De 19 BESTE cadeaus voor meisjes

Ben je op zoek naar leuke cadeau-ideeën voor meisjes? Op deze pagina vind je de beste cadeaus voor meisjes in de leeftijd van 0-18 jaar!

Ben je op zoek naar de goede geschenken voor meisjes om te geven op haar verjaardag of voor een andere feestelijke gebeurtenis? Dan ben je hier op het juiste adres, wij hebben een lijst gemaakt met de beste cadeaus voor meisjes in de leeftijd van 0 t/m 18 jaar oud. Je kunt deze lijst gebruiken om voor elk van deze leeftijden geschikte cadeau-ideeën te vinden en inspiratie op te doen. Hieronder vind je onze selectie met de beste cadeaus voor meisjes.

 1. Knuffel – 0 jaar
 2. Babyschommel – 1 jaar
 3. Loopfiets – 2 jaar
 4. Kinderkeuken – 3 jaar
 5. Enchantimals – 4 jaar
 6. Poppenhuis – 5 jaar
 7. Rainbow High pop – 6 jaar
 8. LEGO DOTS – 7 jaar
 9. Playmobil – 8 jaar
 10. Trampoline – 9 jaar
 11. Cool Maker – 10 jaar
 12. Waveboard – 11 jaar
 13. Educa puzzel – 12 jaar
 14. Bluetooth speaker – 13 jaar
 15. Draadloze oplader – 14 jaar
 16. Adidas rugzak – 15 jaar
 17. Zilveren ketting – 16 jaar
 18. Powerbank – 17 jaar
 19. SodaStream – 18 jaar
Knuffel

Ieder kind en dus ook een meisje van deze leeftijd moet natuurlijk een favoriete knuffel hebben. Dit is een prima geschenk om te geven aan een baby, het zal in ieder geval vaak gebruikt worden. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 0 jaar oud!

2. Babyschommel – 1 jaar

Babyschommel

Gewone schommels zijn nog wat te gevaarlijk om een kind van deze leeftijd op te zetten. Daarom zijn er heuse babyschommels te koop, deze zijn een stuk veiliger. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 1 jaar oud!

3. Loopfiets – 2 jaar

Loopfiets

Rond deze leeftijd gaan kinderen natuurlijk lopen, maar dit gaat nog niet altijd even gemakkelijk. Met een loopfiets heeft het meisje de nodige ondersteuning hierbij en zal ze gauw zonder hulp lopen. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 2 jaar oud!

4. Kinderkeuken – 3 jaar

Kinderkeuken

Meisjes doen graag na wat hun ouders ook doen, dus het geven van een kinderkeuken is nog niet eens zo’n slecht idee. Met dit geschenk kan het meisje leuk spelen in de speelkeuken en zo een echte chefkok zijn! Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 3 jaar oud!

5. Enchantimals – 4 jaar

Enchantimals

Enchantimals zijn speelgoedpoppen en ze zijn te krijgen in allerlei kleuren. Enchantimals is een merk van het wereldberoemde speelgoedmerk Mattel, dus met de kwaliteit zit het wel goed. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 4 jaar oud!

6. Poppenhuis – 5 jaar

Poppenhuis

Sommige meisjes van deze leeftijd spelen graag met poppen, het geven van een mooi poppenhuis is dan misschien een leuk cadeau voor het meisje! Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 5 jaar oud!

7. Rainbow High pop – 6 jaar

Rainbow High pop

Rainbow High poppen zijn speelgoedpoppen gemaakt door MGA, het zijn eigenlijk een soort modepoppen en het leukste is dat ze verschillende kapsels en kleren kunnen dragen. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 6 jaar oud!

8. LEGO DOTS – 7 jaar

LEGO DOTS

LEGO DOTS is een thema van LEGO, maar het is niet een thema wat we van dit merk gewend zijn. LEGO DOTS sets zijn eigenlijk een soort knutselpakketten waarbij een meisje allerlei verschillende dingen zoals armbandjes of tassenhangers in elkaar kan knutselen. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 7 jaar oud!

9. Playmobil – 8 jaar

Playmobil

Playmobil behoeft waarschijnlijk geen verdere uitleg, dit wereldberoemde merk maakt allerlei leuke speelgoedsets voor kinderen, en ook speciaal voor meisjes zijn er sets te krijgen. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 8 jaar oud!

10. Trampoline – 9 jaar

Trampoline

Op een trampoline springen is gezond en leuk, en bovendien zijn trampolines de laatste jaren erg goed betaalbaar geworden. Als de ruimte er is, is dit een geweldig geschenk voor meisjes! Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 9 jaar oud!

11. Cool Maker – 10 jaar

Cool Maker

Met een set van Cool Maker kunnen meiden allerlei dingen in elkaar knutselen, denk dan aan bijvoorbeeld armbandjes, kettingen of andere sieraden. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 10 jaar oud!

12. Waveboard – 11 jaar

Waveboard

Waveboards zijn de laatste jaren erg populair geworden onder kinderen. Het is eigenlijk een combinatie van een surfplank en skateboard en door op een speciale manier te bewegen gaat het vooruit. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 11 jaar oud!

13. Educa puzzel – 12 jaar

Educa puzzel

Educa Borras is een merk dat alleen maar puzzels fabriceert, maar niet zomaar puzzels! Deze puzzels zijn soms levensecht en van zeer hoge kwaliteit, echt een leerzaam en leuk geschenk om te geven. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 12 jaar oud!

14. Bluetooth speaker – 13 jaar

Bluetooth speaker

Met een bluetooth speaker heeft het meisje altijd en overal een handige draagbare speaker tot haar beschikking, zo kan ze haar favoriete muziek altijd luisteren. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 13 jaar oud!

15. Draadloze oplader – 14 jaar

Draadloze oplader

Met een draadloze oplader kunnen smartphones en smartwatches draadloos worden opgeladen, erg handig omdat men niet meer met een snoer in de weer hoeft. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 14 jaar oud!

16. Adidas rugzak – 15 jaar

Adidas rugzak

Adidas is natuurlijk een zeer bekend merk en dat is niet zonder reden. Adidas maakt ook een heel scala aan rugzakken die uitermate geschikt zijn om te schenken aan een meisje van deze leeftijd. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 15 jaar oud!

17. Zilveren ketting – 16 jaar

Zilveren ketting

Een zilveren ketting is een geschenk wat het kind altijd bij zich zal dragen. Ze zijn te koop in allerlei uitvoeringen en prijsklasses. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meiden van 16 jaar oud!

18. Powerbank – 17 jaar

Powerbank

Smartphones en andere smart devices worden steeds vaker gebruikt en moeten daarom dus ook vaker worden opgeladen. Met een powerbank heeft het kind altijd de mogelijkheid om dit overal te doen. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meiden van 17 jaar oud!

19. SodaStream – 18 jaar

SodaStream

Met een bruiswatertoestel van SodaStream kan van gewoon kraanwater bruiswater gemaakt worden. Ook is het mogelijk om verschillende soorten frisdrank te maken, de smaken moeten wel apart gekocht worden hiervoor. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meiden van 18 jaar oud!

Wat voor cadeaus krijgen meisjes graag?

Meisjes krijgen graag cadeaus die bij hun hobby’s en interesses passen. Het is dus belangrijk om te weten wat ze graag voor activiteiten doet en wat ze leuk vindt, daar kan een cadeau bij worden gezocht.

Wat is een goed cadeau voor een peutermeisje?

Een goed cadeau voor een peutermeisje is een geschenk wat haar helpt bij het ontwikkelen van haar vaardigheden. Na de peutertijd (2 t/m 4 jaar) gaat ze naar school, dus alles wat ze voor die tijd al leert is mooi meegenomen!

Wat is een goed cadeau voor een tween meisje?

Een goed cadeau voor een tween meisje is een geschenk dat haar helpt zich voor te bereiden op de aankomende tienertijd. Een cadeau voor tween meisjes (meisjes 8 t/m 12 jaar) kan zowel een geschenk zijn wat tegelijkertijd leerzaam is maar ook leuk.

Wat is een goed cadeau voor een tienermeisje?

Een goed cadeau voor een tienermeisje is een geschenk wat haar helpt de tienertijd goed door te komen en zich verder te ontwikkelen. Die tienertijd loopt natuurlijk officieel van 10 t/m 19 jaar en dus zijn de verschillen erg groot als het om interesses en dus ook geschenken geven gaat. Een meisjes begint vaak vroeg met puberen en dat kan haar interesses enorm veranderen, vaak is het gewoon beter om het kind te vragen wat ze precies als cadeau wilt hebben, dan zit je altijd goed!

Wat is een goed cadeau voor een vrouw?

Een goed cadeau voor een vrouw is een geschenk van waaruit de waardering voor haar blijkt. Veel vrouwen houden ervan om een cadeau met een persoonlijk tintje te krijgen. Denk dan bijvoorbeeld aan een mok of snijplank met persoonlijke boodschap voor haar. Bekijk onze lijst met de beste cadeaus voor een vrouw om meer inspiratie op te doen!

Wat is een goed cadeau voor een meisje dat alles al heeft?

Een goed cadeau voor een meisje dat alles al heeft is een geschenk wat haar herinneringen zal opleveren. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan een dagje uit naar een pretpark of bioscoop, maar ook een workshop of cursus. Het hangt natuurlijk wel van haar leeftijd en interesses af wat je moet kiezen.

Wat is een goed verjaardagscadeau voor een meisje?

Een goed verjaardagscadeau om aan een meisje te geven is een geschenk wat goed bij haar interesses of hobby’s past. Bij een jonger kind is een geschenk wat leerzaam en tegelijkertijd ook leuk is een prima geschenk. Maar bij de wat oudere kinderen is het van belang dat je wel enigszins weet waar haar interesses liggen, dan stem je hier een cadeau op af.

Wat is een goed meisjescadeau om voor een babyshower te geven?

Een goed cadeau voor een babyshower om aan iemand die een babymeisje verwacht te geven is een geschenk wat de aanstaande ouders direct kunnen gebruiken voor het kind. Dat kan dan bijvoorbeeld een pak luiers zijn, maar ook een rammelaar of billendoekjes.

Wat is een goed cadeau voor een meisje dat graag leest?

Een goed cadeau voor een meisje dat graag leest is een geschenk wat haar bij het lezen ondersteunt. Denk dan aan een geschenk in de vorm van een nieuw leesboek, e-reader of boekenstandaard.

Wat is een goed cadeau voor een meisje dat graag leert?

Een goed cadeau voor een meisje dat graag leert is een geschenk wat haar helpt bij het leren en studeren. Dit kan bijvoorbeeld een ouderwetse rugzak zijn, maar ook bijvoorbeeld een laptop of ergonomische stoel.

Wat is een goed cadeau voor een meisje dat geslaagd is voor haar schoolexamen?

Een goed cadeau om te geven aan een meisje dat geslaagd is voor haar schoolexamen is een geschenk wat ze kan gebruiken bij haar verdere loopbaan. Dit kan natuurlijk een geschenk zijn als ondersteuning om verder te leren, maar misschien gaat ze wel direct werken. Sommige ouders kiezen er zelfs voor om bijvoorbeeld de lessen voor haar rijbewijs te betalen.

Wat is een goed cadeau voor een meisje dat geslaagd is voor haar rijbewijs?

Een goed cadeau om te geven aan een meisje dat geslaagd is voor haar rijbewijs is een geschenk wat met dit onderwerp te maken heeft. Een geschenk als dit is meestal niet zo heel duur, het zijn vaak kleine presentjes zoals bijvoorbeeld een autosleutelhanger of ijskrabber. Het is natuurlijk ook mogelijk om haar een nieuwe auto te schenken, maar dit is niet wat iedereen kan of wil betalen!

Wat is een goed doopcadeau voor een meisje?

Een goed doopcadeau om te geven aan een meisje nadat ze is gedoopt is een geschenk wat haar later aan dit heuglijke moment zal herinneren. Denk dan aan bijvoorbeeld een dooparmbandje, doopkaars of kinderbijbel om te schenken.

Wat is een goed eerste communie cadeau voor een meisje?

Een goed cadeau om te schenken aan een meisje voor haar eerste communie is een geschenk wat met het geloof te maken heeft. Aan meisjes worden voor deze gelegenheid vaak sieraden met een bijbels thema geschonken, deze zijn vaak goed betaalbaar.

Wat is een goed cadeau paascadeau voor een meisje?

Een goed paascadeau voor een meisje is een geschenk wat met Pasen te maken heeft.  Vaak zijn de paasgeschenken gemaakt van snoep en zijn meestal niet erg duur, denk dan bijvoorbeeld aan een paashaas of ei van chocolade.

Wat is een goed sinterklaascadeau voor een meisje?

Een goed sinterklaascadeau voor een meisje is een geschenk wat zowel leuk maar ook leerzaam voor haar is. Het sinterklaasfeest is een feest wat voor jonge kinderen is bedoeld. Een cadeau voor Sinterklaas wat haar helpt om nieuwe vaardigheden op te doen is dan uitermate geschikt om te schenken. Bekijk ook onze lijst met de beste sinterklaascadeaus voor kinderen als je deze wilt aanschaffen!

Wat is een goed kerstcadeau voor een meisje?

Een goed kerstcadeau om te geven aan een meisje is vaak een geschenk wat iets duurder is. Kerstcadeaus zijn meestal qua aanschaf duurder dan andere cadeaus, omdat het een tijd van samenzijn en gezelligheid is. Aan jongere kinderen wordt meestal speelgoed geschonken en aan de wat oudere kindere vaak gadgets of andere luxe artikelen.

Wat is een goed cadeau voor een meisje dat graag sport?

Een goed cadeau voor een sportief meisje is iets wat haar helpt bij al haar sportieve activiteiten. Tegenwoordig zijn er smartwatches of fitness trackers te koop die de resultaten van een sporter meet en bijhoudt, een cadeau wat het overwegen waard is!

Wat is een goed cadeau voor een meisje dat van voetballen houdt?

Een goed cadeau voor een meisje dat graag voetbalt is een geschenk wat met het onderwerp voetballen te maken heeft. Denk dan aan bijvoorbeeld een nieuwe voetbal, scheenbeschermers of een mini-voetbaldoeltje voor in de achtertuin. Voetbalkaartjes voor een voetbalwedstrijd van haar favoriete club kan ook een leuk geschenk zijn!

Wat is een goed cadeau voor een meisje dat van tennis houdt?

Een goed cadeau voor een meisje dat graag tennist is een geschenk wat met het thema tennissen te maken heeft. Zo kun je haar bijvoorbeeld een paar nieuwe tennisschoenen geven, maar ook een set tennisballen of een nieuw tennisracket. Tickets schenken voor een tenniswedstrijd van haar favoriete tennisspeler is ook een optie!

Wat is een goed cadeau voor een meisje dat van hockey houdt?

Een goed cadeau voor een meisje dat graag hockeyt is een geschenk wat met het thema hockey te maken heeft. Het is natuurlijk leuk om haar bijvoorbeeld tickets te geven voor een hockeywedstrijd van haar favoriete team, maar dit kan niet iederen betalen. Je kan haar ook bijvoorbeeld een paar nieuwe sportschoenen, hockeystick of sportsokken geven die ze tijdens het hockeyen kan dragen.

Wat is een goed cadeau voor een meisje dat van paardrijden houdt?

Een goed cadeau voor een meisje dat graag paardrijdt is een geschenk wat met het thema paardrijden te maken heeft. Denk dan bijvoorbeeld aan een nieuwe borstel om het paard mee te borstelen, nieuwe paardrijlaarzen of paardrijhelm. Misschien nog wel leuker is het om haar mee te nemen naar een dressuurwedstrijd!

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor meisjes?

Bekijk dan ook eens ons artikel met de beste cadeaus voor jongens om nog meer inspiratie op te doen!