De 11 BESTE cadeaus voor vader

Ben je op zoek naar leuke cadeau-ideeën voor je vader? Op deze pagina vind je originele cadeaus die je aan papa kunt geven!

Is het weer bijna tijd om de verjaardag van je vader te vieren of is er een andere gelegenheid waarbij hij wel een cadeautje kan verwachten van zijn kinderen? Dan ben je hier aan het goede adres! Wij hebben een lijst met de beste cadeaus voor hem samengesteld, in deze lijst vind je allerlei persoonlijke, leuke, originele, goede en bijzondere geschenken om te geven aan papa! Hieronder vind je onze selectie met de beste cadeaus voor vader.

 1. Sportsokken
 2. Multitool
 3. Scheerset
 4. Handsfree hondenriem
 5. Wijnafsluiter
 6. Notitieboek
 7. Hangmatset
 8. Parker balpen
 9. Dunschiller
 10. Voetenwarmer
 11. Smartwatch
Nike Everyday Cushion Crew Sportsokken Unisex

Sportsokken zijn een product dat vaak ondergewaardeerd wordt, maar goede sokken zijn wel degelijk belangrijk om goed te sport. Als vader regelmatig sport kan dit een uitstekend cadeau zijn voor hem! Deze witte sportsokken van Nike zijn te koop in 2 kleuren en 5 maten!

2. Multitool

Vonroc Multitool

Een multitool of combitool is door zijn veelzijdigheid en verschillende opzetstukken voor vele soorten klussen te gebruiken. Deze multitool van Vonroc kan schuren, zagen, snijden, slijpen, graveren en nog veel meer! De multitool wordt geleverd met 232 accessoires en 2 opzetstukken!

3. Scheerset

Gillette Fusion Proglide Scheerset

Scheren is voor veel mannen een vaak terugkomende bezigheid en kost ongemerkt toch nog aardig wat tijd. Geef papa daarom een nieuwe scheerset zodat hij er altijd fris geschoren bijloopt! Deze scheerset van Gillette bevat een styler, scheergel en scheermes. De speciale edge technologie is ontworpen door Braun!

4. Handsfree hondenriem

Qadenz handsfree hondenriem

Honden moeten 2 á 3 keer per dag worden uitgelaten, en om de handen vrij te hebben voor andere dingen zijn er tegenwoordig heuse handsfree hondenriemen te koop. Deze handsfree hondenriem van Qadenz bevat een heuptas, drinkfleshouder en heeft reflecterende sticksels. Het is te koop in meerdere maten voor zowel middelgrote als grote honden!

5. Wijnafsluiter

NM Together wijnafsluiter

Met een wijnafsluiter kan een wijnfles na opening gemakkelijk en snel weer worden afgesloten. Deze wijnafsluiter van NM Together zuigt vacuüm en zorgt er dus voor dat alle lucht wordt weggezogen. Hierdoor blijft de kracht van de wijn behouden en blijft de wijn smaakvol! 

6. Notitieboek

Hieroglyphs notitieboek

Een notitieboek is natuurlijk vooral bedoeld om dingen in te noteren, maar ze zijn te koop in allerlei verschillende soorten luxe uitgaven, een echte eye-catcher! Dit notieboek van Hieroglyphs heeft een harde kaft en bevat 100grams A5 papier (14,5x21cm). Het is te koop in 8 verschillende kleuren en goed betaalbaar!

7. Hangmatset

Vita5 hangmat

Nooit meer gehannes met een ouderwetse hangmat! Een hangmatset hoeft niet bevestigd te worden aan verschillende ophangpunten, zet hem éénmalig in elkaar en het kan overal naartoe worden verplaatst! Deze hangmat van Vita5 is geschikt voor 2 personen (draaggewicht tot maximaal 205 kg) en heeft zelfs een bekerhouder!

8. Parker balpen

Parker rollerbalpen

Parker is Amerikaans bedrijf dat al sinds 1888 bestaat, ze maken hoofdzakelijk luxe pennen. Met een balpen van Parker geef je een klein en betaalbaar cadeau, maar het zal regelmatig gebruikt worden! Deze specifieke rollerbalpen is zwart en wordt geleverd in een mooie geschenkdoos!

9. Dunschiller

OXO Good Grips Dunschiller Y-model

Piepers jassen, appeltjes schillen of ander fruit ontdoen van hun schil. Een dunschiller lijkt misschien geen goed geschenk maar een goed exemplaar is onmisbaar in elke keuken! Deze dunschiller van OXO heeft een RVS mes dat erg scherp is, door het zachte anti-slip handvat ligt het altijd comfortabel in de hand!

10. Voetenwarmer

LifeGoods elektrische voetenwarmer

Niets is vervelender dan het hebben van koude voeten! Gelukkig zijn er tegenwoordig voetenwarmers te koop om dit probleem snel en gemakkelijk te verhelpen! Deze elektrische voetenwarmer van LifeGoods heeft een binnenkant dat is gemaakt van hoogwaardig pluchemateriaal en kan worden verwijderd om gemakkelijk te wassen!

11. Smartwatch

Nuvance outdoor smartwatch

Normale horloges worden tegenwoordig veel minder vaak verkocht dan vroeger. Smartwatches zijn daarentegen steeds populairder door de vele verschillende handige functies die ze hebben! Deze waterdichte smartwatch van Nuvance is prima te betalen en is bovendien geschikt voor iOS als Android apparaten!

Wanneer geef je een cadeau aan vader?

Cadeaus aan je vader geef je als er een feestelijke gelegenheid van je ouweheer gevierd wordt. Het is ook mogelijk om cadeaus te schenken aan je vader bij het verlies van een dierbare zoals bijvoorbeeld een vriend of huisdier.

Wat is een goed cadeau voor mijn vader?

Een goed cadeau voor je vader is een geschenk wat jullie band als vader en kind met elkaar benadrukt. Als jullie gezamenlijke interesses hebben kan je daar een passend cadeau voor hem bijzoeken. Het is ook belangrijk om te vermelden dat veel mannen praktisch zijn ingesteld, nuttige geschenken zijn daarom bijna altijd goed.

Wat geef je cadeau aan vader met kerst?

Een goed kerstacadeau voor vader is een geschenk wat nuttig voor hem is. Mannen zijn vaak praktisch ingesteld en krijgen daarom graag cadeaus waar ze direct wat aan hebben. Je kunt dan denken aan een paar nieuwe sokken maar ook aan bijvoorbeeld een nieuwe boormachine voor het klussen. Bekijk ook ons artikel met de beste kerstcadeaus voor vader als je nog meer inspiratie nodig hebt!

Wat geef je cadeau aan vader voor zijn verjaardag?

Een goed verjaardagscadeau voor vader is een geschenk waar hij wat aan heeft. Mannen houden vaak van geschenken die ze nuttig kunnen gebruiken, dit is bij verjaardagscadeaus niet anders. Zoek dus een cadeau wat bij zijn interesses en leefstijl past en wat ook nog handig te gebruiken voor je vader is.

Wat geef je cadeau aan vader die alles al heeft?

Een goed cadeau voor een vader die alles al heeft is een geschenk wat hem mooie herinneringen zal opleveren. Je kunt hem dan bijvoorbeeld als kind een activiteit zoals bungeejumpen, parachutespringen of een ballonvaart cadeau doen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een activiteit kiest wat bij zijn interesses past!

Wat geef je cadeau aan iemand die voor het eerst vader wordt?

Een goed cadeau voor iemand die voor het eerst vader gaat worden is altijd een geschenk wat hij direct nuttig kan gebruiken. Als je bijvoorbeeld een pak luiers, fopspeen of natte doekjes voor hem koopt zit je altijd goed!

Waar koop je cadeaus voor vader?

Cadeaus voor vader koop je in deze tijd gemakkelijk online bij webshops zoals amazon.nl, bol.com of ochama.com. Het kan ook leuk zijn om te gaan shoppen bij winkels in de buurt en hier de cadeaus voor papa aan te schaffen.

Hoeveel kost een cadeau voor vader?

Aan een cadeau voor vader hangt geen minimale of maximale prijs die je behoort te spenderen. Het geven van een cadeau aan je ouweheer gaat om het gebaar en niet zozeer om wat het gekost heeft.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor vader?

Bekijk dan ook eens ons artikel met de beste vaderdagcadeaus voor papa en de beste cadeaus voor moeder om nog meer inspiratie op te doen!