De 11 BESTE cadeaus voor vader

door

Ben je op zoek naar leuke cadeau-ideeën voor je vader? Op deze pagina vind je orginele cadeaus die je aan papa kunt geven!

De beste cadeaus voor vader

Is het weer bijna tijd om de verjaardag van je vader te vieren of is er een andere gelegenheid waarbij hij wel een cadeautje kan verwachten van zijn kinderen? Dan ben je hier aan het goede adres, wij hebben een lijst met bijzondere en originele cadeaus die je aan je papa kunt schenken samengesteld! Hieronder vind je onze selectie met de beste cadeaus voor vader.

1. Sportsokken

Sportsokken zijn een product dat vaak ondergewaardeerd wordt, maar goede sokken zijn wel degelijk belangrijk om goed te sport. Als vader regelmatig sport kan dit een uitstekend cadeau zijn voor hem!

2. Multitool

Een multitool of combitool is door zijn veelzijdigheid en verschillende opzetstukken voor vele soorten klussen te gebruiken. Een multitool kan vaak schuren, zagen, snijden, slijpen, graveren en nog veel meer!

3. Scheerset

Scheren is voor veel mannen een vaak terugkomende bezigheid en kost ongemerkt toch nog aardig wat tijd. Geef papa daarom een nieuwe scheerset zodat hij er altijd fris geschoren bijloopt!

4. Handsfree hondenriem

Honden moeten 2 á 3 keer per dag worden uitgelaten, en om de handen vrij te hebben voor andere dingen zijn er tegenwoordig heuse handsfree hondenriemen te koop. Een handsfree hondenriem is goed te betalen en een erg praktisch cadeau om te geven!

5. Wijnafsluiter

Met een wijnafsluiter kan een wijnfles na opening gemakkelijk en snel weer worden afgesloten. Hierdoor blijft de kracht van de wijn behouden en wordt de wijn niet flauw!

6. Notitieboek

Een notitieboek is natuurlijk vooral bedoeld om dingen in te noteren, maar ze zijn te koop in allerlei verschillende soorten luxe uitgaven, een echte eye-catcher!

7. Hangmatset

Nooit meer gehannes met een ouderwetse hangmat! Een hangmatset hoeft niet bevestigd te worden aan verschillende ophangpunten, zet hem éénmalig in elkaar en het kan overal naartoe worden verplaatst!

8. Parker balpen

Parker is Amerikaans bedrijf dat al sinds 1888 bestaat, ze maken hoofdzakelijk luxe pennen. Met een balpen van Parker geef je een klein en betaalbaar cadeau, maar het zal regelmatig gebruikt worden!

9. Dunschiller

Piepers jassen, appeltjes schillen of ander fruit ontdoen van hun schil. Een dunschiller lijkt misschien geen goed geschenk maar een goed exemplaar is onmisbaar in elke keuken!

10. Elektrische voetverwarming

Niets is vervelender dan het hebben van koude voeten! Gelukkig zijn er tegenwoordig elektrische voetverwarmingen te koop om dit probleem snel en gemakkelijk te verhelpen!

11. Smartwatch

Normale horloges worden tegenwoordig veel minder vaak verkocht dan vroeger. Smartwatches zijn daarentegen steeds populairder door de vele verschillende handige functies die ze hebben! Dit product staat ook in onze lijst met de beste vaderdagcadeaus!

Wat is een vader?

Een vader is een man die één of meerdere kinderen bij een vrouw heeft verwekt en hierdoor er dus een directe verwantschap tussen vader en kind bestaat, hij is dan dus de biologische vader. Het is echter ook mogelijk dat een man de kinderen niet zelf heeft verwekt, dan spreek je over een adoptievader, pleegvader of stiefvader. Hieronder vind je een lijst met synoniemen voor het woord vader.

 1. oudeheer
 2. ouwe
 3. pa
 4. papa
 5. paps
 6. pee
 7. père
 8. va
 9. vaar
 10. vake
 11. verwekker

Wanneer geef je een cadeau aan vader?

Cadeaus aan je vader geef je als er een feestelijke gelegenheid van je ouweheer gevierd wordt. Het is ook mogelijk om cadeaus te schenken aan je vader bij het verlies van een dierbare zoals bijvoorbeeld een vriend of huisdier.

Wat is een goed cadeau voor mijn vader?

Een goed cadeau voor je vader is een geschenk wat jullie band als vader en kind met elkaar benadrukt. Als jullie gezamenlijke interesses hebben kan je daar een passend cadeau voor hem bijzoeken. Het is ook belangrijk om te vermelden dat veel mannen praktisch zijn ingesteld, nuttige geschenken zijn daarom bijna altijd goed.

Wat geef je cadeau aan vader met kerst?

Een goed kerstacadeau voor vader is een geschenk wat nuttig voor hem is. Mannen zijn vaak praktisch ingesteld en krijgen daarom graag cadeaus waar ze direct wat aan hebben. Je kunt dan denken aan een paar nieuwe sokken maar ook aan bijvoorbeeld een nieuwe boormachine voor het klussen. Bekijk ook ons artikel met de beste kerstcadeaus voor vader als je nog meer inspiratie nodig hebt!

Wat geef je cadeau aan vader voor zijn verjaardag?

Een goed verjaardagscadeau voor vader is een geschenk waar hij wat aan heeft. Mannen houden vaak van geschenken die ze nuttig kunnen gebruiken, dit is bij verjaardagscadeaus niet anders. Zoek dus een cadeau wat bij zijn interesses en leefstijl past en wat ook nog handig te gebruiken voor je vader is.

Wat geef je cadeau aan vader die alles al heeft?

Een goed cadeau voor een vader die alles al heeft is een geschenk wat hem mooie herinneringen zal opleveren. Je kunt hem dan bijvoorbeeld als kind een activiteit zoals bungeejumpen, parachutespringen of een ballonvaart cadeau doen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een activiteit kiest wat bij zijn interesses past!

Wat geef je cadeau aan iemand die voor het eerst vader wordt?

Een goed cadeau voor iemand die voor het eerst vader gaat worden is altijd een geschenk wat hij direct nuttig kan gebruiken. Als je bijvoorbeeld een pak luiers, fopspeen of natte doekjes voor hem koopt zit je altijd goed!

Waar koop je cadeaus voor vader?

Cadeaus voor vader koop je in deze tijd gemakkelijk online bij webshops zoals amazon.nl, bol.com of ochama.com. Het kan ook leuk zijn om te gaan shoppen bij winkels in de buurt en hier de cadeaus voor papa aan te schaffen.

Hoeveel kost een cadeau voor vader?

Aan een cadeau voor vader hangt geen minimale of maximale prijs die je behoort te spenderen. Het geven van een cadeau aan je ouweheer gaat om het gebaar en niet zozeer om wat het gekost heeft.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus?

Bekijk dan ook eens onze artikels met cadeaus voor moeder, cadeaus voor opa of cadeaus voor schoonpapa om nog meer inspiratie op te doen!