De 6 BESTE Rituals pakketten voor heren

Ben je op zoek naar een goed Rituals pakket voor een man? Op deze pagina vind je de beste Rituals geschenksets om aan heren te schenken!

Rituals is een Nederlands bedrijf dat in 2000 is opgericht door Raymond Cloosterman, het heeft tegenwoordig meer dan 800 winkels verspreid over 33 landen. Rituals maakt voornamelijk luxe cadeaus voor hem zoals bodyscrubs, zeepjes en bodycrèmes met oriëntaalse geuren. Ook verkoopt Rituals geschenksets die speciaal voor heren gemaakt zijn. Om je te helpen de juiste giftbox te kiezen hebben wij een selectie gemaakt van de heerlijkste Rituals cadeaupakketten voor hem! Hieronder vind je onze selectie met de beste Rituals pakketten voor mannen.

RITUALS The Ritual of Samurai Giftset Large

The Ritual of Samurai cadeaupakket van Rituals bestaat uit een aftershave, eau de parfum, scheerschuim en shower foam. De producten hebben ingrediënten zoals bamboe, cederhout, heilig hout en Japanse munt. De giftset komt in een luxe opbergdoos en is in verschillende maten te koop!

2. Rituals – The Ritual of Jing

RITUALS The Ritual of Jing Giftset Large

The Ritual of Jing giftset van Rituals bestaat uit een shower foam, handmasker, mini-geurstokjes en droge olie voor haar & lichaam. De producten hebben ingrediënten zoals jujube en heilige lotus. Het cadeaupakket komt in een luxe opbergdoos en is in verschillende maten te koop!

3. Rituals – The Ritual of Karma

RITUALS The Ritual of Karma Giftset Large

The Ritual of Karma cadeaupakket van Rituals bestaat uit een shower foam, bodyscrub, hair & body mist en bodycrème. De producten hebben ingrediënten zoals het aroma van de heilige lotus en witte thee. De giftset komt in een luxe opbergdoos en is in verschillende maten te koop!

4. Rituals – The Ritual of Hammam

RITUALS The Ritual of Hammam Giftset Small

The Ritual of Hammam giftset van Rituals bestaat uit een shower foam, shampoo, handzeep en zwarte zeep. De producten hebben ingrediënten zoals rozemarijn en eucalyptus. Het cadeaupakket komt in een luxe opbergdoos en is in verschillende maten te koop!

5. Rituals – The Ritual of Mehr

RITUALS The Ritual of Mehr Giftset Medium

The Ritual of Mehr cadeaupakket van Rituals bestaat uit een interieurspray, bodycrème, bodyscrub en doucheschuim. De producten hebben ingrediënten zoals het aroma van cederhout en zoete sinaasappel. De giftset komt in een luxe opbergdoos en is in verschillende maten te koop!

6. Rituals – Roi d’Orient herenparfum

RITUALS Roi d'Orient Herenparfum Giftset

Het Roi d’Orient herenparfum cadeaupakket van Rituals is een limited edition en bevat een heerlijke herenparfum en shower foam. De producten bevatten ingrediënten zoals Arabische amber en witte peper. Deze giftset is een limited edition en is dus slechts tijdelijk verkrijgbaar!

Waar komt Rituals vandaan?

Rituals is een Nederlands bedrijf en heeft haar hoofdkantoor aan de Keizersgracht 683 in Amsterdam.

Sinds wanneer bestaat Rituals?

Rituals is in het jaar 2000 opgericht in een kelder aan de Herengracht in Amsterdam.

Ben je op zoek naar nog meer Rituals pakketten voor een man?

Bekijk dan ook eens ons artikel met de beste Rituals pakketten voor dames om nog meer inspiratie op te doen!