De 11 BESTE kerstcadeaus voor je tante

Ben je op zoek naar leuke kerstcadeaus voor je tante? Op deze pagina vind je originele kerstcadeau-ideeën voor je tante om inspiratie op te doen!

Als je kerst ook samen met je tante doorbrengt moet je natuurlijk ook voor haar kerstcadeaus kopen, maar wat is nu het beste cadeau voor je tante om te geven? Om je een klein beetje op weg te helpen hebben wij een selectie met persoonlijke, bijzondere, leuke, goede en originele kerstcadeaus gemaakt die je ter inspiratie kunt gebruiken! Hieronder vind je onze selectie met de beste kerstcadeaus voor je tante.

Fotolijst collage

Ben je op zoek naar een persoonlijk kerstcadeau voor je allerliefste tante dan zul je haar heel blij maken met een fotolijst collage. In deze collage kan ze zelf haar allermooiste foto’s plaatsen, maar je zou haar ook een handje kunnen helpen door zelf een paar mooie foto’s erin te doen waarvan je weet dat deze heel dierbaar voor haar zijn.

2. Serveerplank

Serveerplank

Houdt je tante van koken en vindt ze het heerlijk om haar neef of nicht te verwennen met allerlei lekkere hapjes, geef haar dan als kerstcadeau een serveerplank. Hier kan ze haar eigen zelfgemaakte lekkernijen op tentoonstellen waar iedereen gretig van kan eten tijdens het kerstdiner.

3. Pittenzak

Pittenzak

Een handig kerstcadeau om aan je tante te geven, is een kruik. Maar niet zomaar een kruik, er zijn namelijk heel wat nieuwere soorten kruiken te koop die veiliger zijn en ook als decoratie kunnen dienen. Een pittenzak bijvoorbeeld kan ze eenvoudig opwarmen in de magnetron en ermee slapen. Of kies voor een warmteknuffel die gevuld is met een bepaald soort granen die in de magnetron opgewarmd kan worden en ook leuk als decoratie kan dienen.

4. Boeddhabeeld

Boeddhabeeld

Heb je een tante die van decoratie in huis of in de tuin houdt dan hoef je niet lang te zoeken naar het geschikte kerstcadeau voor haar. Er zijn in tuincentrums of in interieurwinkels leuke beelden te vinden die ze in huis of in de tuin kan plaatsen. Dit kan een Boeddhabeeld zijn, een ouderwetse tuinkabouter of een ander soort beeld waarvan je weet dat je tante ervan houdt.

5. Airpods hoesje

Airpods hoesje

Is je tante een beetje van deze tijd en gebruikt ze Airpods dan kun je hier een leuk hoesje voor kopen waar deze inpassen. Zo kan ze deze altijd bij zich dragen en de Airpods niet verliezen. Dit is een leuk en goedkoop kerstcadeau voor je tante, vooral als je het Airpods hoesje in haar favoriete kleur koopt.

6. Wijnglazen

Wijnglazen

Tijdens kerst zullen vast heel wat glazen sneuvelen en daarom is het perfecte kerstcadeau voor je tante het geven van een set wijnglazen. Hier kan ze er niet genoeg van hebben, vooral als je tante alles al heeft. Om er een speciaal kerstcadeau van te maken kun je een speciale set voor haar kopen die ze alleen tijdens kerst tevoorschijn haalt.

7. Bruisballen

Bruisballen

Bruisballen als kerstcadeau geven aan je tante lijkt misschien een beetje op een geschenk waarvan je niet wist wat je haar kon geven. Maar ze zal het zeker wel op prijs stellen want hoe vaak zal ze een geschenk krijgen waar ze zichzelf mee kan verwennen! Vooral als ze een drukke baan heeft of voor haar kinderen moet zorgen, zal ze een ontspannen bad met een heerlijk ruikende bruisbal heel fijn vinden.

8. Halsketting

Halsketting dames

Voor de tante die altijd alles voor iedereen doet en altijd klaar staat, is het geven van een mooi sieraad als kerstcadeau iets waar je haar blij mee maakt. Het is een persoonlijk geschenk van haar nicht of neef waardoor ze dit cadeau heel bijzonder zal vinden.

9. Draadloze oordopjes

Draadloze oordopjes

Ben je op zoek naar een praktisch en niet al te duur kerstcadeau voor je tante dan is het geven van draadloze oordopjes als geschenk een goede keus. Hiermee kan ze handsfree al haar telefoongesprekken voeren of haar favoriete muziek luisteren zonder dat er snoertjes in de weg zitten.

10. Dagboek

Dagboek

Een leuk kerstcadeau voor je tante is het geven van een dagboek. Hierin kan ze over haar dagelijkse activiteiten schrijven en andere dingen die ze niet graag met anderen deelt. De dagboeken zijn in allerlei soorten en maten te vinden, maak dit geschenk persoonlijk door er een lief berichtje in te zetten voor haar.

11. Sweater

Hoodie

Verwen je tante gedurende de koude winterdagen met het geven van een stoere sweater als kerstcadeau. Geef dit geschenk in haar favoriete kleur en kies een model dat bij haar past. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, met of zonder opdruk.

Wat is een goed kerstcadeau voor een tante?

Een goed kerstcadeau voor een tante is een geschenk dat laat zien dat je als neef of nicht heel veel om haar geeft. De band tussen jullie kan heel sterk zijn en door haar een persoonlijk cadeau te geven laat je zien dat je veel van haar houdt.

Wat is een grappig kerstcadeau voor een tante?

Een grappig kerstcadeau voor een tante is een geschenk dat laat zien dat je dezelfde humor als haar hebt. Een voorbeeld van een grappig kerstgeschenk kan iets zijn dat ze kan dragen tijdens het kerstdiner wat iedereen eraan herinnert hoe speciaal het is om rond deze tijd met naaste familie door te brengen.

Wat geef je als kerstcadeau aan een tante die alles al heeft?

Een kerstcadeau geven aan een tante die alles al heeft is een geschenk dat uit je hart komt. Omdat ze alles al heeft is een materieel cadeau niet heel speciaal voor haar om te krijgen, maar een persoonlijk geschenk juist weer wel.

Waar koop je kerstcadeaus voor een tante?

Kerstcadeaus voor een tante koop je in de daarvoor bestemde winkel. Dit kun je vinden in een speciaalzaak of warenhuis. Mocht je weinig tijd hebben, of misschien geen enkele inspiratie dan is het beter om online te kijken en zo ideeën op te doen. Maak het kerstcadeau persoonlijk door deze leuk in te pakken.

Hoeveel kost een kerstcadeau voor een tante?

Het bedrag voor een kerstcadeau voor een tante is niet aan een maximum of een minimum budget gebonden. Het hangt ervan af hoeveel geld je te besteden hebt en van de band die je met je tante hebt. Je kunt het bedrag dat je aan haar uit wilt geven hieraan aanpassen.

Ben je op zoek naar nog meer kerstcadeaus voor je tante?

Bekijk dan ook eens ons artikel met de beste kerstcadeaus voor een oom om nog meer inspiratie op te doen!