(Affiliate) Disclaimer

Keuzehelper probeert juiste informatie weer te geven. Desondanks kan het toch voorkomen dat er foutieve informatie of onjuistheden worden weergegeven (denk hierbij aan bijvoorbeeld een typefout, verkeerde afbeelding etc.).

Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade als gevolg van deze onjuistheden en/of foutieve informatie. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor schade of problemen die zijn ontstaan als gevolg van (elektronische) storingen, onderbrekingen, vertragingen op onze website.

Het gebruik van Keuzehelper.nl is geheel voor eigen risico van de bezoeker. Elke aankoop die u maakt via onze website valt onder de volledige verantwoordelijkheid van de bezoeker.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade of problemen als gevolg van het gebruiken van de adviezen op onze website. Wij zijn onder geen beding aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wij verwijzen via onze hyperlinks.

Het kan voorkomen dat elektronische berichten en/of e-mails zijn vertraagd, Keuzehelper.nl is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van het niet of te laat ontvangen van deze berichten.

Affiliate en advertentie disclaimer

Keuzehelper is een deelnemer aan de partnerprogramma’s van bol.com b.v., Amazon.nl, Greetz.nl, Media Markt-Saturn Holding Nederland B.V. en Coolblue B.V. Dit zijn advertentieprogramma’s welke zijn ontworpen om sites een middel te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon.nl, MediaMarkt.nl en CoolBlue.nl.

Ook is Keuzehelper deelnemer van Google Adsense, hierdoor is het mogelijk dat je als bezoeker gepersonaliseerde advertenties zult zien. Wij krijgen als website een vergoeding voor deze advertenties.

Alle merken, beelden en logo’s op deze website zijn eigendom van deze respectievelijke eigenaren of hun dochterondernemingen.