar een goed koffiezetapparaat dat bonen kan malen, dan is de Philips Grind & Brew echt iets voor jou. Want overheerlijke koffie begint bij versgemalen bonen.

De machine is modern, compact en heeft een strak design. Zet jouw koffie precies zoals jij hem het liefste hebt met de unieke bedieningsknop. Want met de Philips Grind & Brew kun je simpelweg al jouw voorkeuren instellen voor dat ene perfecte kopje koffie.

Dit exemplaar van Philips komt als opvolger van de populaire Philips Grind & Brew HD7761/00. Dit nieuwe model heeft sterk verbeterde maalschijven.

Wat mag je verwachten van de Philips Grind & Brew HD7765/00?

Dankzij de geïntegreerde koffiebonen molen, met conische slijpstenen, kan dit koffiezetapparaat voor jou precies de juist hoeveelheid koffiebonen malen voor het gewenste aantal kopjes koffie. Zo weet je zeker dat ieder kopje koffie even goed zal smaken tot de laatste druppel aan toe.

Maak het persoonlijk door een selectie te maken in hoe jij je koffie gemalen wilt hebben.

Koffiebonen kunnen namelijk grof, fijn of iets daar tussenin gemalen worden. De mate van grofheid bij het malen heeft veel effect op de sterkte en de smaak van de koffie.

Met de Philips Grind & Brew kun jij zelf instellen hoe jij jouw koffiebonen het liefst gemalen hebt. Liever toch een keertje gewone filterkoffie? Schakel dan simpelweg de molen uit door middel van de uitschakelknop en voeg je favoriete filterkoffie toe aan het apparaat.

Andere eigenschappen van de Philips Grind & Brew HD7765/00

Je kunt bij dit Philips Grind & Brew koffiezetapparaat niet alleen instellen hoe grof jij je bonen gemalen wilt hebben. Je kunt daarnaast ook de sterkte en intensiteit van jouw koffie instellen. Je kunt hierbij een keuze maken tussen zachte, normale of sterke filterkoffie. Waar ga jij voor?

Dankzij de geavanceerde en innovatieve waterniveau indicator van Philips, zie je in één oogopslag hoeveel kopjes koffie je nog kunt zetten van de nog aanwezige hoeveelheid water in het reservoir.

Klinkt misschien best ingewikkeld allemaal. Maar niets is minder waar. Want de Philips Grind & Brew is ontzettend eenvoudig in gebruik dankzij de intuïtieve gebruikersinterface, voorzien van een lcd-display en een unieke bedieningsknop.

Met deze handige bedieningsknop kun je eenvoudigweg zelf instellen wat jouw koffie voorkeuren zijn. Hierbij kun je denken aan het aantal kopjes dat je hebben wilt, de sterkte van de koffie en hoe grof je de bonen gemalen wilt hebben.

Voordelen

 • check
  Het lekkerste verse kopje koffie dankzij de ingebouwde bonenmaler.
 • check
  Stel zelf in hoe grof of hoe fijn jij je koffiebonen gemalen wilt hebben.
 • check
  Ook de sterkte van je koffie kun je zelf instellen: zacht, normaal of sterk.
 • check
  Handige waterniveau indicator die je vertelt hoeveel kopjes koffie je nog kunt zetten.

Nadelen

 • Het malen van de koffiebonen kan als lawaaiig worden ervaren. Vooral als je nog niet eerder een koffiebonen maler in je bezit hebt gehad.

Philips Intense HD7697/90 – Met automatische uitschakeling

Philips Intense HD7697/90

We sluiten deze lijst met de beste koffiezetapparaten van dit moment af met een exemplaar van lage prijs en hoge kwaliteit, zoals je mag verwachten van het merk Philips.

Dit koffiezetapparaat mag je vanwege zijn hoge kwaliteit en lage prijs echt een goede koop noemen. Zet met het grootste gemak een overheerlijk kopje filterkoffie.

Mild of sterk, maar net waar jij van houdt. Dankzij de meegeleverde thermoskan blijft jouw koffie lekker lang warm en goed van smaak.

Dit Philips Intense koffiezetapparaat neemt jou al het werk uit handen en schakelt bijvoorbeeld zelfs zichzelf automatisch uit.

Daarnaast kun je ook de filterhouder en het waterreservoir van het apparaat uitnemen, waardoor ze makkelijk te vullen en schoon te maken zijn. Echt een koffiezetapparaat met optimaal gebruikersgemak, dus.

De kenmerken van de Philips Intense HD7697/90

Zoals je van Philips mag verwachten, komt ook dit koffiezetapparaat met een aantal innovatieve kenmerken. Zoals de gepatenteerde intensiteit technologie, waardoor je zelf de intensiteit van je kopje koffie kunt instellen.

Dit wordt geregeld door de hoeveelheid water die door de koffie stroomt. Hoe meer water er door de koffie stroomt, hoe zachter en milder de smaak van de koffie zal worden.

Minder water daarentegen leidt juist tot een krachtigere, intensere smaak van de koffie. En als je het koffiezetten wilt onderbreken om je kopje koffie in te kunnen schenken, druk je simpelweg op de druppelstopknop.

Daarnaast komt dit Philips Intense koffiezetapparaat met een onbreekbare roestvrijstalen kan met thermos functie. Hierdoor behoudt jouw koffie tot wel urenlang zijn warmte en smaak.

Wat mag je nog meer verwachten van de Philips Intense HD7697/90?

Het Philips Intense koffiezetapparaat beschikt eveneens over een afneembaar waterreservoir. Hierdoor is het extra gemakkelijk om het waterreservoir bij te vullen of schoon te maken.

Hetzelfde geldt voor de filterhouder. Ook deze kun je gemakkelijk loskoppelen van het koffiezetapparaat waardoor ook deze makkelijk is te vullen en te reinigen.

Vergeet jij na het koffie zetten ook weleens om het koffiezetapparaat uit te zetten?

Met het Philips Intense koffiezetapparaat is dat geen probleem. Na het koffiezetten, schakelt dit apparaat namelijk zichzelf automatisch uit. Daar bespaar je ook nog eens energie mee.

En dankzij de Calc Clean stand op het koffiezetapparaat, vindt er een speciale ontkalking plaats zodat de smaak van je koffie keer op keer optimaal blijft.

Voordelen

 • check
  Bijzonder goede prijs kwaliteit verhouding.
 • check
  Je koffie blijft lekker lang warm en vers dankzij de thermoskan.
 • check
  Uitneembare filterhouder en waterreservoir, dus makkelijk vullen en schoonmaken.
 • check
  Zelf instellen hoe sterk je de koffie wilt hebben dankzij innovatieve technologie.

Nadelen

 • Geen functie waarbij je zelf je bonen kunt malen.

Wat is nu een goed koffiezetapparaat voor mij?

In bovenstaande koopgids heb je uitgebreide reviews, kunnen lezen van de zeven beste koffiezetapparaten volgens Keuzehelper.

Zoals wel is gebleken, bestaan er hoge kwaliteit koffiezetapparaten in ieder budget. Welk goedkope exemplaar is nu voor jou de beste koop en zet de lekkerste koffie? Dat hangt natuurlijk altijd af van wat precies jouw wensen zijn en van het budget dat je hebt te besteden.

Hopelijk heb je na het doornemen van deze koopgids een beter beeld gekregen van de crème de la crème en kun je nu het beste koffiezetapparaat aanschaffen.


Categorie:

Gerelateerde artikelen:

Scroll Up