De 11 BESTE cadeaus voor 9-jarige meisjes

Geüpdatet op 6 februari 2023 door

Zoek je leuke en originele cadeaus voor meisjes van 9 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 9-jarig meisje!

Weinig tijd om kado’s uit te kiezen?

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Bekijk direct de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2022 onderaan op deze pagina!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven voor de 9e verjaardag van een meisje. Veel van de cadeau-ideeën op deze pagina zijn speelgoed waar een 9-jarig kind graag mee zal spelen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 9-jarige meisjes.

Volare 16-inch step

Deze mintblauwe 16-inch kinderstep van Volare is ideaal voor kinderen die graag steppen. Het heeft een sterk frame met een modern design en de grote, opgevulde rubberbanden zorgen voor extra stabiliteit. De stuurhoogte is eenvoudig af te stellen en varieert tussen de 85-92 cm.

2. Keyboard

MAX Keyboardset

Met deze set van MAX kan het kind haar muzikale vaardigheden ontwikkelen door op het keyboard te oefenen. Het keyboard is speciaal ontworpen voor beginners en bevat alles wat nodig is om meteen te kunnen starten met oefenen. Dit verjaardagscadeau kan helpen om bepaalde vaardigheden te bevorderen bij jonge kinderen die een instrument willen leren bespelen.

3. Origami kaartspel

White Goblin Games Origami kaartspel

Origami is een kaartspel van White Goblin Games dat vereist dat spelers kaarten verzamelen en slim inzetten. Hoewel geluk ook een rol speelt in het spel, is het kiezen van een goede strategie ook erg belangrijk. De kaartset bestaat uit 90 kaarten en is zeer mooi ontworpen en vormgegeven.

4. Stoepkrijt

Crayola stoepkrijt

Als je op zoek bent naar een betaalbaar en leuk kado om aan een meisje van deze leeftijd te geven, is deze set met 64 stuks stoepkrijt van Crayola een goede optie. Dit buitenspeelgoed bestaat uit verschillende kleuren krijt en is milieuvriendelijk en gemakkelijk te verwijderen met water.

5. Experimenteerdoos

Buki Microscoopset

Met deze microscoopset kan een meisje natuurkunde ontdekken door 30 verschillende experimenten uit te voeren. De set bevat een stevige microscoop met LED-verlichting en extra attributen, en wordt geleverd met een Nederlandstalige handleiding met illustraties.

6. Kubb

Outdoor Play Kubb

Het doel van dit spel is om alle torens van de tegenstander omver te gooien en uiteindelijk ook de koning omver te werpen om te winnen. Dit Kubb-spel van Outdoor Play is gemaakt van berkenhout en wordt geleverd met een draagzak en spelregels. Het is oorspronkelijk afkomstig uit Zweden en is leuk om met meerdere mensen te spelen.

7. Rolschaatsen

Nijdam verstelbare rolschaatsen roze

Met deze rolschaatsen van Nijdam kan het kind op een leuke en sportieve manier haar fijne motoriek en evenwicht ontwikkelen. De rolschaatsen zijn roze en verstelbaar, wat betekent dat ze gebruikt kunnen worden terwijl het kind groeit. Het is wel belangrijk om het kind bescherming te laten dragen tijdens het rolschaatsen.

8. LEGO Friends

LEGO Friends Heartlake City Winkelcentrum - 41450

In deze LEGO Friends set van 41450, met 1032 onderdelen en 4 minifiguren, gaat Emma samen met haar familie shoppen in het winkelcentrum van Heartlake City. Ze zoekt wat lekkers uit in de snoepwinkel en Henry gaat met baby Sophie naar de speelgoedwinkel. Deze set heeft ook twee losse onderdelen: een fotohokje en een modetafel, die het kind mee kan nemen om samen met vriendinnen te spelen.

9. Clever dobbelspel

999 Games - Clever Dobbelspel

Dit dobbelspel met de naam “Clever” van 999 Games is genomineerd voor de Nederlandse Spellenprijs in 2019! Rol met de dobbelstenen om punten te verzamelen, je moet slim kiezen welke punten je pakt om alle vakjes op het scoreblad te vullen. Kijk op YouTube voor de volledige spelregels. Dit spel is verslavend voor zowel jonge als oudere spelers!

10. Zeepjes maken

SES - Zeepjes Gieten

Met deze set van SES kunnen kinderen hun eigen zeepjes maken. De set bevat een mal met verschillende vormpjes waar ze het gesmolten zeep in kunnen gieten en laten harden. De zeep zelf bevat rode en blauwe pigmenten en er wordt ook glitterpoeder meegeleverd. Dankzij de eenvoudig te volgen handleiding kunnen kinderen direct beginnen met het maken van zeep.

11. Schleich Horse Club

Schleich Horse Club 42551 speelfigurenset

De Schleich Horse Club 42551 set is geschikt voor kinderen die van paarden houden en bevat 107 onderdelen, waaronder een manege, een huis en verschillende paardenfiguren. Hoewel het speelgoed van Schleich wat duurder kan zijn, is de kwaliteit hiervan wel uitstekend.

Speelgoed van het Jaar 2022 – Winnaars 9 jaar

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 9-jarige meisjes om cadeau te geven! Hieronder staan drie winnaars die geschikt zijn om te schenken aan een kind van 9 jaar oud.

Hoofd bewaking

Hoofd Bewaking kinderspel

Klik op afbeelding voor info

Origami 3D Peacock

Origami 3D - Peacock

Klik op afbeelding voor info

Doctor Squish Squishy Maker

Doctor Squish Squishy Maker

Klik op afbeelding voor info

Alle andere winnaars van het Speelgoed van het Jaar staan hier.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 9 jaar oud?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën om aan een 9-jarig kind te schenken.