De 11 BESTE kerstcadeaus voor schoonvader

Ben je op zoek naar leuke kerstcadeaus voor je schoonvader? Op deze pagina vind je originele kerstcadeau-ideeën voor je schoonvader om inspiratie op te doen!

Het geven van kerstgeschenken aan familie en vrienden tijdens Kerstmis is al een zeer oude traditie, en daar hoort je schoonvader natuurlijk ook bij. Maar het vinden van het beste cadeau voor je schoonvader kan soms nog een hele opgave zijn. Daarom hebben wij als inspiratie voor jou een lijst samengesteld met originele, persoonlijke en leuke kerstcadeaus voor je schoonvader. Hieronder vind je onze selectie met de beste kerstcadeaus voor schoonvader.

 1. Docking station
 2. Massagegeweer
 3. Tosti-ijzer
 4. Magnetische polsband
 5. Horlogebox
 6. Stanley handgereedschap
 7. Tuinsproeier
 8. Airpods hoesje
 9. Smokerbox
 10. Kerstmuts
 11. Armleuning-dienblad
Docking station

Een docking station als kerstcadeau aan je schoonvader geven, betekent dat je hem al wat langer kent. Er bestaan verschillende docking stations waardoor met slechts één kabel je laptop kunt opladen, een extra scherm kunt aansluiten en meerdere USB-aansluitingen ter beschikking hebt. 

2. Massagegeweer

Massagegeweer

Is je schoonvader een fanatieke sporter maar klaagt hij graag over de pijntjes die hij daarbij oploopt, geef hem dan een massageapparaat cadeau voor kerst. Een massagegeweer is niet duur in aanschaf en masseert de spieren voor of na de inspanning.

3. Tosti-ijzer

Tosti-ijzer

Woont je schoonvader alleen dan is het geven van een tosti-ijzer als kerstcadeau een goede optie om te overwegen. Hiermee kan hij niet alleen voor zichzelf een lekkere tosti met kaas en ham maken, maar ook voor jou als je bij hem langskomt.

4. Magnetische polsband

Magnetische polsband

Knapt je schoonvader graag klusjes voor je op dan kun je ter compensatie een magnetische polsband cadeau geven voor kerst. In de polsband zitten magneten verwerkt die schroeven, moeren, bitjes en andere metalen voorwerpen aantrekt en vasthoudt. Zo hoeft hij niet meer te zoeken naar de kleine onderdelen die op de grond zijn gevallen.

5. Horlogebox

Horlogebox

Draagt je schoonvader verschillende horloges of meerdere sieraden en ben je op zoek naar een niet al te duur kerstcadeau voor hem, kies dan voor een horlogebox. Dit is een box waarin hij naast zijn horloges ook andere sieraden netjes kan bewaren.

6. Stanley handgereedschap

Stanley handgereedschap

Houdt je schoonvader van goede kwaliteit gereedschap dan kom je uit bij het merk Stanley. Stanley heeft heel wat handgereedschap te koop die handig zijn om te gebruiken en van goede kwaliteit zijn. Heb je voor kerst nog wat geld over, geef er dan ook een gereedschapskoffer bij van hetzelfde merk.

7. Tuinsproeier

Tuinsproeier

Heeft je schoonvader een mooie tuin die hij graag verzorgt en bijhoudt dan kan hij vast wel een handig hulpmiddel daarvoor gebruiken. Geef hem als kerstcadeau een handige tuinsproeier cadeau die het bewateren van de tuin makkelijker maakt. Ze zijn er in verschillende variaties en verschillende prijsklassen.

8. Airpods hoesje

Airpods hoesje

Heb je moeite om een leuk kerstcadeau voor je schoonvader te vinden dan kun je altijd wegkomen met een airpods hoesje, als hij deze tenminste gebruikt. Er bestaan leuke en eenvoudige bewaardoosjes zodat hij deze makkelijk bij zich kan dragen en de airpods niet zo gauw kwijtraakt.

9. Smokerbox

Smokerbox

Houdt je schoonvader van lekker eten en is hij iemand die graag barbecuet, geef hem voor kerst een smokerbox. Een smokerbox kan je op de kolen in de barbecue plaatsen en geeft zo een heerlijk rokerige smaak aan het vlees. Je kunt ook een losse smokerbox kopen met houtsnippers zodat hij in de box bijvoorbeeld vis kan gaan roken.

10. Kerstmuts

Kerstmuts

Bij kerst horen cadeaus waar het kerstthema aan verbonden is zodat deze elk jaar weer gebruikt kunnen worden. Houdt je schoonvader van een goeie grap, koop dan een stoere kerstmuts voor hem als cadeau. Herinner hem er elk jaar weer aan om deze gedurende de kerstdagen te dragen.

11. Armleuning-dienblad

Armleuning-dienblad

Niets is zo gezellig als voor de tv te snacken en een glaasje sterke drank te drinken. Om te voorkomen dat de bank vies wordt, kun je voor je schoonvader een dienblad kopen die over de armleuning van de bank valt. Zo houdt hij alles schoon en zijn de hapjes en drankjes binnen zijn handbereik.

Wat is een goed kerstcadeau voor schoonvader?

Een goed kerstcadeau voor schoonvader is een geschenk dat laat zien dat je hem waardeert. Een schoonvader kan niet de plek van je eigen vader innemen maar jullie kunnen wel een band scheppen door samen een sport of hobby te ondernemen en elkaar zo beter te leren kennen.

Wat is een grappig kerstcadeau voor schoonvader?

Een grappig kerstcadeau voor schoonvader is een geschenk dat iedereen aan het lachen maakt. Er zijn heel wat leuke items te vinden die je schoonvader op een goede manier voor gek zetten. Dit kunnen allerlei cadeaus zijn waar een afdruk van het kerstthema op geprint staat.

Wat geef je als kerstcadeau aan een schoonvader die alles al heeft?

Een kerstcadeau aan een schoonvader geven die alles al heeft is een geschenk dat hij niet hoeft te bewaren. Geef hem een fles van zijn favoriete drank of een leuke gadget die hij kan gebruiken bij het uitoefenen van zijn hobby.

Wat is een goed zelfgemaakt kerstcadeau voor schoonvader?

Een goed zelfgemaakt kerstcadeau voor schoonvader is een geschenk dat tranen in zijn ogen brengt. De tranen kunnen van het lachen zijn omdat je hem met het cadeau in de maling neemt, of omdat hij ontzettend geroerd is door de persoonlijke attentie wat je voor hem gemaakt hebt.

Wat geef je als kerstcadeau aan een schoonvader die niets wil krijgen?

Een kerstcadeau voor een schoonvader die niets wil krijgen is een geschenk dat hij toch graag in ontvangst wil nemen. Vaak zijn dit cadeaus die hij met het hele gezin kan ondernemen omdat dat hem het gelukkigst maakt. Een middag barbecueën in de tuin of een cadeaubon voor een dagje uit bijvoorbeeld.

Waar koop je kerstcadeaus voor schoonvader?

Kerstcadeaus voor schoonvader koop je in de daarvoor bestemde winkel of online om het jezelf gemakkelijk te maken. Sommige cadeaus zijn alleen in speciaalzaken te vinden, maar het overgrote deel vind je gewoon in de winkel of online.

Hoeveel kost een kerstcadeau voor schoonvader?

Het bedrag voor een kerstcadeau voor schoonvader is niet aan een maximum of een minimum budget gebonden. Schoonvaders vinden het altijd bijzonder als er tijdens kerst een leuk cadeau voor hen onder de kerstboom ligt, wat dat is maakt hen niets uit. Het is de gedachte dat telt.

Ben je op zoek naar nog meer kerstcadeaus voor schoonvader?

Bekijk dan ook eens ons artikel met de beste kerstcadeaus voor schoonmoeder om nog meer inspiratie op te doen!