De 11 BESTE cadeaus voor 8-jarige meisjes

Geüpdatet op 6 februari 2023 door

Zoek je leuke en originele cadeaus voor meisjes van 8 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 8-jarig meisje!

Weinig tijd om kado’s uit te kiezen?

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Bekijk direct de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2022 onderaan op deze pagina!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven voor de 8e verjaardag van een meisje. Veel van de cadeau-ideeën op deze pagina zijn speelgoed waar een 8-jarig kind graag mee zal spelen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 8-jarige meisjes.

SES - Fashion glitter tattoos

Met deze fashion set van SES kan een meisje haar eigen glitter tattoos maken en zetten. Ze plakt de transparante stickers op de huid, gebruikt een penseel om de glitters aan te brengen en kan de tattoos vervolgens makkelijk afwassen. De tattoos van dit verjaardagscadeau zijn veilig voor de huid en een leuk alternatief voor echte tattoos.

2. Kinderstep

Move 125 kinderstep

Met deze opvouwbare kinderstep van Move 125 kan een kind zich op een leuke en gezonde manier bewegen. De step heeft goede schokabsorberende wielen en een stuurhoogte van 81,5 cm. Voor extra veiligheid is er ook een achterrem aanwezig. De step is gemakkelijk op te vouwen en dus makkelijk mee te nemen.

3. Lipgloss maken

Clementoni Wetenschap En Spel Lipgloss Maken

Met deze Wenschap & Spel set van Clementoni kunnen meisjes hun eigen lipgloss maken. De set bevat alles wat ze nodig hebben, inclusief een geïllustreerde handleiding om het proces gemakkelijk te volgen. Clementoni is een Italiaanse speelgoedfabrikant die zich richt op de productie van hoogwaardige speelgoed voor jonge kinderen.

4. Kleurkoffer

Crayola kleurkoffer

Met deze kleurkoffer van Crayola kun je eindeloos kleuren en creëren. De set bevat 140 verschillende kleurattributen en is verpakt in een stevige koffer, zodat je het gemakkelijk mee kunt nemen. De viltstiften hebben veilige inkt die gemakkelijk van huid en kleren af te wassen is. Een ideale cadeautip voor een creatief meisje!

5. Inlineskates

Nijdam verstelbare inlineskates wit roze

Met deze inlineskates van Nijdam kunnen kinderen op een leuke en sportieve manier bewegen. De verstelbare skates zijn wit en roze en zijn zo ontworpen dat het kind ze niet ieder jaar hoeft te vervangen.

6. Poppenhuis

Poppenhuis Poppy - Kidkraft (65959)

Met dit poppenhuis van KidKraft kan een meisje urenlang spelen! Het poppenhuis heeft drie verdiepingen met vier kamers en is ongeveer 120 cm hoog. Het poppenhuis is geïnspireerd op een groot herenhuis en zal zeker dagenlang speelplezier opleveren voor kinderen die graag met poppen spelen.

7. Experimenteerdoos

Buki scheikunde experimenteerdoos

Met deze experimenteerdoos van Buki kan een kind op speelse wijze kennismaken met scheikunde. Er kunnen maar liefst 150 verschillende experimenten uitgevoerd worden, met duidelijke illustraties om ze zonder hulp te kunnen doen. Een leuk cadeau voor nieuwsgierige kinderen.

8. Wie is de ezel? kaartspel

Wie is de ezel? Kaartspel

“Wie is de ezel?” is een leuk kaartspel dat geschikt is voor het hele gezin om te spelen. Het spel wordt uitgegeven door 999 Games en is gemakkelijk te begrijpen voor kinderen en volwassenen. Iedere speler krijgt een aantal kaarten en de speler met de ezelkaart mag beginnen. Het doel van het spel is om in elke ronde een hogere of lagere kaart te spelen dan de vorige speler, afhankelijk van of het een normale of ezelronde is.

9. LEGO Friends

LEGO Friends Andrea's Zwembadfeest - 41374

De LEGO Friends 41374 set bevat 468 onderdelen en 2 minifiguren en is gebaseerd op een zwembadfeest. Andrea en Stephanie vermaken zich in het zwembad en willen nog niet ophouden met het feest. Dit is een leuke set voor kinderen om hun fantasie te gebruiken.

10. Monopoly Junior bordspel

Monopoly Junior bordspel

“Monopoly Junior” is een bordspel voor kinderen van Hasbro dat hen op een leuke manier leert over geld verdienen. Het spel is gebaseerd op het wereldberoemde Monopoly-spel en kan snel worden begrepen door zijn eenvoudige opzet. Een spel duurt niet te lang.

11. 3D-puzzel

Ravensburger 3D-puzzel Zonnestelsel

Deze 3D-puzzel van Ravensburger is een leuk cadeau voor een kind dat van puzzelen houdt. De puzzel bestaat uit 8 planeten uit het zonnestelsel die in elkaar gezet moeten worden. Eenmaal voltooid, kan de puzzel ook worden opgehangen als decoratie in de slaapkamer.

Speelgoed van het Jaar 2022 – Winnaars 8 jaar

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 8-jarige meisjes om cadeau te geven! Hieronder staan drie winnaars die geschikt zijn om te schenken aan een kind van 8 jaar oud.

Renature

Renature

Klik op afbeelding voor info

Doctor Squish Squishy Maker

Doctor Squish Squishy Maker

Klik op afbeelding voor info

EcoCreate Decorate your Room

Ravensburger EcoCreate Decorate your Room

Klik op afbeelding voor info

Alle andere winnaars van het Speelgoed van het Jaar staan hier.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 8 jaar oud?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën om aan een 8-jarig kind te schenken.