De 11 BESTE kerstcadeaus voor je broer

Ben je op zoek naar leuke kerstcadeaus voor je broer? Op deze pagina vind je originele kerstcadeau-ideeën voor een broer om inspiratie op te doen!

Kerstgeschenken worden al eeuwenlang geheel volgens traditie door vrienden en familie aan elkaar geschonken. Als je op zoek bent naar goede kerstcadeaus voor je broer kan het nog een hele opgave zijn om de juiste geschenken te vinden. Om je te helpen met het kiezen van het beste cadeau voor je broer hebben we een lijst voor je samengesteld. Gebruik deze lijst met leuke, persoonlijke en originele kerstgeschenken voor een broeder om inspiratie op te doen! Hieronder vind je onze selectie met de beste kerstcadeaus voor je broer.

Gillette scheermesjes

Je broer voor kerst een cadeau geven is niet altijd even makkelijk. Maar waar je altijd mee kunt scoren is het geven van goede scheermesjes. Het merk Gillette brengt altijd goede kwaliteit scheermesjes op de markt en hiermee kan hij zich voor kerst netjes gladscheren.

2. Rugzaktrolley

Rugzaktrolley

Is je broer druk met zijn studie of werk waardoor hij regelmatig moet reizen of beoefent je broer een sport waarbij hij vaak wedstrijden moet spelen, geef hem dan als kerstcadeau een rugzaktrolley zodat hij makkelijker heen en weer kan reizen.

3. AirPods hoesje

Airpods hoesje

Niemand loopt meer over straat zonder earbuds of AirPods, ook je broertje dus niet. Om ervoor te zorgen dat hij ze altijd bij zich kan dragen en de AirPods niet kan verliezen, is het beste kerstcadeau dat je voor hem kunt kopen een AirPods hoesje in de kleuren die hij leuk vindt.

4. Beanie

Beanie

De wintermaanden kunnen koud zijn en zo ook de dagen voor kerst. Geef je broer een leuke en warme beanie cadeau voor kerst zodat hij stoer over straat kan lopen of goed beschermd op de piste staat. Vooral als je op zoek bent naar een wat goedkoper cadeau, is dit een ideaal geschenk.

5. Bierglas

Bierglas

Heeft je broer de leeftijd bereikt dat hij alcohol in het openbaar mag drinken dan zal hij het krijgen van een persoonlijk bierglas altijd waarderen. Geef hem tijdens kerst een exemplaar met een leuke gravering erop of koop een set bierglazen voor hem zodat hij zijn vrienden thuis kan trakteren op een biertje. Lees ook ons artikel met het beste bierpakket om cadeau te geven aan iemand!

6. Boxershorts

Boxershorts

Ben jij de grote broer of zus en heb je een goede band met je broer dan kun je hem voor kerst wel een persoonlijk cadeau geven. Boxershorts of ondergoed kan hij altijd wel gebruiken en door deze van een goed merk te geven zal hij ze met plezier dragen.

7. Sportbroek

Sportbroek

Sport je broer graag of loopt hij graag in een joggingsbroek dan is het krijgen van een sportbroek als kerstcadeau helemaal niet zo gek. Er zijn verschillende merken en modellen te vinden, zowel met lange of korte pijpen. Koop de kleur en het model waarvan je weet dat je broer er graag in zal sporten.

8. Precision Cooker

Precision Cooker

Houdt je broer van koken en ben je bereid dit jaar een wat duurder kerstcadeau voor hem te kopen, geef hem dan een precision cooker cadeau. Een precision cooker, ook wel sous-vide genoemd, is een manier van koken waarbij je allerlei soorten etenswaar in een waterbak op een constante temperatuur laat garen.

9. Baardverzorgingsset

Baardverzorgingsset

Een handig en niet duur cadeau om aan je broer te geven als kerstcadeau, is een baardverzorgingsset. Laat hij een baard groeien en kan deze wel wat verzorging gebruiken dan is zo een set het ideale cadeau om te krijgen. Er zit van alles bij zodat de baard er netjes uit komt te zien en de baardharen ook de verzorging krijgen die ze nodig hebben.

10. Wekker

Wekker

Voor de broer die niet zo makkelijk zijn bed uit kan komen en altijd te laat komt, bestaan er handige wekkers die ze kunnen helpen op tijd hun bed uit te komen. Geef je broer een leuke wekker cadeau voor kerst waarbij hij zelf zijn alarm kan zetten en eventueel gewekt kan worden met de radio als alarmgeluid.

11. E-Reader

E-Reader

Verveelt je broer zich tijdens de kerstvakantie en wil je hem graag helpen zijn tijd verstandig door te komen, geef hem een e-reader cadeau voor kerst. Dit is een wat duurder cadeau om te geven maar hij zal er graag zijn favoriete boeken op willen lezen.

Wat is een goed kerstcadeau voor een broer?

Een goed kerstcadeau voor een broer is een geschenk dat zonder teveel worden zegt hoeveel hij voor je betekent. Dit kan een persoonlijk cadeau zijn waarvan je weet dat hij het met plezier gaat gebruiken en dit hoeft niet veel geld te kosten.

Wat is een goed kerstcadeau voor een oudere broer?

Een goed kerstcadeau voor een oudere broer is een geschenk dat hem laat zien hoe waardevol het is om een oudere broer te hebben. Een cadeau dat hier goed op aansluit, is een geschenk waarbij je leuke herinneringen kunt ophalen aan de tijd die jullie samen doorbrengen en al hebben doorgebracht.

Wat is een goed kerstcadeau voor een jongere broer?

Een goed kerstcadeau voor een jonge broer is een geschenk dat hij kan gebruiken bij het uitoefenen van zijn sport of voor zijn hobby. Welke leeftijd je broer ook maar heeft, hij zal een gepast cadeau dat hierbij aansluit zeker kunnen gebruiken en waarderen.

Wat is een goed kerstcadeau voor een tienerbroer?

Een goed kerstcadeau voor een tienerbroer is een geschenk dat hij voor zichzelf kan gebruiken. Een tiener is vooral veel met zijn hobby’s bezig, misschien iets met muziek, en door hier een geschikt cadeau voor te vinden, kun je hem zeker heel blij maken. 

Wat is een goed kerstcadeau om als zus aan een broer te geven?

Een goed kerstcadeau om als zus aan een broer te geven is een geschenk dat de liefde tussen broer en zus benadrukt. Dit kan een persoonlijk cadeau zijn waaruit iedereen kan opmaken dat niemand tussen jullie in kan komen. Een broer-zus relatie is nu eenmaal heel bijzonder!

Wat is een grappig kerstcadeau voor een broer?

Een grappig kerstcadeau voor een broer is een geschenk dat niet lang bewaard hoeft te worden. Omdat het iets grappigs is, is het leuk om het voor het moment te gebruiken en er veel plezier aan te beleven. Was het cadeau een succes dan kun je een volgende keer weer een grappig cadeau voor je broer kopen.

Wat geef je als kerstcadeau aan een broer die alles al heeft?

Een kerstcadeau geven aan een broer die alles al heeft is een geschenk dat hij meteen kan gebruiken. Omdat hij alles al heeft, is het zonde om iets te geven dat hij niet zal gebruiken. Daarom is het beter iets te verzinnen dat hij niet lang hoeft te bewaren en meteen plezier van kan hebben.

Wat is een goed zelfgemaakt kerstcadeau voor een broer?

Een goed zelfgemaakt kerstcadeau voor een broer is een geschenk dat niet veel geld kost. Het kan een persoonlijk iets zijn wat je voor hem maakt dat hem verteld hoeveel je broer voor je betekent, maar het kan ook iets grappigs zijn dat hij kan dragen tijdens kerst.

Wat geef je als kerstcadeau aan een broer die niets wil krijgen?

Een kerstcadeau voor een broer die niets wil krijgen is een geschenk dat hij verdiend om te krijgen. Dat hij niets hebben wil, laat zien dat je broer over een aantal goede eigenschappen beschikt. Laat hem dat merken door hem een persoonlijk cadeau te geven dat hij niet verwacht te krijgen en veel plezier van zal hebben.

Waar koop je kerstcadeaus voor een broer?

Kerstcadeaus voor een broer koop je in verschillende winkels of online. Ben je op zoek naar een specifiek cadeau dan vind je deze in een speciaalzaak hiervoor. Heb je niet veel inspiratie of tijd, kijk dan online naar ideeën en bestel je cadeau online.

Hoeveel kost een kerstcadeau voor een broer?

Het bedrag voor een kerstcadeau voor een broer is niet aan een maximum of een minimum budget gebonden. Het hangt van de band af die je met je broer hebt hoeveel geld je aan een kerstcadeau uit wilt geven. Tegelijkertijd is deze periode een tijd om dichter tot elkaar te komen, daarom maken de kosten niet veel uit maar wel of het cadeau uit je hart komt of niet.

Ben je op zoek naar nog meer kerstcadeaus voor je broer?

Bekijk dan ook eens ons artikel met de beste kerstcadeaus voor een zus om nog meer inspiratie op te doen!