De 11 BESTE cadeaus voor je schoonzoon

Auteur:

Ben je op zoek naar leuke cadeau-ideeën voor je schoonzoon? Op deze pagina vind je originele cadeaus die je aan een schoonzoon kunt geven!

Is je schoonzoon bijna jarig of zoek je goede geschenkideeën om te schenken voor een andere feestelijke gelegenheid? Dan ben je bij ons aan het goede adres, wij hebben een selectie met leuke, originele, goede en persoonlijke geschenkideeën die je aan je schoonkind kunt schenken! Hieronder vind je onze selectie met de beste cadeaus voor je schoonzoon.

Avanca waterproof speaker

Een van de beste cadeaus om aan je schoonzoon te geven is iets waar muziek uitkomt. Kies voor een speaker die waterdicht is zodat hij deze in de badkamer kan gebruiken. Deze waterdichte speaker van Avanca is te bedienen via bluetooth en is te koop in 4 verschillende kleuren!

2. Draadloze oplader

Nuvance draadloze oplader

Ben je op zoek naar een praktisch en niet al te duur cadeau voor je schoonzoon dan is het geven van een draadloze oplader als geschenk een goede keus. Hiermee kan hij al zijn apparaten opladen zonder gebruik te hoeven maken van snoertjes. Deze draadloze oplader van Nuvance is geschikt voor alle Qi-smartphones die zowel iOS of Android gebruiken!

3. Wijnbeluchter

MikaMax Magic Wijn Decanteerder

Drinkt je schoonzoon graag een glas wijn dan kun je hem altijd blij maken met een cadeau dat hierbij past. In plaats van een fles alcohol te geven is het misschien leuk om een wijnbeluchter te geven. Hierin kan hij de wijn schenken zodat het sediment gescheiden en er zuurstof toegevoegd wordt voor een betere smaak. Deze wijnbeluchter van MikaMax wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking en is goed betaalbaar!

4. Rugzaktrolley

CabinMax rugzaktrolley

Is je schoonzoon druk met zijn studie of werk waardoor hij regelmatig moet reizen of sport hij graag waarbij hij vaak wedstrijden moet spelen, geef hem dan als geschenk een rugzaktrolley cadeau zodat hij makkelijker heen en weer kan reizen. Deze rugzaktrolley van CabinMax is te koop in 3 kleurvarianten en heeft een inhoud van 30 liter.

5. Drinkfles

Dopper Original Drinkfles - Cosmic Storm - 450 ml

Een goedkoop en praktisch cadeau om aan je schoonzoon te geven als gift is het geven van een drinkfles. Dit is een item dat hij altijd en overal kan gebruiken en waarin hij zijn favoriete koude dranken in kan bewaren en meenemen. Deze drinkfles van Dopper is verkrijgbaar in 18 kleuren en heeft een inhoud van 450 ml.

6. Bieropener

Curious Panda bieropener

Wil je je schoonzoon een grappig cadeau geven en tegelijkertijd een geschenk dat hij kan gebruiken dan is er een leuke bieropener te koop die hij altijd wel kan gebruiken. Deze bieropener van Curious Panda is gemaakt van hout en eenvoudig op te hangen, het heeft een opvangbakje waar ongeveer 50 flesdopjes in passen! Lees ook ons artikel met de beste bierpakket cadeaus om deze opener bij te gebruiken!

7. Hoodie

Only & Sons hoodie

Je schoonzoon kan best wat nieuwe kleding gebruiken en een mooie hoodie is dan een goede optie om te geven. Je weet ongetwijfeld wel wat zijn maat is en wat zijn favoriete kleuren zijn en anders weet je dochter dat wel. Deze hoodie van Only & Sons is te koop in 11 kleurvarianten en 5 verschillende maten!

8. Portemonnee

TL Design portemonnee

Voor het geven van een praktisch cadeau aan je schoonzoon kun je het internet afzoeken en een handig cadeau als bijvoorbeeld een portemonnee vinden. Deze zwarte portemonnee van TL Design is gemaakt van hoogwaardig leer en bevat RFID technologie zodat een bankpasje niet geskimd kan worden!

9. Smartwatch

Lintelek smartwatch

Smartwatches zijn nu alweer heel wat jaren een product wat erg populair is. Het geven van een smartwatch als cadeau aan je schoonzoon is daarom een goede optie. Deze smartwatch van Lintelek is geschikt voor iOS en Android apparaten, is te koop in 6 kleuren en is bovendien erg goed te betalen!

10. Thermosbeker

Vatten thermosbeker

Een niet al te duur cadeau om voor je schoonzoon te kopen, is een handige thermosbeker. Hiermee kan hij zijn koffie of andere favoriete drank overal mee naartoe nemen zonder dat het koud wordt. Deze thermosbeker van Vatten is gemaakt van RVS, heeft een inhoud van 380 ml en is te koop in 12 kleurvarianten!

11. Manchetknopen

Vigor manchetknopen

Zorg dat je schoonzoon er op zijn best uitziet tijdens de feestdagen en geef hem als cadeau een mooie set manchetknopen. Deze zilverkleurige manchetknopen van Vigor zijn gemaakt van staal en zorgen voor de juiste “finishing touch” bij zijn outfit!

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor je schoonzoon?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën die met je schoonzoon te maken hebben.