De 11 BESTE cadeaus voor opa

door

Ben je op zoek naar leuke cadeau-ideeën voor je opa? Op deze pagina vind je orginele cadeaus die je aan je grootvader kunt geven!

De beste cadeaus voor opa

Viert je opa binnenkort zijn verjaardag of komt er een andere feestelijke gelegenheid aan waarvoor je een geschenk aan je grootvader wilt geven? Dan ben je hier op de juiste plaats, in dit artikel hebben wij een aantel goede cadeau-ideeën voor je geselecteerd die je als kleindochter of kleinzoon aan je opa kunt schenken! Hieronder vind je onze selectie met de beste cadeaus voor opa.

1. Herenbadjas

Een warme badjas aantrekken na het badderen of douchen is heerlijk! Een badjas speciaal voor heren is dan mischien ook wel een goed geschenk om aan opa te geven!

2. Autostofzuiger

Veel mensen vinden een auto schoonmaken vanzelfsprekend geen leuk klusje. Daarom bestaan er tegenwoordig ook kleine autostofzuigers die gemakkelijk tussen alle hoekjes en gaatjes kunnen zuigen, handig geschenk om te geven!

3. Magnetische polsband

Een magnetische polsband is ideaal voor klussers om kleine metalen onderdeeltjes zoals schroeven, spijkers, boortjes en bitjes bij de hand te houden. Wederom een erg handig cadeau voor de klussende opa!

4. Tuingereedschapset

Als grootvader vaak en graag in de tuin bezig is kan het geven van een tuingereedschapset en leuke cadeau-idee voor hem zijn. Dit is een prima betaalbaar en nuttig cadeau om weg te geven!

5. Grillplaat

Gourmetten of grillen is in deze tijd nog steeds mateloos populair en dat is natuurlijk niet zonder reden! Met een grillplaat maakt men gemakkelijk en snel zelf de heerlijkste gerechten klaar!

6. Pantoffels

Iedereen hoort een goed paar pantoffels te hebben, dit geldt dus ook voor opa! Pantoffels zijn uitermate geschikt om binnenshuis als gemakkelijk schoeisel te gebruiken, ze zijn snel aan te trekken en houden voeten heerlijk warm en droog!

7. Whiskeyglas

Als opa graag een lekker koud glas whiskey drinkt is dit een erg leuk geschenk voor hem. Een whiskeyglas van goede kwaliteit is zeker niet goedkoop, maar het is zeker een geschenk wat grootvader zal waarden!

8. Soundbar

Voor de opa die van techniek en geluid houdt is een soundbar onmisbaar! Met een soundbar verander je elk elektronisch apparaat dat geluid maakt in een waar orkest met excellent geluid!

9. Bluetooth platenspeler

Een bluetooth platenspeler is echt iets voor de nostalgische grootvader. Deze bluetooth platenspelers bieden alles wat een muziekliefhebber nodig heeft, zo kunnen ze uiteraard platen afspelen maar ook kunnen playlists vanaf de smartphone worden gestreamd.

10. Horlogebox

Een horlogebox is een luxe doosje waarin hoe kan het ook anders horloges veilig in opgeborgen kunnen worden. De meeste horlogeboxen zijn aan de buitenkant van leer en hebben een suède stof aan de binnenkant, tegelijkertijd zit er in het deksel een display van glas!

11. Thermosbeker

Met een thermosbeker kunnen warme dranken gemakkelijk meegenomen worden zonder te knoeien. Een thermosbeker is uitermate geschikt om tijdens een lange reis te blijven genieten van een lekker warme kop koffie of thee!

Wat is een opa?

Een opa is de vader van iemands vader of moeder. Andere benamingen voor opa zijn; bestevaar, bonpapa, grootpa, grootvader of vake.

Wanneer geef je een cadeau aan opa?

Een cadeau geef je aan opa als hij jarig is of als er een andere feestelijke gelegenheid te vieren is. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan een cadeau voor Vaderdag, huwelijksjubilea of met kerst.

Wat is een goed cadeau voor opa?

Een goed cadeau voor opa is een geschenk wat bij zijn interesses of hobby’s past. Mannen zijn vaak praktisch ingesteld en dus zijn nuttige cadeaus waar je grootvader wat aan heeft uitermate geschikt om te geven aan hem.

Wat geef je cadeau aan opa met kerst?

Een goed kerstcadeau voor opa is een nuttig cadeau dat tegelijk ook persoonlijk van aard is. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een gegraveerde sigarendoos met persoonlijke boodschap of een whiskeyglas met persoonlijke gravure.

Wat geef je cadeau aan opa voor zijn verjaardag?

Een goed cadeau voor opa’s verjaardag is een geschenk wat zowel nuttig is en waar hij goede herinneringen aan zal hebben als hij het gebruikt. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan een mooie nieuwe trui of een nieuw paar sokken.

Wat geef je cadeau aan opa die alles al heeft?

Een goed cadeau voor opa is een geschenk waar hij blijvende herinneringen aan zal hebben. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een dagje/weekendje weg met zijn familie of aan een lekker etentje in een restaurant met z’n allen.

Wat geef je cadeau aan iemand die voor het eerst opa wordt?

Een goed cadeau voor iemand ie voor het eerst opa wordt heeft altijd te maken met de geboorte van zijn kleinkind. Tegenwoordig bestaan er allerlei leuke geschenken die hem op een subtiele manier zullen wijzen op het feit dat hij snel grootvader zal worden.

Waar koop je cadeaus voor opa?

Cadeaus voor opa koop je in deze tijd gemakkelijk online bij verschillende webshops zoals bol.com, amazon.nl of ochama.com. Het is natuurlijk wel veel leuker op gewoon lekker op de ouderwetse manier te gaan shoppen bij winkels in de buurt, maar daar moet je wel zin en tijd voor hebben.

Hoeveel kost een cadeau voor opa?

Er is niet per se een minimum of maximum bedrag dat je moet of kunt uitgeven aan een cadeau voor opa. Het gaat om het gebaar dat een kleinzoon of kleindochter naar zijn of haar opa maakt.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus?

Bekijk dan ook eens onze artikels met cadeaus voor oma of cadeaus voor papa om nog meer inspiratie op te doen!