De 11 BESTE cadeaus voor schoonvader

Ben je op zoek naar leuke cadeau-ideeën voor je schoonvader? Op deze pagina vind je originele cadeaus die je aan je schoonvader kunt geven!

Viert de vader van je partner binnenkort zijn verjaardag of is er een andere gelegenheid waarbij het geven van een cadeautje aan je schoonvader nodig is? Dat komt dan mooi uit, op deze pagina hebben wij de zoektocht naar de beste geschenkideeën voor hem al voor je gedaan en allerlei leuke en originele cadeaus voor de papa van je partner uitgezocht. Hieronder vind je onze selectie met de beste cadeaus voor een schoonvader.

 1. Grillpan
 2. Noodsleutelhanger
 3. Bierbrouwpakket
 4. Happy Socks
 5. Voetmassageapparaat
 6. Whiskeykaraf
 7. Fietshelm
 8. Pannenset
 9. Sigarenklimaatkast
 10. Broeskop
 11. Manchetknopen
Coninx Grillpan

Deze grillpan van Coninx is gemaakt van aluminium en heeft een unieke ILAG-steencoating zodat hij extra lang meegaat. De grillpan kan gebruikt worden met elke warmtebron en heeft een afneembare handgreep zodat het ook in de oven gebruikt kan worden!

2. Noodsleutelhanger

ResQMe - Veiligheidshamer aan sleutelhanger - Oranje

Dit innovatieve hulpmiddel van ResQMe zorgt ervoor dat mensen in noodgevallen uit hun auto kunnen ontsnappen! Het apparaatje heeft een soort veiligheidshamertje wat in geval van nood een autoruit heel gemakkelijk breekt. Ook heeft het een mesje zodat de veiligheidsgordel met één handeling doorgesneden kan worden. Het kan aan een sleutelhanger bevestigd worden zodat het altijd direct bij de hand is.

3. Bierbrouwpakket

Brew Monkey Basis Tripel - Bierbrouwpakket

Met dit bierbrouwpakket van Brew Monkey kan je schoonvader thuis zelf zijn eigen Tripelbier brouwen. Het bierbrouwpakket bevat ingerdiënten zoals vers geschroot en verpakt mout, gist en hop. Ook bevat deze set een vergistingsemmer met tapkraan en waterslot. Dit startpakket is te koop voor 6 verschillende soorten bieren! Bekijk ook ons artikel met de beste bierbrouwpakketten!

4. Happy Socks

Happy Socks You Did It Socks Gift Set

Happy Socks zijn fleurige en mooie sokken, ze zijn te verkrijgen in allerlei soorten! Deze specifieke set bevat 2 paar sokken met sjabloontjes van champagnefless en ballonnen. De sokken zijn gemaakt van 86% katoen, 12% polyamide en 2% elastaan en voelen hierdoor erg zacht aan.

5. Voetmassageapparaat

LifeGoods voetmassageapparaat

Met een voetmassageapparaat zal je schoonvader nooit meer zere voeten hebben! Dit voetmassageapparaat van LifeGoods heeft 3 snelheidsstanden namelijk laag, middel of hoog en daardoor kan hij de intensiteit van de massage zelf bepalen. Het apparaat heeft zes 3-koppige massageknoppen zodat de draairichting ook helemaal naar wens aan te passen is!

6. Whiskeykaraf

Whisiskey whiskeykaraf

Deze unieke whiskeykaraffen zorgen op een stijlvolle wijze voor extra sfeer in de woonkamer! Deze whiskeykaraf van Whisiskey ziet eruit als een wereldbol en is een echte eyecatcher. Deze set bestaat uiteen whiskeykaraf met standaard, 2 whiskeyglazen, 4 whiskeystenen, 2 houten onderzetters, glazen stop en een ijstang! Bekijk ook ons artikel met de beste whiskygeschenken om aan een whiskeyliefhebber te geven!

7. Fietshelm

BUS Pedelec 2.0 ACE silver edition fietshelm

Een fietshelm voorkomt ernstige verwondingen bij valpartijen, ze zijn te krijgen in allerlei soorten, maten en kleuren! Deze fietshelm van Abus biedt zowel comfort als bescherming en voldoet aan de strenge veiligheidsnormen die voor een fietshelm gelden. De helm is te koop in 2 maten (M en L) en beschikbaar in 4 verschillende kleuren.

8. Pannenset

Maison & Kitchen inductiepannenset

De lekkerste gerechten worden klaargemaakt in een mooie nieuwe pannenset! Deze 15-delige pannenset van Maison & Kitchen heeft een marmeren coating en is geschikt voor alle warmtebronnen. De pannen kunnen een hitte tot wel 450 graden verdragen en olie is zelfs niet nodig tijdens het bereiden van de gerechten!

9. Sigarenklimaatkast

LotaHome sigarenklimaatkast

Een sigarenliefhebber bergt zijn sigaren natuurlijk netjes op in een mooie luxe sigarendoos! Maar misschien nog wel belangrijker is om ze op de juiste temperatuur met de juiste luchtvochtigheid te bewaren. Dat is precies wat deze sigarenklimaatkast van LotaHome doet, het beschermd tegen ongewenste aroma’s en schimmelvorming. De sigarenklimaatkast is met de handgemaakt van walnoothout en Spaans cederhout! Lees ook ons artikel met de beste luxueuze cadeaus voor mannen om te geven!

10. Broeskop

Gardena Broeskop

Als je schoonvader graag in de tuin werkt mag een goede broeskop om de planten water te geven natuurlijk niet ontbreken. Deze broeskop van Gardena heeft 5 straalstanden en is dus ideaal voor elke soort beregeningsklus! De broeskop is ergonomisch en kan met de impulshendel worden vastgezet, dit voorkomt klachten aan de vingers en/of handen!

11. Manchetknopen

Montebello Manchetknopen Ferrari

Steel de show met handige en stijlvolle manchetknopen, het overhemd krijgt zo extra allure! Deze manchetknopen van Motebello hebben het logo van automerk Ferrari en zijn gemaakt van staal. Montebello verkoopt dezelfde soort manchetknopen in 20 verschillende uitvoeringen met verschillende logo’s.

Wanneer geef je cadeaus aan een schoonvader?

Doorgaans geeft men cadeaus aan een schoonvader als hij zijn verjaardag viert of als er een andere feestelijke gelegenheid is waarbij het geven van cadeaus gebruikelijk is.

Kan een schoonzoon cadeaus aan zijn schoonvader geven?

Ja, een schoonzoon kan cadeaus aan zijn schoonvader geven.

Kan een schoondochter cadeaus aan haar schoonvader geven?

Ja, een schoondochter kan cadeaus aan haar schoonvader geven.

Wat is een goed cadeau voor mijn schoonvader?

Een goed cadeau voor je schoonvader is een geschenk dat past bij zijn interesses, levenstijl en persoonlijkheid. Mannen houden meestal wel van nuttige geschenken waar ze wat aan hebben, dus als je zo’n soort cadeau voor je schoonvader uitkiest zit je meestal wel goed.

Wat geef je aan een schoonvader met kerst?

Een goed cadeau voor kerst voor een schoonvader is vaak toch wel een presentje wat met eten of drinken te maken heeft. Denk dan bijvoorbeeld aan een mooie pannenset als hij van koken houdt, of een bierbrouwset als hij een bierliefhebber is. Bekijk onze lijst met de beste kerstcadeaus voor een schoonvader om nog meer inspiratie op te doen!

Wat geef je aan een schoonvader voor zijn verjaardag?

Een goed cadeau voor de verjaardag van een schoonvader zijn handige en leuke cadeaus waar hij daadwerkelijk wat aan heeft. Het hangt natuurlijk van de interesses van de schoonvader af wat hij écht leuk zal vinden. Als hij bijvoorbeeld van tuinieren houdt kan je hem een leuke nieuwe set met tuingereedschap geven, of als hij een echte wielrenner is kun je denken aan een nieuwe fietshelm. Kortom, zoek iets wat bij hem past en waar hij echt iets aan heeft.

Wat geef je aan een schoonvader die alles al heeft?

Een goed cadeau voor een schoonvader zijn vaak dingen waar hij iets aan heeft en direct zelf kan gebruiken. Zo kun je hem bijvoorbeeld een cadeaubon van zijn favoriete winkel geven zodat hij zelf iets kan kopen. Maar je kunt ook hem ook een handige gadget geven, zoals bijvoorbeeld een draadloze oplader of een tool waarmee hij in een noodsituatie snel uit zijn auto kan komen.

Wat geeft een bruidegom aan zijn schoonvader cadeau?

Het is in Nederland en België niet gebruikelijk om als bruidegom cadeaus aan je schoonvader te geven vóór of ná een bruiloft. Echter, een leuk persoonlijk geschenk waar je schoonvader iets aan heeft en wat ook met zijn dochter te maken heeft zal zeker op prijs gesteld worden!

Wat geeft een bruid aan haar schoonvader cadeau?

In Nederland en België is het niet de gewoonte om als bruid cadeaus aan je schoonvader te geven vóór of ná een bruiloft. Wil je dit toch doen, dan is het leuk om een geschenk aan je schoonvader te geven wat met de bruidegom en hemzelf te maken heeft, bijvoorbeeld een mooie uitvergrote foto van hen samen.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor schoonpapa?

Bekijk dan ook eens ons artikel met de beste cadeaus voor schoonmoeder om nog meer inspiratie op te doen!