De 11 BESTE Jack Daniel’s cadeaus

Ben je op zoek naar een goed cadeau voor een Jack Daniel’s whiskeyliefhebber? Op deze pagina vind je de beste Jack Daniel’s geschenken!

Als je op zoek bent naar een Jack Daniel’s cadeauset om te schenken aan een whiskeyliefhebber die fan is van dit merk zit je hier goed! Jack Daniel’s is een van de bekendste whiskymerken van de wereld en er zijn daardoor dus ook veel gift sets van dit merk te koop. Om voor jou de keuze wat makkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt van de beste whiskeycadeaus die met Jack Daniel’s te maken hebben! Hieronder vind je onze selectie met de beste Jack Daniel’s cadeaus.

 1. Jack Daniel’s – Chaser jigger
 2. Jack Daniel’s – BBQ-houtsnippers
 3. Jack Daniel’s – Koffiemok
 4. Jack Daniel’s – Leren heupfles
 5. Jack Daniel’s – Mengglas
 6. Jack Daniel’s – Koffieblik en mok
 7. Jack Daniel’s – Shotset
 8. Jack Daniel’s – Roerstokjes
 9. Jack Daniel’s – Spiegel
 10. Jack Daniel’s – Shotglaasjes
 11. Jack Daniel’s – Handzeep
Jack Daniel's Chaser Jigger

Deze chaser jigger maakt het voor de whiskeydrinker gemakkelijk om de whiskey al naar gelang te verdunnen met water. Het onderste deel van het glas wordt met water gevuld. Daarna wordt er in het bovenste gedeelte van het glas, wat een stuk kleiner is, de Jack Daniel’s geschonken. Dit whisky-op-waterglas is mondgeblazen en versierd met het Old No. 7 en Jack Daniel’s logo!

2. Jack Daniel’s – BBQ-houtsnippers

Point-Virgule houtsnippers

Deze zak van het merk Point-Virgule bevat 1 kg aan houtsnippers die zijn gemaakt van de oude eikenhouten vaten waarin de whisky van Jack Daniel’s gerijpt wordt! Nadat deze vaten niet meer goed zijn of niet meer gebruikt kunnen worden zijn ze versnipperd en kunnen ze als smaakmaker worden gebruikt op de barbecue!

3. Jack Daniel’s – Koffiemok

Jack Daniel's koffiemok

Dit product heeft eigenlijk geen introductie nodig, het is namelijk gewoon een zwarte koffiemok met het logo van Jack Daniel’s. Het is dus geschikt om koffie in te drinken, maar kan natuurlijk ook worden gebruikt voor andere dranken!

4. Jack Daniel’s – Leren heupfles

Jack Daniel's heupfles

Dit product is een leuk geschenk voor de echte fans van het Jack Daniel’s merk! Het is een RVS heupfles met daaromheen een bruinleren band waarop de Jack Daniel’s en het Old No. 7 logo te zien zijn.

5. Jack Daniel’s – Mengglas

Jack Daniel's mengglas

Dit hoge zwarte mengglas heeft een inhoud van 600 ml en bevat het Jack Daniel’s Old No. 7 logo. Verder zit er in dit Jack Daniel’s geschenk een zwarte onderzetter zodat er geen kringen op de tafel komen!

6. Jack Daniel’s – Koffieblik en mok

Jack Daniel's koffie- en mok

Deze cadeauset van Jack Daniel’s bevat naast een mooie grote zwarte koffiemok met logo ook een koffieblik met heerlijke geroosterde Arabica koffie! Zowel het koffieblik als de koffiemok bevatten het Old No. 7 logo.

7. Jack Daniel’s – Shotset

Jack Daniel's shotset

Dit cadeau van Jack Daniel’s bestaat uit 2 shotglazen die elk 60 ml inhoud hebben en een rubberen drankmat om op de tafel of bar te leggen. Zowel de drankmat als ook de shotglaasjes bevatten het Old No. 7 logo van Jack Daniel’s!

8. Jack Daniel’s – Roerstokjes

Jack Daniel's roerstokjes

Natuurlijk moet de Jack Daniel’s whisky ook wel eens gemixt of geroerd worden en daar kunnen deze mooie roerstokjes van RVS prima mee helpen! Dit Jack Daniel’s geschenk bevat 4 roerstokjes die elk een aan Jack Daniel’s gerelateerd logo hebben en worden geleverd in een mooie verpakking!

9. Jack Daniel’s – Spiegel

Jack Daniel's spiegel

Deze mooie vintage/retro Jack Daniel’s spiegel is ideaal om in een bar of op de slaapkamer te hangen. De spiegel heeft de afmetingen 320 x 220 mm en zal zeker het hart van een echte Jack Daniel’s fan op hol laten slaan!

10. Jack Daniel’s – Shotglaasjes

Jack Daniel's shotglaasjes

Dit mooie Jack Daniel’s geschenk bestaat uit een set van 3 shotglaasjes die elk zo’n 44 ml aan inhoud hebben. De shotglaasjes zijn gemaakt van glas, zijn vaatwasserbestendig en hebben elk een logo dat met Jack Daniel’s te maken heeft!

11. Jack Daniel’s – Handzeep

Jack Daniel's handzeep

Deze zeepdispenser met handzeep is uitermate duurzaam, het is namelijk gemaakt van een gerecyclede Jack Daniel’s whiskyfles en is navulbaar! De zeepdispenser is gevuld met een lekkere hygiënische handzeep en heeft een mooie industriële look en een heuse blikvanger in elk interieur!

Wie was Jack Daniel?

Jasper Newton "Jack" Daniel was een Amerikaanse zakenman die is gestorven op 10 oktober 1911. Jack Daniel is de oprichter van het whiskymerk Jack Daniel's Tennessee Whiskey en de daarbij horende distilleerderij.

Waar wordt de whisky van Jack Daniel's gedestilleerd?

De whisky van Jack Daniel's wordt gemaakt en gebotteld in het Amerikaanse Lynchburg, Tennessee. In deze plaats staat de distilleerderij van Jack Daniel's, het is tevens de oudste distilleerderij van Amerika en bestaat al sinds 1866.

Wanneer is Jack Daniel's opgericht?

Het merk Jack Daniel's is in 1866 te Lynchburg, Tennessee, USA opgericht. Echter, volgens zijn biograaf bestaat het officiële merk pas sinds 1875.

Wie is de eigenaar van het merk Jack Daniel's?

Jack Daniel's is onderdeel van de Brown-Forman Group. Dit Amerikaanse bedrijf is een internationale producent van vele alcoholische dranken en bezit een hele rits aan bekend drankmerken.

Is de whisky van Jack Daniel's goed?

Jack Daniel's is een whiskey van goede kwaliteit, het is smaakvol en bovendien ook erg goed te betalen. Het is zeker niet het beste whiskymerk van de wereld, maar qua prijs-kwaliteitsverhouding is het een prima whiskey.

Wat zijn de ingrediënten in de Jack Daniel's whiskey?

De whiskey van Jack Daniel's bevat mais, rogge en gerstemout. De whiskey wordt op een constante 13 graden gedestilleerd in een distilleerketel.

Wat voor whisky is Jack Daniel's?

De whiskey van Jack Daniel's wordt "Tennessee whisky" genoemd. Vanwege de regelgeving in Amerika wordt er ook gezegd dat het een bourbon-whisky is, maar het bedrijf zelf zegt dat het dit eigenlijk niet is.

Is de whiskey van Jack Daniel's bourbon?

De whisky van Jack Daniel's is geen bourbon, het is Tennessee Whiskey. Het productieproces van de Jack Daniel's whiskey is vergelijkbaar met die van een bourbon-whisky, echter wordt het alleen bourbon genoemd omdat dat voor de regelgeving in de Verenigde Staten makkelijker is.

Hoe lang rijpt de whisky van Jack Daniel's?

De whiskey van Jack Daniel's wordt tussen de 4 à 5 jaar in houten vaten gerijpt en daarna op fles gebotteld.

Hoeveel alcohol zit er in de whiskey van Jack Daniel's?

De traditionele whisky van Jack Daniel's heeft een alcoholgehalte van 40%. Er zijn tegenwoordig ook andere varianten van de Jack Daniel's whiskey te koop, deze hebben verschillende alcoholpercentages.

Hoeveel calorieën bevat de Jack Daniel's whisky?

In 100 ml Jack Daniel's whiskey zitten 220 calorieën, een hele fles Jack Daniel's whisky van 700 ml bevat dus in totaal 1540 calorieën.

Hoe hoort men Jack Daniel's whiskey te drinken?

De whiskey van Jack Daniel's kan men puur drinken, maar het kan ook worden gemixt met bijvoorbeeld frisdrank.