De 11 BESTE whiskeycadeaus voor whiskyliefhebbers

Ben je op zoek naar een goed whiskeycadeau voor een whiskyliefhebber? Hier vind je de beste geschenken die met whiskey te maken hebben!

Het lijkt misschien in eerste instantie makkelijk om een geschenk uit te kiezen voor iemand die graag whisky drinkt. Maar omdat er tegenwoordig veel whiskey’s te koop zijn kan het soms nog een hele opgave zijn om een goed whiskey cadeau uit te kiezen! Op deze pagina hebben wij daarom een aantal goede whiskey cadeaus geselecteerd die je cadeau kunt doen aan een whiskeyliefhebber! Hieronder vind je onze selectie met de beste whiskey cadeaus.

 1. Whisky giftbox
 2. Whiskyproeverij met glas
 3. Whiskey tasting box
 4. Leopold Vienna whiskey giftset
 5. Luxe whiskeyset
 6. Whiskeykaraf
 7. Whiskey decanteerset
 8. Vintage whiskykaraf
 9. Whiskeystenen
 10. Glencairn whiskyglazen
 11. Jack Daniel’s heupfles
Whisky giftbox

Deze whisky giftbox bevat 5 heerlijke flesjes met whiskey, dit zijn de soorten single malt, Schotse blend, Ierse blend, bourbon en een peated single malt. Deze samples zijn ideaal om een whiskyproeverij te houden en elk flesje bevat 40 ml whiskey. Verder komt dit whiskycadeau met uitgebreide informatie over de soorten whiskey!

2. Whiskyproeverij met glas

Whiskyproeverij met glas

In deze whiskyproeverij zitten 6 heerlijke en smaakvolle premium whisky’s om met 1 à 2 personen uit te proberen en te proeven! Het bevat de whiskey’s van de merken OnFour Roses, Glenfarclas 12yo, Ileach Peaty, Kilbeggan, Nikka All Malt en Teacher’s. Daarnaast wordt er bij dit whiskeygeschenk ook het officiële Glencairn whiskyglas geleverd!

3. Whiskey tasting box

Whiskey tasting box

Deze luxueuze “Whisky Experience” tasting box is perfect om te schenken aan een persoon die graag premium whiskey’s van uitmuntende kwaliteit drinkt! Deze whiskeyproeverij bevat 10 samples met whisky’s van premium merken en bevat daarnaast ook nog eens het officiële Glencairn whiskyglas!

4. Leopold Vienna whiskey giftset

Leopold Vienna whiskey giftset

Deze giftset van Leopold Vienna is een geweldig geschenk voor een whiskeyliefhebber! De whiskeyset bevat twee whiskyglazen, meerdere granieten whiskystenen en een tang om deze in het glas te doen. Het voordeel van stenen ijsblokjes is dat het de whisky niet verdunt en dus ook de smaak niet laat veranderen!

5. Luxe whiskeyset

Whisiskey luxe whiskeyset

Deze luxe whiskeyset van Whisiskey bevat alles wat er nodig is om met 2 personen van een heerlijk glas whisky te genieten! Deze whiskyset wordt geleverd in een luxe opbergdoos en bevat 2 whiskyglazen, 2 onderzetters, 1 ijstang, 8 whiskystenen en een opbergzakje hiervoor!

6. Whiskeykaraf

Whisiskey whiskeykaraf

Deze set met whiskeyaccessoires van Whisiskey heet The Explorer en is erg luxueus en de whiskykaraf in de vorm van een wereldbol is een heuse eyecatcher! Als dat nog niet genoeg is zit er in de binnenzijde van de karaf ook een handgeblazen driemaster VOC-zeilschip van glas! Daarnaast bevat deze set 2 whiskyglazen, 4 RVS whiskystenen, 2 onderzetters van hout, een ijstang en een luxe standaard voor de karaf zelf!

7. Whiskey decanteerset

Whiskey decanter

Deze luxe whiskeyset van MikaMax is een perfect geschenk om te geven aan iemand die graag van een goede whisky geniet! Het bevat een mooie whiskeykaraf (850 ml) dat gemaakt is van kristalhelder glas en heeft de vorm van een diamant. Daarnaast bevat deze set een houten plateau, ijstang, whiskystenen, stalen trechter, opbergzakje en 2 whiskeyglazen.

8. Vintage whiskykaraf

GDLF vintage whiskeykaraf

Deze prachtige whiskyset van GDLF brengt een hoop nostalgie met zich mee! De set bevat namelijk een heuse vintage whiskeykaraf (800 ml) plus 2 bijpassende whiskeyglazen (310 ml elk) en het wordt geleverd een een luxe geschenkdoos. Om het af te maken krijgt de ontvanger er zelfs ook nog een certificaat bij met informatie over dit product en merk!

9. Whiskeystenen

R.O.C.K.S. whiskeystenen

Deze whiskeyset van het merk R.O.C.K.S. bevat 6 granieten whiskystenen van verschillende kleuren die volledig met de hand vervaardigd zijn! Daarnaast wordt de set ook geleverd met 2 whiskeyglazen van kristalglas en zitten de producten in een mooie elegante houten geschenkdoos!

10. Glencairn whiskyglazen

Glencairn whiskyglazen

Een whiskeyglas van het bekende merk Glencairn wordt veelal beschouwd als hét whiskeyglas om optimaal te genieten van een goede whiskey! Het glas is in het midden wat breder en aan de onderkant en bovenkant dunner, dit zorgt ervoor dat men optimaal van de kleur, geur en smaak van een whiskey kan genieten. Dit glas heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder bijvoorbeeld de Queens Award for Innovation!

11. Jack Daniel’s heupfles

Jack Daniel's heupfles

Dit is een geweldig whiskeygeschenk voor de echte fans van het beroemde whiskymerk Jack Daniel’s! Het is een heupfles van RVS met daaromheen een leren band met het logo van Jack Daniel’s. Bekijk ook ons artikel met de beste Jack Daniel’s cadeausets als je meer producten van dit merk wil zien!