De 11 BESTE cadeaus voor je broer

Ben je op zoek naar leuke cadeau-ideeën voor je broer? Op deze pagina vind je originele cadeaus die je aan een broer kunt geven!

Is het bijna de verjaardag van je broer of zit er een andere feestelijke gelegenheid aan te komen waarbij je het beste cadeau voor hem wil kopen? Dan ben je hier op de goede plek, op deze webpagina hebben we een selectie gemaakt met leuke en originele cadeaus die jij als klein broertje of als grote broer aan hem kan geven! Hieronder vind je onze selectie met de beste cadeaus voor je broer.

 1. Resqme noodsleutelhanger
 2. Videodeurbel
 3. Robotstofzuiger
 4. Crypto wallet
 5. Cafetière
 6. Barbecuegerei
 7. Metaaldetector
 8. Soundbar
 9. Philips OneBlade
 10. Buikspierwiel
 11. Fietsverlichting
ResQMe - Veiligheidshamer aan sleutelhanger - Oranje

De Resqme noodsleutelhanger is een zeer handig apparaatje wat aan een (auto)sleutelbos gehangen kan worden en het redt letterlijk levens! Als een auto te water raakt kan de bestuurder hiermee binnen luttele seconden de autoriem doorsnijden én het autoraam openbreken om veilig de auto te verlaten!

2. Videodeurbel

Ring videodeurbel

Met een videodeurbel kan op afstand bekeken worden wie er voor de deur staat, ook kan hiermee met de bezoeker worden gecommuniceerd. Tegenwoordig worden zelfs misdrijven opgelost door de beelden die videodeurbellen hebben gemaakt. Deze Ring videodeurbel is alleen bedraad aan te sluiten maar is wel zeer goed te betalen!

3. Robotstofzuiger

CleanDays robotstofzuiger

Een robotstofzuiger zuigt het huis geruisloos en automatisch zodat het huis altijd spik en span blijft! Nooit meer zelf in de weer met ouderwetste stofzuigers, die bovendien vaak ook nog eens een ongelooflijke herrie maken! Deze robotstofzuiger van CleanDays kan zelfs stofzuigen, vegen en dweilen en werkt met Google Assistent en Amazon Alexa!

4. Crypto wallet

SecuX W10 crypto wallet

Met een crypto wallet kan snel en veilig een offline backup gemaakt worden van welke crypto portefeuille dan ook! Zorg er uiteraard wel voor dat de crypto wallet veilig en goed opgeborgen wordt! Deze crypto wallet van SecuX Technology is licht van gewicht en beschikt over beveiliging die ook gebruikt wordt door Defensie!

5. Cafetière

VDB Cafetière

Maak handmatig dat lekkere bakje koffie in de morgen met een heuse cafetière. Het is natuurlijk tegenwoordig helemaal niet meer nodig om dit handmatig te doen, maar rustgevend en bovendien lekker is het zeker! Deze koffiemaker van VDN is gemaakt van RVS en beschikt over 3-dubbele filters zodat er geen koffieprut in je kopje terecht komt!

6. Barbecuegerei

HighSupply barbecuegerei

Een echte grillmaster kan natuurlijk niet zonder goed barbecuegerei! Deze sets bevatten vaak allerlei accessoires zoals bijvoorbeeld spatels, kwastjes en hittebestendige handschoenen, die iemand bij het barbecuen nodig heeft! Deze 18-delige set van High Supply bevat producten die gemaakt zijn van hoogwaardig RVS plus een handige opbergtas!

7. Metaaldetector

MacGyver metaaldetector

Een metaaldetector is weer eens wat anders dan een bloemetje of plantje als cadeau voor een broer. Met een metaaldetector kan de bodem afgezocht worden op zoek naar allerlei waardevolle (en minder waardevolle) bodemschatten uit het verleden! Deze metaaldetector van MacGyver is in lengte verstelbaar en zeer goed te betalen!

8. Soundbar

LifeGoods Soundbar

Met een soundbar komt er meer en vooral beter geluid uit een TV, telefoon, laptop, PC, projector of spelcomputer. Tegenwoordig zijn soundbars prima te betalen en een perfect geschenk voor een broer! Deze soundbar van LifeGoods heeft 4 speakers en een ingebouwde subwoofer en werkt draadloos via bluetooth of bedraad!

9. Philips OneBlade

Philips OneBlade Face + Body

Scheren is voor bijna iedere man een vaak terugkomend tafereel, de een houdt ervan en de ander wat minder. Feit is wel dat met een Philips OneBlade het scheren een stuk gemakkelijker en sneller gaat dan met een ouderwets scheerapparaat!

10. Buikspierwiel

Tunturi buikspierwiel

Houdt de buikspiertjes en de rest van het lichaam goed in vorm met een buikspierwiel. Een buikspierwiel is goedkoop en bovendien erg gemakkelijk in gebruik, een prima manier om fit te blijven! Deze ab-roller van Tunturi heeft een goede grip door de anti-slip handgrepen en wordt ook geleverd met een matje!

11. Fietsverlichting

Swilix fietsverlichting

Het wordt steeds drukker op de verkeerswegen en dat is met name voor fietsers erg gevaarlijk. Zorg daarom voor een goede fietsverlichting om ernstige verkeersongelukken te voorkomen, en een boete van de politie uiteraard! Deze fietsverlichting van Swilix is oplaadbaar via USB, is waterdicht en heeft 4 lichtstanden!

Wanneer geef je een cadeau aan een broer?

Een cadeau voor je broer geef je als er een feestelijke gebeurtenis te vieren valt. Echter, je kunt hem ook een cadeau schenken bij bijvoorbeeld het verlies van een dierbare of huisdier.

Wat is een goed cadeau voor een broer?

Een goed cadeau voor je broer is een geschenk wat nuttig voor hem is en wat hij gelijk kan gebruiken. Mannen zijn vaak praktisch ingesteld, een geschenk waar hij iets aan heeft zal dus zeker op prijs worden gesteld.

Wat is een goed kerstcadeau voor een broer?

Een goed kerstcadeau voor een broer is een geschenk dat zonder veel woorden zegt hoeveel hij voor je betekent. Vaak zijn dit persoonlijke cadeaus waarvan je weet dat hij deze goed kan gebruiken, deze geschenken hoeven zeker niet duur te zijn. Bekijk onze lijst met de beste kerstcadeaus voor een broer voor meer inspiratie!

Wat geef je cadeau aan een broer voor zijn verjaardag?

Een goed verjaardagscadeau voor je broer is een geschenk dat goed bij zijn persoonlijkheid en interesses past en/of eventueel ook jullie band samen benadrukt. Meer cadeaus voor verjaardagen kun je hier bekijken!

Wat geef je cadeau aan een broer die ver weg woont?

Een goed cadeau voor een broer die ver weg woont is een geschenk dat doet denken aan jullie vroegere jeugd samen. Dit is natuurlijk voor iedereen anders, maar je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een mooie fotolijst met jeugdfoto’s van jullie samen of aan een stuk vintage speelgoed waar je broeder altijd graag mee heeft gespeeld.

Wat geef je cadeau aan een broer die gaat trouwen?

Een goed cadeau voor een broer die gaat trouwen is een geschenk wat praktisch is. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan een lekkere parfum maar ook aan een nieuwe boormachine voor bij het klussen.

Wat geef je cadeau aan een broer die alles al heeft?

Een goed cadeau voor een broer die alles al heeft is een geschenk wat blijvende herinneringen zal maken. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan een kroegentocht met jou en zijn vrienden of aan een activiteit zoals een ballonvaart of parachutespringen.

Waar koop je cadeaus voor een broer?

Cadeaus voor je broer koop je snel en gemakkelijk in online webshops zoals ochama.com, amazon.nl en bol.com. Geschenken voor je broeder kun je natuurlijk ook gewoon ouderwets in een winkelstraat bij je in de buurt kopen.

Hoeveel kost een cadeau voor een broer?

Er is geen minimum of maximum bedrag wat je behoort uit te geven aan een cadeau voor je broer. Het gaat om het gebaar aan je broer en het ligt natuurlijk ook aan je budget en aan de gelegenheid.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor je broer?

Bekijk dan ook eens ons artikel met de beste cadeaus voor een zus om nog meer inspiratie op te doen!