De 6 BESTE Rituals pakketten voor dames

Ben je op zoek naar een goed Rituals pakket voor een vrouw? Op deze pagina vind je de beste Rituals geschenksets om aan dames te schenken!

Rituals is een cosmeticabedrijf dat in 2000 is opgericht door de Nederlander Raymond Cloosterman in Amsterdam in een kelder. Inmiddels heeft dit bedrijf verspreid over 33 landen meer dan 800 fillialen. Rituals maakt hoofzakelijk luxe cadeaus voor haar zoals bijvoorbeeld zeepjes, bodyscrubs en bodycrèmes met oriëntaalse geuren. Ook verkoopt Rituals geschenksets die speciaal voor dames bestemd zijn. Om je een handje te helpen met kiezen uit al deze cadeaupakketten hebben we er een aantal geselecteerd. Hieronder vind je onze selectie met de beste Rituals pakketten voor vrouwen.

RITUALS The Ritual of Sakura Giftset Extra Large

The Ritual of Sakura cadeaupakket van Rituals bevat een bed & body spray, shower foam, bodycrème, bodyscrub, geurkaars en handzeep. De ingrediënten van de producten zijn op basis van rijstmelk en kersenbloesem. De giftset wordt geleverd in een luxe opbergdoos en is te koop in verschillende maten!

2. Rituals – The Ritual of Jing

RITUALS The Ritual of Jing Giftset Large

The Ritual of Jing giftset van Rituals bevat een handmasker, mini-geurstokjes, shower foam en droge olie voor lichaam & haar. De ingrediënten van de producten zijn op basis van heilige lotus en jujube. Het cadeaupakket wordt geleverd in een luxe opbergdoos en is te koop in verschillende maten!

3. Rituals – The Ritual of Ayurveda

RITUALS The Ritual of Ayurveda Giftset Medium

The Ritual of Ayurveda cadeaupakket van Rituals bevat een geurkaars, shower foam, bodyscrub en bodycrème. De ingrediënten van de producten zijn op basis van amandelolie en Indiase rozen. De giftset wordt geleverd in een luxe opbergdoos en is te koop in verschillende maten!

4. Rituals – The Ritual of Karma

RITUALS The Ritual of Karma Giftset Large

The Ritual of Karma giftset van Rituals bevat een shower foam, hair & body mist, bodycrème en bodyscrub. De ingrediënten van de producten zijn op basis van witte thee en heilige lotus. Het cadeaupakket wordt geleverd in een luxe opbergdoos en is te koop in verschillende maten!

5. Rituals – The Ritual of Mehr

RITUALS The Ritual of Mehr Giftset Medium

The Ritual of Mehr cadeaupakket van Rituals bevat een doucheschuim, interieurspray, bodycrème en bodyscrub. De ingrediënten van de producten zijn op basis van zoete sinaasappel en cederhout. De giftset wordt geleverd in een luxe opbergdoos en is te koop in verschillende maten!

6. Rituals – Fleur de l’Himalaya damesparfum

RITUALS Fleur de l'Himalaya Damesparfum Giftset

Het Fleur de l’Himalaya damesparfum cadeaupakket van Rituals is een limited edition en bestaat een heerlijke damesparfum en shower foam. De ingrediënten van deze producten zijn op basis van wilde orchidee en pioenroos. Deze giftset is een limited edition en is dus voor een beperkte periode verkrijgbaar!

Wie heeft Rituals opgericht?

Cosmeticabedrijf Rituals is opgericht door Raymond Cloosterman, een voormalig werknemer van Unilever. Raymond Cloosterman is de oprichter en bestuursvoorzitter van Rituals.

Heeft Rituals een flagshipstore?

Ja, Rituals heeft een flagshipstore. Deze flagshipstore van Rituals heet House of Rituals en is in 2020 geopend aan het Spui te Amsterdam. De flagshipstore bevat 4 verdiepingen waar onder anderen een mind en body spa en een oriëntaals restaurant genaamd Rouhi gevestigd zijn.

Ben je op zoek naar nog meer Rituals pakketten voor een vrouw?

Bekijk dan ook eens ons artikel met de beste Rituals pakketten voor heren om nog meer inspiratie op te doen!