De 11 BESTE cadeaus voor vader

Auteur:

Zoek je leuke en originele cadeaus voor je vader? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan je papa!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven aan je papa. Een vader is een man met één of meerdere kinderen. De relatie van een vader tot zijn kinderen wordt aangeduid met de term vaderschap. Een vader is meestal biologisch verwant met een kind maar dat hoeft niet. Deze geschenken kunnen ook aan een stiefvader, pleegvader of adoptievader worden gegeven. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor je vader.

Nike Everyday Cushion Crew Sportsokken Unisex

Sportsokken zijn een product dat vaak ondergewaardeerd wordt, maar goede sokken zijn wel degelijk belangrijk om goed te sport. Als vader regelmatig sport kan dit een uitstekend cadeau zijn voor hem! Deze witte sportsokken van Nike zijn te koop in 2 kleuren en 5 maten!

2. Multitool

Vonroc Multitool

Een multitool of combitool is door zijn veelzijdigheid en verschillende opzetstukken voor vele soorten klussen te gebruiken. Deze multitool van Vonroc kan schuren, zagen, snijden, slijpen, graveren en nog veel meer! De multitool wordt geleverd met 232 accessoires en 2 opzetstukken!

3. Scheerset

Gillette Fusion Proglide Scheerset

Scheren is voor veel mannen een vaak terugkomende bezigheid en kost ongemerkt toch nog aardig wat tijd. Geef papa daarom een nieuwe scheerset zodat hij er altijd fris geschoren bijloopt! Deze scheerset van Gillette bevat een styler, scheergel en scheermes. De speciale edge technologie is ontworpen door Braun!

4. Handsfree hondenriem

Qadenz handsfree hondenriem

Honden moeten 2 á 3 keer per dag worden uitgelaten, en om de handen vrij te hebben voor andere dingen zijn er tegenwoordig heuse handsfree hondenriemen te koop. Deze handsfree hondenriem van Qadenz bevat een heuptas, drinkfleshouder en heeft reflecterende sticksels. Het is te koop in meerdere maten voor zowel middelgrote als grote honden!

5. Wijnafsluiter

NM Together wijnafsluiter

Met een wijnafsluiter kan een wijnfles na opening gemakkelijk en snel weer worden afgesloten. Deze wijnafsluiter van NM Together zuigt vacuüm en zorgt er dus voor dat alle lucht wordt weggezogen. Hierdoor blijft de kracht van de wijn behouden en blijft de wijn smaakvol! 

6. Notitieboek

Hieroglyphs notitieboek

Een notitieboek is natuurlijk vooral bedoeld om dingen in te noteren, maar ze zijn te koop in allerlei verschillende soorten luxe uitgaven, een echte eye-catcher! Dit notieboek van Hieroglyphs heeft een harde kaft en bevat 100grams A5 papier (14,5x21cm). Het is te koop in 8 verschillende kleuren en goed betaalbaar!

7. Hangmatset

Vita5 hangmat

Nooit meer gehannes met een ouderwetse hangmat! Een hangmatset hoeft niet bevestigd te worden aan verschillende ophangpunten, zet hem éénmalig in elkaar en het kan overal naartoe worden verplaatst! Deze hangmat van Vita5 is geschikt voor 2 personen (draaggewicht tot maximaal 205 kg) en heeft zelfs een bekerhouder!

8. Parker balpen

Parker rollerbalpen

Parker is Amerikaans bedrijf dat al sinds 1888 bestaat, ze maken hoofdzakelijk luxe pennen. Met een balpen van Parker geef je een klein en betaalbaar cadeau, maar het zal regelmatig gebruikt worden! Deze specifieke rollerbalpen is zwart en wordt geleverd in een mooie geschenkdoos!

9. Dunschiller

OXO Good Grips Dunschiller Y-model

Piepers jassen, appeltjes schillen of ander fruit ontdoen van hun schil. Een dunschiller lijkt misschien geen goed geschenk maar een goed exemplaar is onmisbaar in elke keuken! Deze dunschiller van OXO heeft een RVS mes dat erg scherp is, door het zachte anti-slip handvat ligt het altijd comfortabel in de hand!

10. Voetenwarmer

LifeGoods elektrische voetenwarmer

Niets is vervelender dan het hebben van koude voeten! Gelukkig zijn er tegenwoordig voetenwarmers te koop om dit probleem snel en gemakkelijk te verhelpen! Deze elektrische voetenwarmer van LifeGoods heeft een binnenkant dat is gemaakt van hoogwaardig pluchemateriaal en kan worden verwijderd om gemakkelijk te wassen!

11. Smartwatch

Nuvance outdoor smartwatch

Normale horloges worden tegenwoordig veel minder vaak verkocht dan vroeger. Smartwatches zijn daarentegen steeds populairder door de vele verschillende handige functies die ze hebben! Deze waterdichte smartwatch van Nuvance is prima te betalen en is bovendien geschikt voor iOS als Android apparaten!

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor vader?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën die met vader te maken hebben.