De 11 BESTE kerstcadeus voor een man

Ben je op zoek naar leuke kerstcadeaus voor een man? Op deze pagina vind je originele kerstcadeau-ideeën voor hem om inspiratie op te doen!

De traditie van kerstcadeaus schenken bestaat al even, maar het beste cadeau voor een man vinden is meestal niet zo gemakkelijk als het lijkt. Om je daarbij te helpen hebben we een lijst met ideale kerstcadeaus voor heren samengesteld. In deze lijst vind je allerlei goede, leuke, originele, dure, goedkope en ook persoonlijke kerstgeschenken voor mannen om inspiratie op te doen. Hieronder vind je onze selectie met de beste kerstcadeaus voor een man.

 1. Whiskeystenen
 2. Drinkfles
 3. Insectenhotel
 4. Bitset
 5. Draadloze oplader auto
 6. Geschenkset
 7. Herenparfum
 8. Smartwatch
 9. Slowcooker
 10. Biertap
 11. Scheermes-slijper
Whiskeystones

Drink whiskey on the rocks met deze luxe whiskeystenen! Whiskeystenen zijn gemaakt van natuursteen en vervangen de traditionale ijsklontjes. Doordat whiskeystenen uiteraard niet smelten blijft de smaak van de drank puur en wordt het drankje toch koud. Dit is een uitstekend kerstcadeau voor een man onder 10 euro! Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor een whiskyliefhebber als je hiernaar op zoek bent!

2. Drinkfles

Drinkfles

Een man moet afhankelijk van zijn gewicht ongever 2 á 3 liter water per drag drinken. Een goed kerstcadeau voor een man onder 15 euro is daarom misschien wel een handige en stijlvolle drinkfles om hem hierbij te helpen!

3. Insectenhotel

Insectenhotel

Insecten zijn uitermate belangrijk voor het ecosysteem, zonder kunnen mensen waarschijnlijk niet eens overleven. In een insectenhotel kunnen allerlei beestjes zoals bijen, vlinders, lieveheersbeestjes, kevers, duizendpoten hun huis vinden. Dit is een uniek kerstcadeau voor een man onder 20 euro, en het helpt de natuur ook nog eens een handje!

4. Bitset

Bitset

Niets is zo vervelend dan dat er tijdens het klussen een bitje van de boormachine kapot gaat en er geen reserve-exemplaar voor handen is. Met een bitset voor boormachines is dit probleem verholpen, een uitermate nuttig kerstcadeau voor een man onder 25 euro!

5. Draadloze oplader auto

Draadloze oplader auto

Het opladen van een telefoon wil er nog wel eens bij inschieten, met als gevolg een lege accu. De oplossing hiervoor is een draadloze oplader voor in de auto, dit kerstcadeau voor een man onder de 30 euro laadt een smartphone binnen no-time weer op!

6. Geschenkset

Geschenkset heren

Geschenksets zijn een geweldig kerstcadeau voor een man onder de 50 euro voor als er snel een geschenk uitgezocht moet worden. Geschenksets voor mannen zijn te koop in allerlei verschillende vormen, kies iets wat bij hem past! Lees ook ons artikel met het beste cadeaupakket voor een man als je hiernaar opzoek bent!

7. Herenparfum

Herfenparfum

Goed voor de dag komen en ook nog eens heerlijk ruiken zou voor elke man vanzelfsprekend moeten zijn. Om ze daar een beetje bij te helpen kan er een lekkere herenparfum als kerstcadeau voor een man onder 100 euro worden gekocht als geschenk!

8. Smartwatch

Smartwatch heren

Een smartwatch is een slim horloge met vele functies en mogelijkheden dat vaak via bluetooth aan een smartphone wordt gekoppeld. Ze zijn te krijgen voor allerlei verschillende doeleinden en verschillen soms veel in prijs, een prima kerstcadeau voor een man onder de 150 euro!

9. Slowcooker

Slowcooker

Een slowcooker is ideaal voor mensen die een druk leven leiden en zodoende weinig tijd hebben om een goede maaltijd te bereiden. De slowcooker wordt ’s ochtends aangezet, en als men ’s avonds thuis komt is het eten klaar!

10. Biertap

Biertap

Bier is vaak het lekkerst als het direct vanuit de tap gedronken wordt, dit is tegenwoordig mogelijk met een zelftap! Een biertap voor thuis is zeker niet goedkoop, maar het zeker weten een kerstcadeau wat in de smaak zal vallen! Bekijk ook ons artikel met de beste bierpakketten met de lekkerste bieren!

11. Scheermes-slijper

Scheermes slijper

Scheermesjes zijn vaak ontzettend duur en gaan meestal niet eens zo heel lang mee. Met een scheermes-slijper gaat een scheermesje wel tot 6x langer mee, reken de kostenbesparing maar uit!

Wat is een goed kerstcadeau voor een man?

Een goed kerstcadeau voor een man is een geschenk wat goed aansluit bij zijn interesses of hobby’s. Mannen zijn meestal praktisch ingesteld en daarom zijn cadeaus die ze gelijk kunnen gebruiken bijna altijd een goede optie om aan te schaffen.

Wat is een uniek kerstcadeau voor een man?

Een uniek kerstcadeau voor een man is een geschenk dat hij nog niet heeft. Dit kunnen bijzondere en persoonlijke cadeaus zijn die alleen voor hem bestemd zijn. Iets wat hij bij zich kan dragen en waar iets persoonlijks op gegraveerd staat.

Wat is een grappig kerstcadeau voor een man?

Een grappig kerstcadeau voor een man is een geschenk dat hem aan het lachen maakt. Dit kan natuurlijk van alles zijn maar zorg dat je het moment waarop hij zijn cadeau openmaakt vastlegt op camera, zo heb je er ook nog napret van.

Wat is een praktisch kerstcadeau voor een man?

Een praktisch kerstcadeau voor een man is een geschenk dat hem helpt bij het uitoefenen van zijn dagelijkse taken en favoriete bezigheden. Dit kan iets zijn dat hij op zijn werk kan gebruiken of bij het uitoefenen van zijn favoriete sport of hobby.

Wat is een cool kerstcadeau voor een man?

Een cool kerstcadeau voor een man is een geschenk waarmee hij stoer kan overkomen bij zijn vrienden. Coole kleding of een lekker geurtje kunnen helpen om zijn populariteit wat op te krikken. En om hem te helpen coole verhalen te kunnen vertellen tijdens het kerstdiner kan een fles sterke drank zeker helpen.

Wat is een goedkoop kerstcadeau voor een man?

Een goedkoop kerstcadeau voor een man is een geschenk dat niet veel geld kost maar tegelijkertijd praktisch is. Kleine prullaria dat tijdens de kerstdagen gebruikt kan worden of iets dat hij kan gebruiken voor zichzelf zijn cadeaus die niet duur zijn en toch leuk genoeg om te krijgen.

Wat is een duur kerstcadeau voor een man?

Een duur kerstcadeau voor een man is een geschenk dat vaak met elektronica te maken heeft. Mannen zijn altijd blij om nieuwe gadgets te krijgen voor in de auto of iets wat gebruikt kan worden voor bij het gamen. Natuurlijk zijn dit geen goedkope cadeaus om te geven!

Wat is een goed luxe kerstcadeau voor een man?

Een goed luxe kerstcadeau voor een man is een geschenk waar hij mee kan pronken. Het hangt af van wat zijn hobby’s zijn en waar zijn interesses liggen. Dit kan van alles zijn, van een luxe sieraad voor hem tot een verwendag in een kuuroord om maar iets luxe te noemen. Bekijk ook onze lijst met de beste luxe cadeaus voor heren!

Wat is een sexy kerstcadeau voor een man?

Een sexy kerstcadeau voor een man is een geschenk waardoor zijn mannelijkheid naar boven komt. Sommige mannen kunnen heel onzeker zijn, maar door een sexy kerstcadeau te vinden help je hem zijn eigenwaarde op te krikken.

Wat is een goed zelfgemaakt kerstcadeau voor een man?

Een goed zelfgemaakt kerstcadeau voor een man is een geschenk dat hij aan de kerstboom kan hangen. Vaak zijn zelfgemaakte cadeaus niet iets wat lang op de plank blijft liggen. Maar door iets te maken dat een tijdelijke functie heeft, kan een zelfgemaakt cadeau zeker leuk zijn om te krijgen.

Wat is een goed kerstcadeau voor een man die alles al heeft?

Een goed kerstcadeau voor een man die alles al heeft is een geschenk dat hij niet verwacht had te krijgen. Maak het persoonlijk door iets voor hem te kopen waarmee hij zichzelf kan verwennen of wat bij zijn hobby’s aansluit. Geef vooral iets wat hij niet voor zichzelf zou kopen.

Wat is een goed kerstcadeau voor een man die niks wil krijgen?

Een goed kerstcadeau voor een man die niks wil krijgen is een geschenk dat hij toch kan gebruiken. Hij zal vaak aan anderen denken en nu is het de tijd dat hij in het zonnetje gezet mag worden. Koop iets persoonlijks voor hem dat hij niet zo gauw voor zichzelf zou kopen, geef er een persoonlijk kaartje bij en vertel hem hoeveel hij voor je betekent.

Wat is een goed kerstcadeau voor vader?

Een goed kerstcadeau voor vader is een geschenk dat hij kan gebruiken om in zijn vrije uurtjes te gebruiken. Houdt hij van klussen en moet hij nog een aantal dingen voor je repareren dan is het geven van gereedschap natuurlijk heel praktisch. Koop iets voor hem dat hij nog niet heeft of waar hij een reserve-exemplaar van kan gebruiken. Meer goede kerstcadeaus voor vader kun je hier in dit artikel vinden!

Wat is een goed kerstcadeau voor een schoonvader?

Een goed kerstcadeau voor een schoonvader is een geschenk waarbij je in aanzien stijgt. Dit zijn vaak cadeaus gerelateerd aan een of andere sterke drank dat hij graag drinkt. Is dit te duur, kies dan voor andere items die bij het drinken van sterke drank gebruikt kunnen worden. Bekijk onze lijst met de beste kerstcadeaus voor je schoonvader voor meer inspiratie!

Wat is een goed kerstcadeau voor een broer?

Een goed kerstcadeau voor een broer is een geschenk dat bij zijn leeftijd past. Heb je een volwassen broer dan is alles wat met alcohol te maken heeft leuk om te krijgen. Is je broer wat jonger of geen drinker dan zijn cadeaus die hij kan gebruiken om met zijn vrienden te ondernemen het beste. Bekijk onze lijst met de beste kerstcadeaus voor je broer voor meer inspiratie!

Wat is een goed kerstcadeau voor een zwager?

Een goed kerstcadeau voor een zwager is een geschenk dat hij direct nuttig kan gebruiken. Veel mannen zijn praktisch ingesteld dus een kerstcadeau wat je schoonbroer direct bij een van zijn hobby’s of andere activiteiten kan gebruiken is dan een goede optie! Bekijk onze lijst met de beste kerstcadeaus voor je zwager voor meer ideeën!

Wat is een goed kerstcadeau voor een oom?

Een goed kerstcadeau voor een oom is een geschenk dat je hem waardeert en je hem misschien wel als een vader ziet. Persoonlijke cadeaus om deze familieband extra te benadrukken zijn dat vaak goed om te schenken aan een oom. Bekijk onze lijst met de beste kerstcadeaus voor een oom om extra inspiratie op te doen.

Wat is een goed kerstcadeau voor opa?

Een goed kerstcadeau voor opa is een geschenk waarmee hij iets gezelligs kan ondernemen met zijn kleinkinderen. Zodra ze samen iets kunnen doen, verandert opa van een volwassen man in een kind. Geef iets wat ze allebei leuk vinden om te ondernemen en samen een lekkere bende kunnen maken! Meer goede kerstcadeaus voor opa kun je hier in dit artikel vinden!

Wat is een goed kerstcadeau voor een oudere man?

Een goed kerstcadeau voor een oudere man is een geschenk dat hem helpt zijn tijd wat op te vullen. Vaak zijn oudere personen veel met hun hobby’s bezig. Waarom niet iets leuks kopen wat hij bij zijn hobby kan gebruiken, hiermee help je hem om vooral lekker bezig te blijven.

Wat is een goed kerstcadeau voor een gepensioneerde man?

Een goed kerstcadeau voor een gepensioneerde man is een geschenk dat hem een nieuw doel in het leven geeft. Zorg ervoor dat hij zijn oude of een nieuwe hobby oppakt. Wat dit is, hangt helemaal van zijn interesses af, maar door je cadeau hierop aan te passen, help je hem zeker om zo zijn tijd goed te besteden.

Wat is een goed kerstcadeau voor een vriend?

Een goed kerstcadeau voor een vriend is een geschenk dat jullie band samen sterker maakt. Dit zijn vaak persoonlijke cadeaus vooral omdat je als vrienden veel over elkaar weet. Maar dit kunnen ook praktische cadeaus zijn, iets wat hij kan gebruiken voor een gezellig avondje met vrienden. Meer goede kerstcadeaus voor een vriend kun je hier in dit artikel vinden!

Wat is een goed kerstcadeau voor een jongeman?

Een goed kerstcadeau voor een jongeman is een geschenk dat hij kan gebruiken bij het volwassen worden. Gedurende de puberteit zal hij zijn eigen lichaam zien veranderen. Hij zal ook meer en meer zijn seksualiteit gaan ontdekken, door dit in gedachte te houden, kun je hele handige en praktische cadeaus voor hem vinden.

Wat is een goed kerstcadeau voor een jongen?

Een goed kerstcadeau voor een jongen is een geschenk dat hij kan gaan gebruiken tijdens de kerstdagen. De kans is groot dat hij zich gaat vervelen en kattenkwaad uit wil halen. Geef daarom een cadeau dat hem afleidt zodat hij  zich met hiermee prima kan vermaken.

Wat is een goed kerstcadeau voor een schoonzoon?

Een goed kerstcadeau voor een schoonzoon is een geschenk waaruit de waardering voor hem als schoonouder blijkt. Qua cadeau kun je iets kiezen wat goed bij zijn hobby, interresses of andere bezigheden past, je moet dan uiteraard wel weten wat deze zijn. Bekijk ook onze lijst met de beste kerstcadeaus voor een schoonzoon om nog meer inspiratie te vinden!

Waar koop je kerstcadeaus voor een man?

Kerstcadeaus voor een man kun je overal kopen. Vooral de dagen voor de kerst zijn de winkels vaker en langer open en heb je genoeg tijd om voor hem te gaan shoppen. Voor iemand die niet van winkelen houdt en er graag snel vanaf wilt zijn, koop dan online je cadeau voor hem. Online kun je ook leuke cadeau-ideeën opdoen als je geen idee hebt wat je kopen moet.

Hoeveel kost een kerstcadeau voor een man?

Een kerstcadeau voor een man kost het bedrag dat jij er aan wilt uitgeven. Er is geen maximum of minimum bedrag dat men hieraan behoort uit te geven. Kerstmis is bovendien een feest van saamhorigheid en gezelligheid, het geven van cadeaus is bijzaak en de prijs is al helemaal niet belangrijk!

Ben je op zoek naar nog meer kerstcadeaus voor een man?

Bekijk dan ook eens ons artikel met de beste kerstcadeaus voor een vrouw om nog meer inspiratie op te doen!