De 11 BESTE kerstcadeaus voor je vriendin

Ben je op zoek naar leuke kerstcadeaus voor je vriendin? Op deze pagina vind je originele kerstcadeau-ideeën voor je vriendin om inspiratie op te doen!

Tegen het einde van het jaar zijn de feestdagen in aantocht en daar hoort natuurlijk ook het geven van kerstcadeaus bij! Maar wat is nu het beste cadeau voor je vriendin om te schenken? Om je te helpen deze vraag te beantwoorden hebben we voor jou een lijst gemaakt met kerstcadeau-ideeën om te gebruiken voor inspiratie. Deze cadeautips zijn natuurlijk ook geschikt om aan je beste vriendinnen te geven! Hieronder vind je onze selectie met de beste kerstcadeaus voor je vriendin.

Moestuinbak

Een leuk cadeau om te geven aan je vriendin in de kerstperiode, is een handige moestuinbak. Niet iets waar ze op dat moment wat aan heeft, maar zodra de winter plaats maakt voor de lente kan ze er volop gebruik van maken. Er zijn verschillende modellen te vinden die zowel in de tuin als op een balkon geplaatst kunnen worden. Het enige dat de moestuinbak nodig heeft is potgrond en haar favoriete planten!

2. Snelkookpan

Snelkookpan

De snelkookpan is een ‘must have’ in de keuken. Hier ga je je vriendin ontzettend blij mee maken gedurende de kerstdagen. Het eten is sneller klaar en het is een stuk gezonder omdat de vitamines en mineralen niet verloren gaan. Je kunt verschillende modellen krijgen in verschillende prijsklassen. En de meeste snelkookpannen passen op elke soort van warmtebron: gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie.

3. Snijplank

Snijplank

Kerstdagen gaan voornamelijk over eten. Waarom dan niet iets handigs voor in de keuken als cadeau aan je vriendin geven voor kerst. Een snijplank is altijd nodig tijdens het koken. Daar kan ze er niet genoeg van hebben. Je hebt de keus uit simpele plastic snijplanken of een iets luxer model zoals een mooie houten snijplank bijvoorbeeld. Deze zijn niet alleen praktisch, maar staat ook nog eens mooi in de keuken.

4. Elektrische barbecue

Elektrische barbecue

Als je je vriendin beloofd hebt voor haar te koken tijdens kerst dan is een elektrische barbecue misschien wel het beste cadeau om aan haar te geven. Daar kun je zelf namelijk heel goed gebruik van maken tijdens het koken. Met een elektrische barbecue is vlees, vis en groente snel gaar omdat je zelf de temperatuur kunt bepalen. Geen gehannes meer met gasflessen die leeg raken. Je plugt de barbecue namelijk aan het stroomnet en je kunt beginnen met de bereiding van het kerstdiner.

5. Geurkaarsen

Geurkaarsen

Bij een gezellig kerstdiner horen natuurlijk kaarsen. Omdat je vriendin waarschijnlijk de regie in handen heeft over de kerstversiering, kun je haar een handje helpen door een handig cadeau voor kerst te geven. Dit zijn onder andere geurkaarsen. Deze brengen veel sfeer in huis. En door een lekker ruikende geurkaars te geven, wordt de atmosfeer in de ruimte nog prettiger.

6. Digitale fotolijst

Digitale fotolijst

Met een digitale fotolijst kan ze zelf bepalen welke foto’s ze erin wil opslaan. Deze worden achter elkaar afgespeeld dankzij het ingebouwde geheugen. Ze zijn heel handig om ergens neer te zetten of aan de muur op te hangen. Sommige modellen hebben ruimte voor een SD-kaart of kunnen verbonden worden met WiFi zodat je van er afstand foto’s naartoe kunt sturen.

7. Plaid

Plaid

Een warm cadeau voor je vriendin tijdens kerst, is het geven van een plaid. Zo kan ze lekker knus op de bank naast de kerstboom een boek lezen en zich tegelijkertijd opkrullen in de plaid. Deze kunnen ook over het bed als sprei gebruikt worden of als kleed voor een picknick. Plaids zijn handig in gebruik voor veel verschillende momenten. Ze hebben leuke prints en zijn gemaakt van verschillende materialen. Kies er een uit die bij haar interieur past.

8. Smartwatch

Smartwatch

Heb je iets meer te besteden aan een cadeau voor je vriendin tijdens kerst. Of wil je iets speciaals aan haar geven omdat ze het verdient, koop dan een smartwatch voor haar. Met een smartwatch kan ze haar dagelijkse activiteiten bijhouden, berichten en oproepen erop ontvangen en nog veel meer. Ze zijn te krijgen in verschillende modellen en van verschillende merken. Kies een model dat compatibel is met haar smartphone zodat ze haar activiteiten via een bijpassende app kan registreren en bijhouden.

9. Damesbadjas

Damesbadjas

Nog een warm en handig cadeau voor je vriendin om te geven tijdens kerst, is een damesbadjas. Geef haar een model die ze prettig vindt zitten en die ze vaak aan zal doen. Je kunt ze vinden in verschillende modellen die gemaakt zijn van diverse stoffen. Koop de juiste maat en juiste kleur.

10. Damesparfum

Eau de parfum

Wat het altijd goed doet om te geven als kerstcadeau aan je vriendin, is damesparfum. Je weet ongetwijfeld wat ze lekker vindt ruiken en wat bij haar past. Met een beetje hulp van het internet of van de verkoper in een parfumeriezaak, kun je het juiste soort luchtje vinden.

11. Stijltang

Stijltang

Het geven van een stijltang aan je vriendin als cadeau voor kerst, kan een geschenk zijn waar je niet zo gauw over nagedacht hebt. Maar het kan zeker wel een graag gezien cadeau zijn om te ontvangen. Ze hoeft hiervoor niet per se lang of krullend haar te hebben. Met een stijltang kan ze namelijk allerlei soorten haarstijlen creëren. Nu hoeft ze tijdens de kerstperiode niet meer speciaal naar de kapper, want ze kan het zelf!

Wat is een goed kerstcadeau voor je vriendin die ver weg woont?

Een goed kerstcadeau voor je vriendin die ver weg woont, is een geschenk dat jullie dichter naar elkaar toe brengt. Dit kan een reisvoucher zijn die het mogelijk maakt om je vriendin te bezoeken tijdens kerst. Of verras haar met een onverwacht bezoekje op eerste kerstdag.

Wat zijn goede kerstcadeaus voor de ouders van je vriendin?

Goede kerstcadeaus voor de ouders van je vriendin zijn geschenken die je heel favoriet maken. Dit kunnen mooie en tegelijkertijd praktische cadeaus zijn, zoals een vuurkorf voor buiten. Iets waar beide schoonouders voordeel van hebben. Bekijk ook onze artikels met de beste kerstcadeaus voor ma en de beste kerstcadeaus voor pa voor nog meer inspiratie!

Wat is een goed persoonlijk kerstcadeau voor je vriendin?

Een goed persoonlijk kerstcadeau voor je vriendin is een geschenk dat jullie relatie sterker maakt. Of dit nu je eerste kerst samen is of een van de velen die jullie al doorgebracht hebben, geef een cadeau dat haar het gevoel geeft dat ze speciaal en geliefd is. Een leuk kerstcadeau-idee is een mooie fotocollage van jullie samen.

Wat is een goed kerstcadeau met betekenis voor je vriendin?

Een goed kerstcadeau met betekenis voor je vriendin is een geschenk dat haar unieke eigenschappen nog meer benadrukken. Dit kan een mooie ketting zijn met daarop een bijzondere tekst gegraveerd. Maar een handgeschreven kaart met daarop je gevoelens voor haar geschreven, kan misschien wel veel meer betekenen dan een fysiek cadeau.

Wat is een goed zelfgemaakt kerstcadeau voor je vriendin?

Een goed zelfgemaakt kerstcadeau voor je vriendin is een geschenk dat ze op de koelkast kan bevestigen. Zo trots is ze op wat je gemaakt hebt voor haar. Dit kan natuurlijk een leuke foto zijn. Nog leuker is een voucher maken met daarop iets wat je voor haar kunt doen, ze mag zelf bepalen wanneer ze de voucher wil gebruiken.

Wat is een goed creatief kerstcadeau voor je vriendin?

Een goed creatief kerstcadeau voor je vriendin is een geschenk dat jullie hart doet zingen van blijdschap als jullie samen zijn. Componeer een persoonlijk lied of geef een muziekdoos met een handgeschreven berichtje op de doos geschreven. Beide opties zijn niet alleen creatief bedacht maar ook nog eens uniek en niet voor anderen bedoeld.

Wat is een goed schattig kerstcadeau voor je vriendin?

Een goed schattig kerstcadeau voor je vriendin is een geschenk dat haar aan jou doet denken. Knuffels geven doet het altijd goed, vooral als je het geeft op een speciaal moment, en dat is Kerstmis zeker. Koop een knuffel van haar favoriete dier of in de vorm van een hart.

Wat is een grappig kerstcadeau voor je vriendin?

Een grappig kerstcadeau voor je vriendin is een geschenk dat haar aan het lachen maakt. Iets grappigs wat ze op haar werkplek kan gebruiken of wat ze thuis kan gebruiken en haar constant aan het lachen maakt als ze ernaar kijkt. Dit kan een leuke beker zijn met grappig opschrift.

Wat is een goed romantisch kerstcadeau voor je vriendin?

Een goed romantisch kerstcadeau voor je vriendin is een geschenk dat al de vorige kerstcadeaus doet vergeten. Dit kan al gauw door van kerst iets speciaals te maken waarin zij in de belangstelling staat. Een romantisch kerstdiner voor twee of samen een dagje naar de sauna.

Wat is een goed last minute kerstcadeau voor je vriendin?

Een goed last minute kerstcadeau voor je vriendin is een geschenk waarvan ze niet doorheeft dat het een last minute cadeau is. Ren naar de winkel en koop haar favoriete bordspel, of stel gauw een luxe voedselpakket samen met lekkere hapjes voor na het kerstdiner.

Wat is een goed kerstcadeau voor je vriendin met veel hobby’s?

Een goed kerstcadeau voor je vriendin met veel hobby’s is een geschenk dat ze kan gebruiken als ze een van haar vele hobby’s beoefent. Er is vast nog wel iets wat ze niet heeft en toch nodig heeft, zoek uit wat dat is en verras haar met dit geschenk.

Wat is een goed kerstcadeau voor je vriendin die graag sport?

Een goed kerstcadeau voor je vriendin die graag sport is een geschenk dat ze kan gebruiken om haar statistieken bij te houden. Dit kan een betaalde sportapp zijn of een smartwatch. De meeste modellen hebben er een tracking systeem opzitten zodat ze haar vooruitgang bij kan houden.

Waar koop je kerstcadeaus voor je vriendin?

Kerstcadeaus voor je vriendin koop je gemakkelijk in de daarvoor bestemde winkels of online. Online kun je heel wat leuke kerstcadeau-ideeën opdoen en vervolgens bestellen of in de winkels halen. Wees er bij het online bestellen wel op tijd bij aangezien de bezorgdiensten het tijdens kerst drukker hebben als anders.

Hoeveel kost een kerstcadeau voor je vriendin?

Het bedrag voor een kerstcadeau voor je vriendin is niet aan een maximum of minimum budget gebonden. Het gaat vooral om de intentie en het gebaar. Een bijzonder cadeau hoeft niet veel te kosten maar kan meer waarde hebben dan een duur cadeau.

Wat is een duur kerstcadeau om aan je vriendin te geven?

Een duur kerstcadeau voor je vriendin is een geschenk dat ze niet zo gauw voor zichzelf zal kopen. Dit zijn voorbeelden als een keukenmachine of een nieuwe fiets. Maar ook bepaalde sieraden of een handtas van een duur merk kunnen haar heel blij maken.

Wat is een goedkoop kerstcadeau om aan je vriendin te geven?

Een goedkoop kerstcadeau voor je vriendin is een geschenk dat juist heel veel emotionele waarde heeft. Onder goedkoop verstaan we een handgeschreven kaart of een ingelijste foto met daarin een speciaal moment van jullie samen. Een minder emotioneel geschenk is een handige gadget voor in de keuken.

Ben je op zoek naar nog meer kerstcadeaus voor je vriendin?

Bekijk dan ook eens ons artikel met de beste kerstcadeaus voor een vriend om nog meer inspiratie op te doen!