De 11 BESTE kerstcadeus voor vader

Ben je op zoek naar leuke kerstcadeaus voor vader? Op deze pagina vind je originele kerstcadeau-ideeën voor papa om inspiratie op te doen!

De traditie van het schenken van kerstcadeaus aan elkaar bestaat al honderden jaren, maar om als kind het beste cadeau voor vader uit te zoeken is nog niet zo makkelijk. Om je daarbij te helpen hebben we een lijst met ideale kerstcadeau-ideeën samengesteld. Gebruik deze lijst met leuke, originele, persoonlijke of gewoon goede kerstgeschenken voor papa om inspiratie op te doen! Hieronder vind je onze selectie met de beste kerstcadeaus voor vader.

 1. Biertap
 2. Happy Socks
 3. Rituals geschenkset
 4. Whiskeyset
 5. Barbecueschort
 6. Smart speaker
 7. Axe geschenkset
 8. STNKY Bag
 9. Wijnrek
 10. Philips OneBlade
 11. Stoppen met roken boek
Biertap

Wat is er nu lekkerder om tijdens de feestdagen thuis een lekker koud biertje van de tap te drinken? Dat is tegenwoordig goed mogelijk, er zijn nu zelfs heuse biertaps voor thuis te koop! Dit is een uitstekend kerstcadeau voor papa om als zoon aan hem te geven! Bekijk ook ons artikel met het beste bierpakket om te schenken!

2. Happy Socks

Happy Socks met kerstthema

Happy Socks is een merk dat zich uitsluitend op sokken richt, en dan met name op sokken in allerlei vrolijke kleuren en met grappige icoontjes. Zo maken ze ook sokken voor heren met als thema de feestdagen, dit is een geweldig kerstcadeau voor papa om als dochter te schenken aan hem!

3. Rituals geschenkset

Rituals geschenkset

Rituals is een Nederlands merk dat hoofdzakelijk luxe verzorgingsproducten maakt die geïnspireerd en gebaseerd zijn op de (oude) Aziatische culturen. Een kerstgeschenk dat zeer betaalbaar is en ook zeker gewaardeerd zal worden door vader! Bekijk ook ons artikel met de beste Rituals pakketten voor heren als je hiernaar op zoek bent!

4. Whiskeyset

Whiskeyglas

Als vader graag whiskey drinkt is dit een uitermate geschikt geschenk voor hem. In een whiskeyset zitten alle benodigheden voor een heerlijk glas whiskey. Een set bevat de whiskeyglazen, whiskeystenen, knijptang en dit alles komt in een luxe opbergdoos. Let wel op, meestal is de whiskey zelf niet aanwezig in zo’n set, die moet apart worden aangeschaft! Lees ook ons artikel met de beste cadeaus voor een whiskeyliefhebber!

5. Barbecueschort

Barbecueschort

Veel mannen barbecuen graag en dit is natuurlijk niet geheel zonder gevaar. Om deze bezigheid voor hem iets veiliger te maken kan een barbecueschort uitkomst bieden, deze zijn van leer gemaakt en voorkomen ernstige brandwonden mocht het toch onverhoopt een keer fout gaan!

6. Smart speaker

Smart speaker

Alles is tegenwoordig smart, dus het is niet verrassend dat er ook slimme draadloze speakers bestaan met daarin een eigen virtual assistent. Het apparaat kan vragen beantwoorden maar ook allerlei andere smart-apparaten in huis bedienen zodat het leven een stuk gemakkelijker wordt!

7. Axe geschenkset

Axe cadeaupakket

Axe is al jaren een zeer bekende fabrikant van allerlei huidverzorgingsproducten voor mannen, dit zijn bijvoorbeeld shampoo’s of deodorants. Ze verkopen ook cadeaupakketten waarin een selectie van deze heerlijke producten zitten, uitstekend om weg te geven! Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaupakketten voor heren als je van deze producten wilt zien!

8. STNKY Bag

STNKY Bag

Een STNKY Bag is een wasbare sporttas die binnenin een normale sporttas geplaatst kan worden en zo de vieze geuren vasthoudt. De STNKY Bag kan gewoon in de wasmachine gestopt worden met alle vieze kleren er nog in!

9. Wijnrek

Wijnrek

Al die lekkere wijntjes die tijdens de feestdagen gedronken zullen worden moeten natuurlijk ook ergens mooi en veilig worden opgeborgen. Dit kan met een handig en stijlvol wijnrek waarin de wijnflessen netjes tentoongesteld kunnen worden!

10. Philips OneBlade

Philips OneBlade

De OneBlade van Philips is een ouderwets en nieuwerwets scheerapparaat in één! Het scheren zelf gaat op de ouderwetse manier, maar de mesjes zijn elektrisch en gaan dus heen en weer. Het scheren gebeurt daardoor erg snel en bovendien ook nog met een verrassend glad resultaat!

11. Stoppen met roken boek

Stoppen met roken boek

De tijd na de feestdagen zijn vaak voor veel mensen een moment om aan goede voornemens voor het nieuwe aankomende jaar te gaan denken. Als vader rookt kan het geven van een boek om hem te helpen stoppen met roken een goed kerstgeschenk zijn!

Wat is een goed kerstcadeau voor vader?

Een goed kerstcadeau voor vader is een geschenk wat past bij zijn hobby’s of andere interesses. Vaak zijn dit geschenken die door vader nuttig gebruikt kunnen worden bij zijn bezigheden.

Wat geef je als kerstcadeau aan een vader die alles al heeft?

Een goed kerstcadeau voor een vader die alles al heeft is een geschenk wat hij direct kan gebruiken in zijn dagelijkse leven. Dit kan een cadeaubon zijn van zijn favoriete (online) winkel maar ook bijvoorbeeld nieuwe sokken of een trui.

Wat geef je als kerstcadeau aan een vader die niets wil krijgen?

Een goed kerstcadeau voor een vader niets wil krijgen is een geschenk wat voor blijvende herinneringen zal zorgen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken om hem een etentje of dagje uit met het hele gezin cadeau te doen.

Hoeveel kost een kerstcadeau voor vader?

Er is geen vast bedrag wat een kerstcadeau voor vader behoort te kosten. Kerstmis is een tijd van saamhorigheid en gezellig samenkomen met familie en vrienden, de cadeaus die tijdens kerst gegeven worden zijn bijzaak. Het gaat bovendien om het gebaar, niet hoe duur een kerstgeschenk is!

Ben je op zoek naar nog meer kerstcadeaus voor vader?

Bekijk dan ook eens ons artikel met de beste kerstcadeaus voor moeder om nog meer inspiratie op te doen!