De 11 BESTE kerstcadeaus voor je oom

Ben je op zoek naar leuke kerstcadeaus voor je oom? Op deze pagina vind je originele kerstcadeau-ideeën voor je oom om inspiratie op te doen!

Breng je kerst ook met je oom door dan zijn er natuurlijk voor hem ook kerstcadeaus nodig, maar wat is nu het beste cadeau voor je oom om te schenken? Om het gemakkelijk te maken hebben wij voor jou een lijst samengesteld met leuke, persoonlijke, goede en originele kerstcadeaus om aan nonkel te schenken tijdens de feestdagen! Hieronder vind je onze selectie met de kerstcadeaus voor je oom.

Pet

Heb je een beetje een stoere oom of wordt je oom kaal en moet hij iets hebben om zijn hoofd te beschermen dan kun je hem een leuke pet voor kerst geven. Dit cadeau in de vorm van een basketbalpet of andere soort van pet dat bij je oom past, is heel praktisch en hij zal het graag willen dragen.

2. Docking station

Docking station

Een docking station als kerstcadeau aan je oom geven is heel praktisch. Er bestaan verschillende soorten docking stations waarbij je met slechts één kabel een laptop kunt opladen. Maar er is meer, want je kunt er ook een extra scherm op aansluiten en je hebt zo meerdere USB-aansluitingen tot je beschikking.

3. Portemonnee

Portemonnee

Een van de redenen waarom je je oom een portemonnee als kerstcadeau wilt geven, is dat het niet per se een duur cadeau hoeft te zijn. Maar je kunt het wat persoonlijker maken door er iets meer geld voor neer te leggen door voor of een merk portemonnee te kiezen of voor een lederen model, zo heeft hij er namelijk veel langer plezier van.

4. Onderzetters

Onderzetters

Heb je echt geen idee wat je je oom dit jaar als kerstcadeau kunt geven dan is een praktisch geschenk het geven van onderzetters. Geef onderzetters die bij zijn persoonlijkheid passen en in de kleuren die hij leuk vindt. Hij zou ze kunnen gebruiken in zijn mancave of op zijn werkplek.

5. Stretcher

Stretcher

Relaxen met een biertje in zijn hand en een goed boek kan je oom doen al liggend op een stretcher. Dit is een ideaal kerstcadeau voor hem want een stretcher kan makkelijk verplaatst worden en meegenomen worden op vakantie of op weekendtrips. Ze hebben een licht metalen frame en zijn inklapbaar.

6. Skinny fit jeans

Skinny fit jeans

Je oom helpen zich een beetje stoer te kleden kan door hem een stoere spijkerbroek te geven in een model dat bij hem past, er zijn namelijk verschillende modellen te koop zoals een skinny fit jeans. Weet je zijn maat niet, vraag je tante dan of ga gezellig samen winkelen tijdens de kerstperiode.

7. Zonnebril

Zonnebril

Om ervoor te zorgen dat je oom een beetje met zijn tijd meegaat, is een leuk kerstcadeau het geven van een zonnebril. Deze zijn in verschillende modellen te krijgen van verschillende merken. Kies voor een zonnebril die niet alleen stoer staat, maar ook de ogen goed beschermt tegen de zon.

8. Hardloopschoenen

Hardloopschoenen

Is een van de goede voornemens van je oom voor volgend jaar het verliezen van overtollig gewicht dan kun je hem als kerstcadeau het beste iets geven dat hem helpt zijn voornemen uit te kunnen voeren. Dit kunnen bijvoorbeeld een paar goede hardloopschoenen zijn die hij tijdens de kerstdagen in kan lopen en hij na oudjaarsdag meteen kan beginnen met hardlopen!

9. Bierglas

Bierglas

Drinkt je oom graag een biertje met zijn neef of nicht dan zal hij het krijgen van een bierglas of voetglas leuk vinden om te krijgen. Kies een model uit waarop zijn favoriete bierlogo afgebeeld staat of maak er iets persoonlijks van door er een persoonlijke gravering op te laten zetten. Lees ook ons artikel met de beste geschenkpakketten met bier om te schenken!

10. Steelstofzuiger

Steelstofzuiger

Heeft je oom een druk leven en wil je hem helpen wat meer te ontlasten, geef hem als kerstcadeau een steelstofzuiger. Deze zijn ideaal om te gebruiken en zo helpt hij met meer plezier je tante in het huishouden, maar natuurlijk ook ideaal om te geven als je oom alleen woont!

11. Sweater

Sweater

Je oom kan best wel wat stoere nieuwe kleding gebruiken. Help hem een handje door een nieuwe sweater voor hem te kopen. Check zijn maat bij je tante en vraag haar wat zijn favoriete kleuren zijn. Je oom zal de stoere sweater met plezier gaan dragen omdat het een persoonlijk cadeau is.

Wat is een goed kerstcadeau voor een oom?

Een goed kerstcadeau voor een oom is een geschenk dat laat zien dat hij als een vader voor je is. Een persoonlijk cadeau voor hem, gekregen van zijn favoriete neef of nicht, kan jullie band sterker maken en zorgt er ook voor dat de familieband sterker wordt.

Wat is een grappig kerstcadeau voor een oom?

Een grappig kerstcadeau voor een oom is een geschenk dat iedereen aan het lachen maakt. Omdat je oom je vaak genoeg geplaagd heeft in het leven, is het geven van een grappig geschenk de manier om hem op een leuke manier terug te pakken.

Wat geef je als kerstcadeau aan een oom die alles al heeft?

Een kerstcadeau geven aan een oom die alles al heeft is een geschenk dat goede herinneringen bij hem naar boven brengt. Hij maakt al heel wat jaren deel uit van je leven en door hem met een persoonlijk geschenk daaraan te herinneren, zorgt dat ervoor dat de speciale momenten niet vergeten worden.

Waar koop je kerstcadeaus voor een oom?

Kerstcadeaus voor je oom koop je in de daarvoor bestemde winkel of online. Sommige cadeaus zijn alleen in een speciale winkel te vinden, maar het overgrote deel van cadeaus vind je gewoon online en daar kun je ook genoeg ideeën opdoen als je niet weet wat je voor je oom kopen moet.

Hoeveel kost een kerstcadeau voor een oom?

Het bedrag voor een kerstcadeau voor een oom is niet aan een maximum of een minimum budget gebonden. Het krijgen van een leuk kerstcadeau van een neef of nicht vinden ooms altijd bijzonder en het maakt hem niets uit wat het is, want het gaat om het gebaar.

Ben je op zoek naar nog meer kerstcadeaus voor je oom?

Bekijk dan ook eens ons artikel met de beste kerstcadeaus voor een tante om nog meer inspiratie op te doen!