De 11 BESTE cadeaus voor opa

Auteur:

Zoek je leuke en originele cadeaus voor je opa? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan je grootvader!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven aan je opa. Een opa is de vader van jouw moeder of vader, hij wordt ook wel grootvader genoemd. Opa’s kunnen een belangrijke rol spelen in het leven van hun kleinkinderen en een speciale band met hen hebben. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor je opa.

Relax Company badjas

Een warme badjas aantrekken na het badderen of douchen is heerlijk! Een badjas speciaal voor heren is dan misschien ook wel een goed geschenk om aan opa te geven! Deze badjas van Relax Company is gemaakt van fleece-materiaal en is te koop in 7 kleurvarianten en 3 verschillende maten.

2. Autostofzuiger

Tikkens autostofzuiger

Veel mensen vinden een auto schoonmaken vanzelfsprekend geen leuk klusje. Daarom bestaan er tegenwoordig ook kleine autostofzuigers die gemakkelijk tussen alle hoekjes en gaatjes kunnen zuigen. Deze autostofzuiger van Tikkens heeft een stofreservoir van 0,2 liter, geluidsniveau van 25 dB en is maximaal 30 minuten zonder op te laden te gebruiken!

3. Magnetische polsband

Malony magnetische polsband

Een magnetische polsband is ideaal voor klussers om kleine metalen onderdeeltjes zoals schroeven, spijkers, boortjes en bitjes bij de hand te houden. Deze magnetische polsband van Malony is gemaakt van nylon en weegt zo’n 100 gram, het is een erg handig cadeau voor de klussende opa!

4. Tuingereedschapset

George Napoli tuingereedschapset

Als grootvader vaak en graag in de tuin bezig is kan het geven van een tuingereedschapset en leuke cadeau-idee voor hem zijn. Dit is een prima betaalbaar en nuttig cadeau om weg te geven! Deze specifieke 10-delige set van George Napoli bevat allerlei soorten ergonomisch tuingereedschap met anti-sliphandvaten.

5. Grillplaat

Bestron grillplaat

Gourmetten of grillen is in deze tijd nog steeds mateloos populair en dat is natuurlijk niet zonder reden! Met een grillplaat maakt men gemakkelijk en snel zelf de heerlijkste gerechten klaar! Deze grillplaat van Bestron is elektrisch en beschikt over een bakplaat met antiaanbaklaag.

6. Pantoffels

Comfeet herenpantoffels

Iedereen hoort een goed paar pantoffels te hebben, dit geldt dus ook voor opa! Pantoffels zijn uitermate geschikt om binnenshuis als gemakkelijk schoeisel te gebruiken, ze zijn snel aan te trekken en houden voeten heerlijk warm en droog! Deze herenpantoffels van Comfeet zijn gemaakt van textiel en hebben een voering van fleece. De pantoffels zijn te koop in 4 kleuren en 4 maten.

7. Whiskeyglazen

GDLF whiskeyglazen

Als opa graag een lekker koud glas whiskey drinkt is dit een erg leuk geschenk voor hem. Een whiskeyglas van goede kwaliteit is zeker niet goedkoop, maar het is zeker een geschenk wat grootvader zal waarden. Deze set met 2 kristallen vintage whiskeyglazen van GDLF hebben een inhoud van 0,3 liter en zijn vaatwasserbestendig! Lees ook ons artikel met meer goede whiskeycadeaus om nog meer ideeën op te doen!

8. Soundbar

Samsung HW-T400/XN soundbar

Voor de opa die van techniek en geluid houdt is een soundbar onmisbaar! Met een soundbar verander je elk elektronisch apparaat dat geluid maakt in een waar orkest met excellent geluid! Deze soundbar van Samsung heeft een ingebouwde subwoofer en is uitgerust met NFC en bluetooth.

9. Bluetooth platenspeler

Fenton bluetooth platenspeler

Een bluetooth platenspeler is echt iets voor de nostalgische grootvader. Deze bluetooth platenspeler van Fenton biedt alles wat een muziekliefhebber nodig heeft, zo kunnen ze uiteraard platen afspelen maar ook kunnen playlists vanaf de smartphone worden gestreamd. Het heeft ingebouwde speakers en een versterker en het toerental is zelfs aanpasbaar!

10. Horlogebox

Confibel horlogedoos

Een horlogebox is een luxe doosje waarin hoe kan het ook anders horloges veilig in opgeborgen kunnen worden. Deze horlogebox van Confibel heeft plaats voor 6 horloges en heeft een kijkvenster. De horlogedoos is gemaakt van hout en het is te krijgen in 3 verschillende kleurvarianten! Lees ook ons artikel met de beste luxe geschenken voor hem als je opa nog meer wil verrassen!

11. Thermosfles

Stanley The Legendary Classic Bottle thermosfles

Met een thermosfles kunnen warme dranken gemakkelijk meegenomen worden zonder te knoeien. Een thermosfles is uitermate geschikt om tijdens een lange reis te blijven genieten van een lekker warme kop koffie of thee! Deze thermosfles van Stanley is te krijgen in 6 verschillende groottes qua inhoud en in maar liefst 11 verschillende kleuren!

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor opa?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën die met opa te maken hebben.