De 11 BESTE cadeaus voor een 50-jarige vrouw

Geüpdatet op 10 mei 2023 door

Zoek je leuke en originele cadeaus voor een vrouw van 50 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 50-jarige vrouw!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven aan een vrouw van 50 jaar. Soms wordt een vrouw van deze leeftijd “Sarah” genoemd, dit is een manier om haar te feliciteren en respect te tonen voor haar wijsheid en levenservaring. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 50-jarige vrouwen.

Bellatio Decorations tas

Deze mooie roze schoudertas van Bellatio Decorations is gemaakt van katoen en bevat het ludieke opschrift “This is what an awesome 50 year old looks like”. Naast dat dit gewoon een leuk geschenk is voor een 50-jarige vrouw is het dus ook nog eens nuttig voor haar om te gebruiken!

2. Rituals pakket

RITUALS The Ritual of Sakura large

Rituals maakt inmiddels alweer vele jaren heel veel luxe verzorgingsproducten voor vrouwen, dit heerlijke Rituals pakket is daar een goed voorbeeld van. The Ritual of Sakura giftset bevat 4 producten; doucheschuim (200 ml), bodycrème (200 ml), mini-geurstokjes (70 ml) en een spray voor haar en lichaam (50 ml). Bekijk ook eens ons artikel met de beste Rituals pakketten voor vrouwen als je hiernaar opzoek bent!

3. Duc de la Fôret merlot

Duc de la Fôret merlot

Dit cadeau bevat een fles Merlot van het merk Duc de la Fôret, afkomstig uit de wijnregio Languedoc-Roussillon in Frankrijk. De fles wijn heeft een inhoud van 750 ml en een alcoholpercentage van 13% vol. Het originele etiket van de fles wijn is vervangen door een leuke “Hiep Hiep Hoera!” versie.

4. The Gift Label cadeaupakket

The Gift Label cadeaupakket

Dit cadeaupakket van The Gift Label heet “You Are Awesome” en bevat 3 producten, namelijk een handcrème (50 ml), bodylotion (50 ml) en een douchegel (50 ml). Deze lekkere producten zijn 100% vegan en bevatten geen sulfaten en kleurstoffen! Daarnaast is de verpakking gemaakt van gerecyclede materialen en zijn de producten niet op dieren getest! Lees ook ons artikel met de beste cadeaupakketten voor vrouwen als je daarnaar opzoek bent!

5. Fotobox

Dayshake Explosion Box fotobox

Deze fotobox van Dayshake is een onvergetelijk cadeau om te schenken aan de 50-jarige Sarah! Door het bouwpakket (komt met handleiding) zelf in elkaar te zetten en foto’s te gebruiken van mooie herinneringen maakt dat dit een erg persoonlijk cadeau is voor haar!

6. Saskia Noort leesboek

Saskia Noort - 50

In dit boek van bestsellerschrijfster Saskia Noort beschrijft ze op een openhartige manier hoe ingewikkeld het leven na het 50e levensjaar van een vrouw kan zijn. Een erg interessant boek om als geschenk te geven aan een vrouw die graag boeken leest!

7. Beauty Cadeau

Beauty Cadeau

Als je niet zo goed weet om te schenken kan het geven van dit Beauty Cadeau in de vorm van een cadeaubon uitkomst bieden. De vrouw kan deze tegoedbon vrij naar keuze besteden aan allerlei dingen die met beauty te maken hebben. Dit is een van de beste brievenbuscadeaus om haar te schenken, want er zit altijd wel iets leuk voor haar tussen!

8. Essentiële oliën

Aroma Home essentiële oliën

Deze heerlijke set van Aroma Home bevat 3 flesjes met de heerlijkste essentiële oliën om lekker te ontstressen. De flesjes hebben elk een inhoud van 9 ml en heten Breathe, Focus en Calming die de lekkerste geuren bevatten. Essentiële oliën kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden in een geurverspreider of in bad of douche.

9. Wandtegeltje

Tegeltje 50 jaar

Dit wandtegeltje van De Tegeltjesfabriek is een beetje een ondeugend geschenk om haar cadeau te doen. Het bevat namelijk het opschrift “Ben ik eindelijk 50, krijg ik zo’n kut tegeltje” en is erg geschikt voor een vrouw die deze humor wel kan waarderen. Het wandtegeltje is gemaakt van keramiek en is 15,2 cm hoog en breed.

10. Silk’n Bright

Silk’n Bright

De Silk’n Bright is een huidvriendelijke siliconen gezichtsreiniger en reinigt de huid diep en masseert het tegelijkertijd ook nog eens! De gezichtsborstel verwijdert make-up resten/vuil en bevordert ook de bloedsomloop van de huid zodat er een perzikzachte en gezonde huid ontstaat!

11. Ecosysteem in pot

Ecosysteem in pot

Dit afgesloten ecosysteem in een glazen pot is volledig circulair, dat wil zeggen dat er geen water of zuurstof aan het terrarium toegevoegd hoeft te worden. Het is in feite een perfect gebalanceerd mini-ecosysteem dat prima in staat is om zelf zonder hulp binnen in de glazen pot te overleven. Er zijn 8 verschillende varianten verkrijgbaar en dit specifieke exemplaar is 31 cm hoog.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een vrouw van 50 jaar?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën die met een 50-jarige vrouw te maken hebben.