De 11 BESTE kerstcadeus voor vader

door

Ben je op zoek naar leuke kerstcadeaus voor vader? Op deze pagina vind je orginele kerstcadeau-ideeën voor papa om inspiratie op te doen!

De beste kerstcadeaus voor vader

De traditie van het schenken van kerstcadeaus aan elkaar bestaat al honderden jaren, maar om als kind het juiste kerstcadeau voor vader uit te zoeken is nog niet zo makkelijk. Om je daarbij te helpen hebben we een lijst met ideale kerstcadeau-ideeën samengesteld. Gebruik deze lijst met leuke, orginele, persoonlijke of gewoon goede kerstgeschenken voor papa om inspiratie op te doen! Hieronder vind je onze selectie met de beste kerstcadeaus voor vader.

1. Biertap

Wat is er nu lekkerder om tijdens de feestdagen thuis een lekker koud biertje van de tap te drinken? Dat is tegenwoordig goed mogelijk, er zijn nu zelfs heuse biertaps voor thuis te koop! Dit is een uistekend kerstcadeau voor papa om als zoon aan hem te geven!

2. Happy Socks

Happy Socks is een merk dat zich uitsluitend op sokken richt, en dan met name op sokken in allerlei vrolijke kleuren en met grappige icoontjes. Zo maken ze ook sokken voor heren met als thema de feestdagen, dit is een geweldig kerstcadeau voor papa om als dochter te schenken aan hem!

3. Rituals geschenkset

Rituals is een Nederlands merk dat hoofdzakelijk luxe verzorgingsproducten maakt die geïnspireerd en gebaseerd zijn op de (oude) Aziatische culturen. Een kerstgeschenk dat zeer betaalbaar is en ook zeker gewaardeerd zal worden door vader!

4. Whiskeyset

Als vader graag whiskey drinkt is dit een uitermate geschikt geschenk voor hem. In een whiskeyset zitten alle benodigheden voor een heerlijk glas whiskey. Een set bevat de whiskeyglazen, whiskeystenen, knijptang en dit alles komt in een luxe opbergdoos. Let wel op, meestal is de whiskey zelf niet aanwezig in zo’n set, die moet apart worden aangeschaft!

5. Barbecueschort

Veel mannen barbecuen graag en dit is natuurlijk niet geheel zonder gevaar. Om deze bezigheid voor hem iets veiliger te maken kan een barbecueschort uitkomst bieden, deze zijn van leer gemaakt en voorkomen ernstige brandwonden mocht het toch onverhoopt een keer fout gaan!

6. Smart speaker

Alles is tegenwoordig smart, dus het is niet verrassend dat er ook slimme draadloze speakers bestaan met daarin een eigen virtual assistent. Het apparaat kan vragen beantwoorden maar ook allerlei andere smart-apparaten in huis bedienen zodat het leven een stuk gemakkelijker wordt!

7. Axe geschenkset

Axe is al jaren een zeer bekende fabrikant van allerlei huidverzorgingsproducten voor mannen, dit zijn bijvoorbeeld shampoo’s of deodorants. Ze verkopen ook cadeaupakketten waarin een selectie van deze heerlijke producten zitten, uitstekend om weg te geven!

8. STNKY Bag

Een STNKY Bag is een wasbare sporttas die binnenin een normale sporttas geplaatst kan worden en zo de vieze geuren vasthoudt. De STNKY Bag kan gewoon in de wasmachine gestopt worden met alle vieze kleren er nog in!

9. Wijnrek

Al die lekkere wijntjes die tijdens de feestdagen gedronken zullen worden moeten natuurlijk ook ergens mooi en veilig worden opgeborgen. Dit kan met een handig en stijlvol wijnrek waarin de wijnflessen netjes tentoongesteld kunnen worden!

10. Philips OneBlade

De OneBlade van Philips is een ouderwets en nieuwerwets scheerapparaat in één! Het scheren zelf gaat op de ouderwetse manier, maar de mesjes zijn elektrisch en gaan dus heen en weer. Het scheren gebeurt daardoor erg snel en bovendien ook nog met een verrassend glad resultaat!

11. Stoppen met roken boek

De tijd na de feestdagen zijn vaak voor veel mensen een moment om aan goede voornemens voor het nieuwe aankomende jaar te gaan denken. Als vader rookt kan het geven van een boek om hem te helpen stoppen met roken een goed kerstgeschenk zijn! Dit product staat ook in onze lijst met de beste kerstcadeaus voor moeder!

Wat is een goed kerstcadeau voor vader?

Een goed kerstcadeau voor vader is een geschenk wat past bij zijn hobby’s of andere interesses. Vaak zijn dit geschenken die door vader nuttig gebruikt kunnen worden bij zijn bezigheden.

Wat geef je als kerstcadeau aan een vader die alles al heeft?

Een goed kerstcadeau voor een vader die alles al heeft is een geschenk wat hij direct kan gebruiken in zijn dagelijkse leven. Dit kan een cadeaubon zijn van zijn favoriete (online) winkel maar ook bijvoorbeeld nieuwe sokken of een trui.

Wat geef je als kerstcadeau aan een vader die niets wil krijgen?

Een goed kerstcadeau voor een vader niets wil krijgen is een geschenk wat voor blijvende herinneringen zal zorgen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken om hem een etentje of dagje uit met het hele gezin cadeau te doen.

Hoeveel kost een kerstcadeau voor vader?

Er is geen vast bedrag wat een kerstcadeau voor vader behoort te kosten. Kerstmis is een tijd van saamhorigheid en gezellig samenkomen met familie en vrienden, de cadeaus die tijdens kerst gegeven worden zijn bijzaak. Het gaat bovendien om het gebaar, niet hoe duur een kerstgeschenk is!