De 11 BESTE cadeaus voor je oom

Ben je op zoek naar leuke cadeau-ideeën voor je oom? Op deze pagina vind je originele cadeaus die je aan een oom kunt geven!

Viert je oom bijna zijn verjaardag of is er een andere gelegenheid waarbij nonkel een geschenk kan verwachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een selectie gemaakt met een aantal originele, leuke, goede en persoonlijke cadeaus die je aan een onkel kunt geven, hierin vind je zeker het beste kado voor hem! Hieronder vind je onze selectie met de beste cadeaus voor je oom.

Malony magnetische polsband

Heb je een oom die graag klust, geef hem dan een handige magnetische polsband cadeau. In de polsband zitten magneten verwerkt die schroeven, moeren, bitjes en andere metalen voorwerpen kan vasthouden. Ook trekt deze polsband van Malony kleine onderdelen aan die op de grond zijn gevallen.

2. Multifunctionele opener

Multifunctionele opener

Je oom houdt vast van een biertje of wijntje en als je graag een klein cadeau voor hem wilt kopen is deze multifunctionele opener een leuke optie. Deze multifunctionele opener is te gebruiken om verschillende verpakkingen (potten, blikjes, zakken en flessen) in een handomdraai te openen/verwijderen!

3. Best Uncle Ever t-shirt

Bellatio Decorations - Best uncle ever t-shirt

Ben je familie van de beste oom ooit dan mag iedereen dat weten. Geef je oom daarom een grappig cadeau met daarop de opdruk Best Uncle Ever. Dit zwarte t-shirt van Bellatio Decorations is gemaakt van 100% katoen en is te krijgen in meerdere maten!

4. Barbecueschort

Old West barbecueschort

Als je oom van barbecueën houdt is ongetwijfeld in het bezit zijn van een goede barbecue waardoor het geven van bijbehorende accessoires ideaal is. Dit barbecueschort van Old West is gemaakt van echt leer en zorgt ervoor dat hij er als een heuse chef-kok bijstaat! Het product is in 3 verschillende kleurvarianten te koop.

5. Pizzasteen

Jamie Oliver pizzasteen 33cm

Nog een handig cadeau om aan je oom te geven die graag kook, is een pizzasteen. Dit is niet een heel duur geschenk om te geven maar zeker wel praktisch! Deze pizzasteen van Jamie Oliver zorgt ervoor dat tijdens de bereiding van de zelfgemaakte pizza deze op een gelijkmatige temperatuur blijft en zo de pizza’s lekkerder smaken!

6. Stropdas

E.L. Cravatte Stropdas

Een persoonlijk cadeau om aan je oom te geven is een mooie stropdas. Draagt je oom deze voor zijn werk of tijdens andere gelegenheden dan is een persoonlijk exemplaar die hij van zijn neef of nicht gekregen heeft heel bijzonder! Deze stropdas van E.L. Cravatte is gemaakt van hoogwaardig zijde en is te koop in maar liefst 49 kleuren!

7. Tosti-ijzer

Tomado TGS2001S tosti-ijzer

Geef je oom een tosti-ijzer cadeau, hiermee kan hij zelf zijn eigen broodjes klaarmaken op de manier hoe hij ze graag hebben wil. Dit tosti-ijzer van Tomado is gemaakt van RVS en heeft een grilloppervlak van 22,5 x 13 cm. De grillplaat is voorzien van een anti-aanbaklaag en is daardoor goed schoon te maken!

8. Elektrische vliegenmepper

Shutterlight 2-in-1 elektrische vliegenmepper

Iedereen zal blij zijn met het krijgen van een vliegenmepper als cadeau. Zo ook je oom die nu veel gemakkelijker vliegen uit huis kan krijgen of muggen uit zijn buurt kan houden tijdens deze periode. Dit product van Shutterlight is zowel een vliegenmepper als muggenlamp in één! Met het bijgeleverde usb-kabeltje is de vliegenmepper gemakkelijk op te laden.

9. Pickleball

Michezo pickleball

Gezellig even met je oom buiten sporten is goed voor de gezondheid. Pickleball is een Amerikaanse balsport waarbij je op een klein veld met een paddle een balletje overslaat. Het is een combinatie van badminton, tafeltennis en tennis maar de spelregels zijn anders. Als jullie beide fanatieke sporters zijn, is dit een leuk cadeau om aan je oom te geven.

10. Baardschort

Beard Bib baardschort

Draagt je oom een baard en moet hij deze regelmatig verzorgen dan zal hij het krijgen van een baardschort als cadeau zeker waarderen. Na het scheren en verzorgen van de baard hoeft hij niet meer het baardhaar overal weg te halen. Dit baardschort van Beard Bib vangt dit voor hem op omdat hij deze om zijn nek draagt en de andere uiteinden met zuignappen aan de spiegel of tegelwand kan bevestigen.

11. Laptopkoeler

Strex laptopkoeler

Een zeer praktisch cadeau voor je oom die veel op zijn laptop werkt, is een handige laptopkoeler. Deze voorkomt dat de laptop oververhit raakt omdat hierin een fan gebouwd zit die koeling aan de laptop afgeeft die je op de laptopkoeler plaatst. Deze laptopkoeler van Strex heeft 3 koelstanden en is geschikt voor laptops tussen de 12 en 17 inch!

Wat is een goed cadeau voor een oom?

Een goed cadeau voor een oom is een geschenk dat laat zien dat hij als een vader voor je is. Een persoonlijk cadeau voor je oom kan zeker jullie band sterker maken en zorgt ervoor dat de familieband sterker wordt.

Wat is een grappig cadeau voor een oom?

Een grappig cadeau voor een oom is een geschenk dat iedereen aan het lachen maakt. Er zijn heel wat leuke items te vinden die je oom op een goede manier voor gek zetten, want als oom zal hij zijn neef of nicht vaak genoeg plagen en zo kun je hem op een leuke manier terugpakken.

Wat geef je als cadeau aan een oom die alles al heeft?

Een cadeau aan een oom geven die alles al heeft is een geschenk dat goede herinneringen bij hem naar boven brengt. Je oom maakt al wat jaren deel uit van je leven en door hem daaraan te herinneren met een persoonlijk cadeau, zorgt ervoor dat die speciale momenten in leven gehouden wordt.

Wat is een goed kerstcadeau voor een oom?

Een goed kerstcadeau voor een oom is een geschenk dat hij niet per se hoeft te bewaren. Geef hem een fles van zijn favoriete drank of een handig item die hij kan gebruiken bij het uitoefenen van zijn favoriete sport of hobby. Bekijk ook onze lijst met de beste kerstcadeaus voor je oom voor meer inspiratie!

Waar koop je cadeaus voor een oom?

Cadeaus voor je oom koop je in de daarvoor bestemde winkel of online om het voor jezelf makkelijk te maken. Sommige cadeaus zijn alleen in een speciale winkel te vinden, maar het overgrote deel van cadeaus vind je gewoon in de winkel of online.

Hoeveel kost een cadeau voor een oom?

Het bedrag voor een cadeau voor een oom is niet aan een maximum of een minimum budget gebonden. Ooms vinden het altijd bijzonder als ze een leuk cadeau van hun neefje of nichtje krijgen en wat dat is, maakt hen niets uit, het gaat om het gebaar.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor je oom?

Bekijk dan ook eens ons artikel met de beste cadeaus voor een tante om nog meer inspiratie op te doen!