De 11 BESTE cadeaus voor je tante

Ben je op zoek naar leuke cadeau-ideeën voor je tante? Op deze pagina vind je originele cadeaus die je aan een tante kunt geven!

Is je tante bijna jarig of ben je uitgenodigd om samen met haar een andere feestelijke gelegenheid te vieren en ben je daarom op zoek naar de beste cadeaus voor haar? Dan zit je hier goed! Wij hebben voor jou een selectie gemaakt met leuke, goede, persoonlijke en originele geschenkideeën om aan je tante te geven! Hieronder vind je onze selectie met de beste cadeaus voor je tante.

Philippi lichtermeer kandelaar

Een sfeervol cadeau voor je tante waar je haar blij mee kunt maken is een leuke kandelaar. Deze geven altijd veel sfeer af en kunnen zowel buiten als binnenshuis geplaatst worden. Deze lichtermeer kandelaar van Philippi doet zijn naam eer aan, want lichtermeer betekent “zee van lichtjes” en dat is precies wat dit is. Het is een echte eyecatcher in ieder interieur!

2. Armband

Awemoz natuurstenen armband

Heb je een tante die je graag mag en die je graag een persoonlijk cadeau wilt geven, geef haar dan een mooie armband cadeau. Deze armband van Awemoz bevat kraaltjes die gemaakt zijn van natuursteen en is geschikt voor een polsdikte van 16 tot 21 cm. De armband is verkrijgbaar in 6 verschillende kleurvarianten.

3. Best Aunt Ever

Bellatio Decorations - Best aunt ever t-shirt

Iedereen mag weten dat jouw tante de beste tante van de hele wereld is. Geef je tante daarom een grappig cadeau met daarop de opdruk: ‘Best Aunt Ever’. Dit t-shirt van Bellatio Decorations is gemaakt van 100% katoen en is te koop in 6 verschillende maten!

4. Shampoo bar

HappySoaps Shampoo Bar

Geef je tante een van de vele verzorgingsproducten cadeau die haar lichaam en geest doen ontspannen. Een populair verzorgingsproduct is een shampoo bar waarmee ze haar haar kan wassen. Deze shampoo bar van HappySoaps is 100% plasticvrij met natuurlijke ingrediënten en is bovendien ook nog eens vegan!

5. Slaapmasker

Simia slaapmasker blauw

Heeft je tante moeite om in slaap te komen of om uitgerust wakker te worden dan is het geven van een slaapmasker een goedkoop en nuttig cadeau om aan haar te geven. Ze zal dit cadeau graag willen hebben, vooral als ze hierdoor beter kan slapen. Dit slaapmasker van Simia is gemaakt van zijde en is te koop in 7 verschillende kleuren!

6. E-reader

Kobo Clara HD e-reader

Is je tante een boekenwurm dan zal ze vooral heel blij zijn met het krijgen van een mooie e-reader als cadeau. Hierop kan ze haar favoriete boeken downloaden en waar ze ook maar is deze lezen. Deze e-reader van Kobo heeft een scherm van 6 inch en een opslaggeheugen van 8 GB!

7. Click and Grow moestuinbak

Click&Grow moestuinbak

Voor je tante die geen tuin heeft of graag met het kweken van plantjes bezig is, is er de Click&Grow moestuinbak. Bij de bak krijgt ze aarde, zaden en voedingsstoffen die nodig zijn om de plantjes te laten groeien. Ze hoeft er bijna zelf niet meer naar om te kijken want er zit een automatische lichtcyclus ingebouwd en een waterreservoir die de plantjes bevochtigd.

8. Koffietafelboek

Tom Ang - Het complete fotografieboek

Koffietafelboeken zijn meestal vrij grote boeken waarin iemand vluchtig kan bladeren als hij of zij moet wachten of wat tijd over heeft. Dit boek van auteur Tom Ang heet Het complete fotografieboek en leidt de lezer langs 10 van de populairste onderwerpen die met fotografie te maken hebben!

9. Strandlaken

Lucca Beach Strandlaken - 100x200 - Navy

Gaat je tante binnenkort op zomervakantie of geniet ze vaak van de zon in eigen tuin dan kan ze best een strandlaken gebruiken. Deze kan ze natuurlijk ook heel goed voor allerlei andere doeleinden gebruiken. Dit grote strandlaken van Lucca heeft een maat van 100 x 200 cm en is te koop in 5 kleuren!

10. Geurverspreider

O'dor geurverspreider

Een lekker geurend cadeau aan je tante geven wordt vast op prijs gesteld. Deze geurverspreider van O’dor verspreidt lekkere aromatische en ontspannen geuren en ziet er ook nog eens leuk uit ter decoratie. Het product wordt geleverd met 2 flesjes etherische olie in is te koop in 17 kleurvarianten.

11. Gordon Ramsay kookboek

Gordon Ramsay - Ultimate Home Cooking

Kookt je tante graag en volgt ze daarbij vaak recepten van professionele koks dan zal ze ontzettend blij zijn met een kookboek van een bekende chef. Zo’n bekende chef is Gordon Ramsay die heel wat kookboeken heeft uitgebracht. Dit kookboek van hem heet Ultimate Home Cooking en bevat allerlei gerechten om te maken voor ontbijt, lunch en diner!

Wat is een goed cadeau voor een tante?

Een goed cadeau voor een tante is een geschenk dat laat zien dat je als familie echt om haar geeft. De band met een tante kan heel sterk zijn en dat hangt vooral af of ze een goede band met je moeder heeft. Door haar een persoonlijk cadeau te geven laat je zien dat je veel van haar houdt.

Wat is een grappig cadeau voor een tante?

Een grappig cadeau voor een tante is een geschenk dat laat zien dat jullie dezelfde humor hebben. Een grappig cadeau kan iets zijn dat ze kan dragen tijdens een van de feestdagen wat iedereen eraan herinnert hoe speciaal het is om rond deze periodes tijd met familie door te brengen.

Wat geef je als cadeau aan een tante die alles al heeft?

Een cadeau geven aan een tante die alles al heeft is een geschenk dat uit het hart komt. Omdat ze alles al heeft is een materieel cadeau niet heel waardevol om te krijgen maar een persoonlijk geschenk weer wel. Voor haar zal pas iets veel waarde hebben als ze een gift krijgt van iemand die van haar houdt.

Wat is een goed kerstcadeau voor een tante?

Een goed kerstcadeau voor een tante is een geschenk waarin je haar bedankt voor alles wat ze voor je gedaan heeft en wat ze nog voor je gaat doen. Een tante draagt soms regelmatig bij aan de verzorging van haar nichtjes en neefjes en dat je dat waardeert, mag ze best weten. Bekijk ook onze lijst met de beste kerstcadeaus voor je tante voor meer inspiratie!

Waar koop je cadeaus voor een tante?

Cadeaus voor een tante koop je in de daarvoor bestemde winkel. Dit kunnen speciaalzaken of warenhuizen zijn. Heb je weinig tijd of geen idee wat je dit jaar voor haar kopen kunt dan is het beter om online te kijken en zo ideeën opdoen. Maak het een persoonlijk cadeau door deze leuk in te pakken.

Hoeveel kost een cadeau voor een tante?

Het bedrag voor een cadeau voor een tante is niet aan een maximum of een minimum budget gebonden. Grotendeels hangt het budget af van de band die je met je tante hebt en hieraan kun je het bedrag dat je aan haar uit wilt geven aanpassen.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor je tante?

Bekijk dan ook eens ons artikel met de beste cadeaus voor een oom om nog meer inspiratie op te doen!