De 11 BESTE valentijnscadeaus voor haar

Ben je op zoek naar leuke valentijnscadeaus voor haar? Op deze pagina vind je goede cadeaus om op Valentijnsdag aan een vrouw te schenken!

Het uitkiezen van een goed valentijnscadeau voor haar om te schenken op Valentijnsdag lijkt misschien op het eerste gezicht vrij gemakkelijk. Echter, doordat er heel veel geschenken te koop zijn is het vinden van het beste geschenk voor een vrouw voor deze gelegenheid zeker niet simpel. Om je op weg te helpen hebben wij een selectie gemaakt met originele valentijnsgeschenken voor vrouwen! Hieronder vind je onze selectie met de beste valentijnscadeaus voor haar.

 1. Beauty cadeaupakket
 2. Bloemen
 3. Apple TV 4K
 4. Dekbedovertrek
 5. Bruiswatertoestel
 6. Tijdschriftenrek
 7. Massagegeweer
 8. Badrekje
 9. Leeslampje
 10. Smartwatch
 11. Sexy lingerieset
beauty cadeaupakket vrouw

Een cadeaupakket waarin allerlei heerlijke producten voor persoonlijke verzorging zitten is een prima valentijnscadeau voor haar. Ze zijn te koop van meerdere merken en veelal bevatten ze producten zoals shampoo, parfum of zeepjes. Bekijk ook ons artikel het beste cadeaupakket voor een vrouw om te schenken!

2. Bloemen

bloemencadeau

Bloemen zijn een geschenk wat natuurlijk heel vaak door geliefden aan elkaar wordt gegeven op Valentijnsdag. Dat is dan ook gelijk de reden waarom wij dit product in onze lijst met valentijnscadeaus hebben gezet. De bosjes bloemen van Greetz zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar!

3. Apple TV 4K

Apple TV 4K

Met een Apple TV 4k kunnen de beste tv-programma’s en shows  bekeken worden, uiteraard werken alle Apple services ook hierop. Het aanbod bestaat onder andere uit Apple TV+, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video en nog veel meer!

4. Dekbedovertrek

Dekbedovertrek

Een mooi nieuw dekbekovertrek is natuurlijk niet echt een uniek geschenk, maar het is in ieder geval wel iets wat goed te betalen is en ook nog eens vaak gebruikt zal worden!

5. Bruiswatertoestel

Bruiswatertoestel

Met een bruiswatertoestel kan van gewoon kraanwater bruiswater worden gemaakt. Ook is het mogelijk om met zo’n apparaat allerlei frisdranken te maken, de smaken hiervoor moeten wel apart worden gekocht!

6. Tijdschriftenrek

Tijdschriftenrek

Tijdschriften slingeren nooit meer door het huis met een tijdschriftenrek. Ideaal om cadeau te doen aan een vrouw die veel tijdschriften leest, kunnen ze gelijk netjes opgeborgen worden!

7. Massagegeweer

Massagegeweer

Geef jezelf een heerlijke massage met een heus massagegeweer, deze bevatten meerdere soorten massage en zorgen voor dat extra beetje ontspanning na een lange dag!

8. Badrekje

Badrekje

Met een handig badrekje kan men tijdens een badsessie gewoon veilig gebruik blijven maken van een smartphone of tablet. Het badrekje wordt over beide badranden geplaatst en hierbovenop kan dan van alles opgezet worden!

9. Leeslampje

Leeslampje

Een leeslampje is een handig en zeer betaalbaar geschenk om als valentijnscadeau aan een vrouw die van lezen houdt te schenken. Ze zijn te koop in allerlei verschillende vormen en prijsklassen, zoek een mooi exemplaar uit voor haar!

10. Smartwatch

Smartwatch

Smartwatches worden via bluetooth verbonden met een smartphone, het zijn slimme horloges met allerlei opties zoals een hartslagmeter en stappenteller, maar ook kunnen ze berichten tonen die op een telefoon binnenkomen! Lees ook ons artikel met de beste luxe cadeaus voor een vrouw om te schenken!

11. Sexy lingerieset

Sexy lingerieset

Om de liefde in de slaapkamer weer een oppeppertje te geven kan het geven van een sexy lingeriesetje als valentijnscadeau voor haar een leuk idee zijn!

Waarom wordt Valentijnsdag gevierd?

Valentijnsdag wordt gevierd door mensen als blijk van liefde aan hun partner of door mensen die verliefd zijn op iemand en dit (nog) niet durven te vertellen.

Voor wie is Valentijnsdag bedoeld?

Valentijnsdag is bedoeld voor geliefden en stille aanbidders. Op Valentijnsdag geven geliefden elkaar cadeaus, bloemen of kaarten als blijk van hun liefde. Ook geven anonieme aanbidders vaak in het geheim presentjes of bloemen met een kaartje zonder naam aan degene waar ze verliefd op zijn.

Sinds wanneer wordt Valentijnsdag zoals wij het kennen gevierd?

Valentijnsdag zoals wij het kennen bestaat sinds begin 20e eeuw. Mensen begonnen elkaar handgemaakte kaarten te geven op Valentijnsdag als blijk van liefde en waardering. Kort daarna zag het Amerikaanse bedrijf Hallmark hier handel in en begon met het produceren en verkopen van deze kaarten.

Kun je Valentijnsdag met familie vieren?

Je kunt Valentijnsdag zeker met familie vieren! Officieel wordt Valentijnsdag geassocieerd met liefde en romantiek, maar je kunt natuurlijk ook je kinderen, ouders of grootouders vertellen dat je van ze houdt en ze zelfs ook cadeaus geven!

Is Valentijnsdag een officiële feestdag in Nederland en België?

Nee, Valentijnsdag is in Nederland en België geen wettelijk vastgelegde feestdag.

Wat kun je samen doen op Valentijnsdag?

Hieronder is een lijst opgesteld met dingen die je samen kunt doen op Valentijnsdag.

 • Speel samen een bordspelletje
 • Maak samen muziek-playlists voor elkaar
 • Maak samen een romantische wandeling
 • Doe samen vrijwilligerswerk
 • Kijk samen naar de sterrenhemel
 • Maak samen een plakboek over jullie relatie
 • Bak samen een taart
 • Eet samen ontbijt op bed
 • Ga samen naar een wijnproeverij
 • Schrijf liefdesbrieven voor elkaar
 • Ga een dagje/weekendje naar Parijs

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus die met Valentijnsdag te maken hebben?

Bekijk dan ook eens onze artikels met de beste valentijnscadeaus voor hem om nog meer inspiratie op te doen!