19 populaire cadeaus voor meisjes

Geüpdatet op 20 januari 2024 door

Elke verjaardag van een meisje is een sprankelend hoofdstuk in haar jonge leven. Zo’n moment wordt gekoesterd door familie en dierbaren. Voor deze speciale dag wil je een cadeau dat haar inspireert en vermaakt.

Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde cadeaus voor meisjes in de leeftijd van 0 t/m 18 jaar in de onderstaande lijst.

Knuffel

Ieder kind en dus ook een meisje van deze leeftijd moet natuurlijk een favoriete knuffel hebben. Dit is een prima geschenk om te geven aan een baby, het zal in ieder geval vaak gebruikt worden. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor baby’s van 0 jaar!

2. Babyschommel – 1 jaar

Babyschommel

Gewone schommels zijn nog wat te gevaarlijk om een kind van deze leeftijd op te zetten. Daarom zijn er heuse babyschommels te koop, deze zijn een stuk veiliger. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 1 jaar!

3. Loopfiets – 2 jaar

Loopfiets

Rond deze leeftijd gaan kinderen natuurlijk lopen, maar dit gaat nog niet altijd even gemakkelijk. Met een loopfiets heeft het meisje de nodige ondersteuning hierbij en zal ze gauw zonder hulp lopen. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 2 jaar!

4. Kinderkeuken – 3 jaar

Kinderkeuken

Meisjes doen graag na wat hun ouders ook doen, dus het geven van een kinderkeuken is nog niet eens zo’n slecht idee. Met dit geschenk kan het meisje leuk spelen in de speelkeuken en zo een echte chef-kok zijn! Bekijk ook ons artikel de het beste cadeaus voor meisjes van 3 jaar!

5. Enchantimals – 4 jaar

Enchantimals

Enchantimals zijn speelgoedpoppen en ze zijn te krijgen in allerlei kleuren. Enchantimals is een merk van het wereldberoemde speelgoedmerk Mattel, dus met de kwaliteit zit het wel goed. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 4 jaar!

6. Poppenhuis – 5 jaar

Poppenhuis

Sommige meisjes van deze leeftijd spelen graag met poppen, het geven van een mooi poppenhuis is dan misschien een leuk cadeau voor het meisje! Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 5 jaar!

7. Rainbow High pop – 6 jaar

Rainbow High pop

Rainbow High poppen zijn speelgoedpoppen gemaakt door MGA, het zijn eigenlijk een soort modepoppen en het leukste is dat ze verschillende kapsels en kleren kunnen dragen. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 6 jaar!

8. LEGO DOTS – 7 jaar

LEGO DOTS

LEGO DOTS is een thema van LEGO, maar het is niet een thema wat we van dit merk gewend zijn. LEGO DOTS sets zijn eigenlijk een soort knutselpakketten waarbij een meisje allerlei verschillende dingen zoals armbandjes of tassenhangers in elkaar kan knutselen. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 7 jaar!

9. Playmobil – 8 jaar

Playmobil

Playmobil behoeft waarschijnlijk geen verdere uitleg, dit wereldberoemde merk maakt allerlei leuke speelgoedsets voor kinderen, en ook speciaal voor meisjes zijn er sets te krijgen. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 8 jaar!

10. Trampoline – 9 jaar

Trampoline

Op een trampoline springen is gezond en leuk, en bovendien zijn trampolines de laatste jaren erg goed betaalbaar geworden. Als de ruimte er is, is dit een geweldig geschenk voor meisjes! Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 9 jaar!

11. Cool Maker – 10 jaar

Cool Maker

Met een set van Cool Maker kunnen meiden allerlei dingen in elkaar knutselen, denk dan aan bijvoorbeeld armbandjes, kettingen of andere sieraden. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 10 jaar!

12. Waveboard – 11 jaar

Waveboard

Waveboards zijn de laatste jaren erg populair geworden onder kinderen. Het is eigenlijk een combinatie van een surfplank en skateboard en door op een speciale manier te bewegen gaat het vooruit. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 11 jaar!

13. Educa puzzel – 12 jaar

Educa puzzel

Educa Borras is een merk dat alleen maar puzzels fabriceert, maar niet zomaar puzzels! Deze puzzels zijn soms levensecht en van zeer hoge kwaliteit, echt een leerzaam en leuk geschenk om te geven. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 12 jaar!

14. Bluetooth speaker – 13 jaar

Bluetooth speaker

Met een bluetooth speaker heeft het meisje altijd en overal een handige draagbare speaker tot haar beschikking, zo kan ze haar favoriete muziek altijd luisteren. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 13 jaar!

15. Draadloze oplader – 14 jaar

Draadloze oplader

Met een draadloze oplader kunnen smartphones en smartwatches draadloos worden opgeladen, erg handig omdat men niet meer met een snoer in de weer hoeft. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 14 jaar!

16. Adidas rugzak – 15 jaar

Adidas rugzak

Adidas is natuurlijk een zeer bekend merk en dat is niet zonder reden. Adidas maakt ook een heel scala aan rugzakken die uitermate geschikt zijn om te schenken aan een meisje van deze leeftijd. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meisjes van 15 jaar!

17. Zilveren ketting – 16 jaar

Zilveren ketting

Een zilveren ketting is een geschenk wat het kind altijd bij zich zal dragen. Ze zijn te koop in allerlei uitvoeringen en prijsklasses. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meiden van 16 jaar!

18. Powerbank – 17 jaar

Powerbank

Smartphones en andere smart devices worden steeds vaker gebruikt en moeten daarom dus ook vaker worden opgeladen. Met een powerbank heeft het kind altijd de mogelijkheid om dit overal te doen. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meiden van 17 jaar!

19. SodaStream – 18 jaar

SodaStream

Met een bruiswatertoestel van SodaStream kan van gewoon kraanwater bruiswater gemaakt worden. Ook is het mogelijk om verschillende soorten frisdrank te maken, de smaken moeten wel apart gekocht worden hiervoor. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor meiden van 18 jaar!

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus?

Hieronder staan nog meer artikels met cadeau-ideeën om aan deze doelgroep te schenken.