De 11 BESTE kerstcadeus voor een man

door

Ben je op zoek naar leuke kerstcadeaus voor een man? Op deze pagina vind je orginele kerstcadeau-ideeën voor hem om inspiratie op te doen!

De beste kerstcadeaus voor een man

De traditie van kerstcadeaus schenken bestaat al even, maar de juiste kerstcadeaus vinden voor hem is meestal niet zo gemakkelijk als het lijkt. Om je daarbij te helpen hebben we een lijst met ideale kerstcadeaus voor heren samengesteld. In deze lijst vind je allerlei goede, leuke, orginele, dure, goedkope en ook persoonlijke kerstgeschenken voor mannen om inspiratie op te doen. Hieronder vind je onze selectie met de beste kerstcadeaus voor een man.

1. Whiskeystenen

Drink whiskey on the rocks met deze luxe whiskeystenen! Whiskeystenen zijn gemaakt van natuursteen en vervangen de traditionale ijsklontjes. Doordat whiskeystenen uiteraard niet smelten blijft de smaak van de drank puur en wordt het drankje toch koud. Dit is een uitstekend kerstcadeau voor een man onder 10 euro!

2. Drinkfles

Een man moet afhankelijk van zijn gewicht ongever 2 á 3 liter water per drag drinken. Een goed kerstcadeau voor een man onder 15 euro is daarom misschien wel een handige en stijlvolle drinkfles om hem hierbij te helpen!

3. Insectenhotel

Insecten zijn uitermate belangrijk voor het ecosysteem, zonder kunnen mensen waarschijnlijk niet eens overleven. In een insectenhotel kunnen allerlei beestjes zoals bijen, vlinders, lieveheersbeestjes, kevers, duizendpoten hun huis vinden. Dit is een uniek kerstcadeau voor een man onder 20 euro, en het helpt de natuur ook nog eens een handje!

4. Bitset

Niets is zo vervelend dan dat er tijdens het klussen een bitje van de boormachine kapot gaat en er geen reserve-exemplaar voor handen is. Met een bitset voor boormachines is dit probleem verholpen, een uitermate nuttig kerstcadeau voor een man onder 25 euro!

5. Draadloze oplader auto

Het opladen van een telefoon wil er nog wel eens bij inschieten, met als gevolg een lege accu. De oplossing hiervoor is een draadloze oplader voor in de auto, dit kerstcadeau voor een man onder de 30 euro laadt een smartphone binnen no-time weer op!

6. Geschenkset

Geschenksets zijn een geweldig kerstcadeau voor een man onder de 50 euro voor als er snel een geschenk uitgezocht moet worden. Geschenksets voor mannen zijn te koop in allerlei verschillende vormen, kies iets wat bij hem past!

7. Herenparfum

Goed voor de dag komen en ook nog eens heerlijk ruiken zou voor elke man vanzelfsprekend moeten zijn. Om ze daar een beetje bij te helpen kan er een lekkere herenparfum als kerstcadeau voor een man onder 100 euro worden gekocht als geschenk!

8. Smartwatch

Een smartwatch is een slim horloge met vele functies en mogelijkheden dat vaak via bluetooth aan een smartphone wordt gekoppeld. Ze zijn te krijgen voor allerlei verschillende doeleinden en verschillen soms veel in prijs, een prima kerstcadeau voor een man onder de 150 euro! Dit cadeau staat ook in onze lijst met de beste kerstcadeaus voor vrouwen!

9. Slowcooker

Een slowcooker is ideaal voor mensen die een druk leven leiden en zodoende weinig tijd hebben om een goede maaltijd te bereiden. De slowcooker wordt ’s ochtends aangezet, en als men ’s avonds thuis komt is het eten klaar!

10. Biertap

Bier is vaak het lekkerst als het direct vanuit de tap gedronken wordt, dit is tegenwoordig mogelijk met een zelftap! Een biertap voor thuis is zeker niet goedkoop, maar het zeker weten een kerstcadeau wat in de smaak zal vallen! Dit product staat ook in onze lijst met de beste kerstcadeaus voor vader!

11. Scheermes-slijper

Scheermesjes zijn vaak ontzettend duur en gaan meestal niet eens zo heel lang mee. Met een scheermes-slijper gaat een scheermesje wel tot 6x langer mee, reken de kostenbesparing maar uit!

Wat is een goed kerstcadeau voor een man?

Een goed kerstcadeau voor een man is een geschenk wat goed aansluit bij zijn interesses of hobby’s. Mannen zijn meestal praktisch ingesteld en daarom zijn cadeaus die ze gelijk kunnen gebruiken bijna altijd een goede optie om aan te schaffen.

Hoeveel kost een kerstcadeau voor een man?

Een kerstcadeau voor een man kost het bedrag dat jij er aan wilt uitgeven. Er is geen maximum of minimum bedrag dat men hieraan behoort uit te geven. Kerstmis is bovendien een feest van saamhorigheid en gezelligheid, het geven van cadeaus is bijzaak en de prijs is al helemaal niet belangrijk!