De 11 leukste cadeaus voor je oom

Geüpdatet op 25 maart 2024 door

Het selecteren van een cadeau voor een oom biedt een kans om zowel familiebanden te erkennen als persoonlijke waardering uit te drukken. Dit artikel helpt je bij het vinden van een geschenk dat past bij zijn rol in je leven en de unieke relatie die je met hem deelt. Het doel is om iets te kiezen dat zowel zijn interesses respecteert als de speciale momenten die jullie samen hebben beleefd, viert. Bekijk hieronder onze selectie met 11 leuke cadeautips.

1. Magnetische polsband

Malony magnetische polsband

Heb je een oom die graag klust, geef hem dan een handige magnetische polsband cadeau. In de polsband zitten magneten verwerkt die schroeven, moeren, bitjes en andere metalen voorwerpen kan vasthouden. Ook trekt deze polsband van Malony kleine onderdelen aan die op de grond zijn gevallen.

2. Multifunctionele opener

Multifunctionele opener

Je oom houdt vast van een biertje of wijntje en als je graag een klein cadeau voor hem wilt kopen is deze multifunctionele opener een leuke optie. Deze multifunctionele opener is te gebruiken om verschillende verpakkingen (potten, blikjes, zakken en flessen) in een handomdraai te openen/verwijderen!

3. Best Uncle Ever t-shirt

Bellatio Decorations - Best uncle ever t-shirt

Ben je familie van de beste oom ooit dan mag iedereen dat weten. Geef je oom daarom een grappig cadeau met daarop de opdruk Best Uncle Ever. Dit zwarte t-shirt van Bellatio Decorations is gemaakt van 100% katoen en is te krijgen in meerdere maten!

4. Barbecueschort

Old West barbecueschort

Als je oom van barbecueën houdt is ongetwijfeld in het bezit zijn van een goede barbecue waardoor het geven van bijbehorende accessoires ideaal is. Dit barbecueschort van Old West is gemaakt van echt leer en zorgt ervoor dat hij er als een heuse chef-kok bijstaat! Het product is in 3 verschillende kleurvarianten te koop.

5. Pizzasteen

Jamie Oliver pizzasteen 33cm

Nog een handig cadeau om aan je oom te geven die graag kook, is een pizzasteen. Dit is niet een heel duur geschenk om te geven maar zeker wel praktisch! Deze pizzasteen van Jamie Oliver zorgt ervoor dat tijdens de bereiding van de zelfgemaakte pizza deze op een gelijkmatige temperatuur blijft en zo de pizza’s lekkerder smaken!

6. Stropdas

E.L. Cravatte Stropdas

Een persoonlijk cadeau om aan je oom te geven is een mooie stropdas. Draagt je oom deze voor zijn werk of tijdens andere gelegenheden dan is een persoonlijk exemplaar die hij van zijn neef of nicht gekregen heeft heel bijzonder! Deze stropdas van E.L. Cravatte is gemaakt van hoogwaardig zijde en is te koop in maar liefst 49 kleuren!

7. Tosti-ijzer

Tomado TGS2001S tosti-ijzer

Geef je oom een tosti-ijzer cadeau, hiermee kan hij zelf zijn eigen broodjes klaarmaken op de manier hoe hij ze graag hebben wil. Dit tosti-ijzer van Tomado is gemaakt van RVS en heeft een grilloppervlak van 22,5 x 13 cm. De grillplaat is voorzien van een anti-aanbaklaag en is daardoor goed schoon te maken!

8. Elektrische vliegenmepper

Shutterlight 2-in-1 elektrische vliegenmepper

Iedereen zal blij zijn met het krijgen van een vliegenmepper als cadeau. Zo ook je oom die nu veel gemakkelijker vliegen uit huis kan krijgen of muggen uit zijn buurt kan houden tijdens deze periode. Dit product van Shutterlight is zowel een vliegenmepper als muggenlamp in één! Met het bijgeleverde usb-kabeltje is de vliegenmepper gemakkelijk op te laden.

9. Pickleball

Michezo pickleball

Gezellig even met je oom buiten sporten is goed voor de gezondheid. Pickleball is een Amerikaanse balsport waarbij je op een klein veld met een paddle een balletje overslaat. Het is een combinatie van badminton, tafeltennis en tennis maar de spelregels zijn anders. Als jullie beide fanatieke sporters zijn, is dit een leuk cadeau om aan je oom te geven.

10. Baardschort

Beard Bib baardschort

Draagt je oom een baard en moet hij deze regelmatig verzorgen dan zal hij het krijgen van een baardschort als cadeau zeker waarderen. Na het scheren en verzorgen van de baard hoeft hij niet meer het baardhaar overal weg te halen. Dit baardschort van Beard Bib vangt dit voor hem op omdat hij deze om zijn nek draagt en de andere uiteinden met zuignappen aan de spiegel of tegelwand kan bevestigen.

11. Laptopkoeler

Strex laptopkoeler

Een zeer praktisch cadeau voor je oom die veel op zijn laptop werkt, is een handige laptopkoeler. Deze voorkomt dat de laptop oververhit raakt omdat hierin een fan gebouwd zit die koeling aan de laptop afgeeft die je op de laptopkoeler plaatst. Deze laptopkoeler van Strex heeft 3 koelstanden en is geschikt voor laptops tussen de 12 en 17 inch!

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus?

Hieronder staan nog meer artikels met cadeau-ideeën om aan deze doelgroep te schenken.