De 11 BESTE cadeaus voor 7-jarige meisjes

Ben je op zoek naar leuke en originele cadeaus voor meisjes van 7 jaar? Op deze pagina vind je goede cadeaus om aan een 7-jarig meisje te geven!

In dit artikel hebben we leuke geschenkideeën voor meisjes vanaf 7 jaar geselecteerd die kunnen worden gegeven voor hun 7e verjaardag of voor andere feestelijke gelegenheden. Veel van deze beste cadeaus voor meisjes zijn speelgoed waar een kind van 7 jaar graag mee zal spelen. Hieronder vind je onze selectie met de beste cadeaus voor 7-jarige meisjes.

 1. Crayola Glitter Dots
 2. Smartwatch
 3. LEGO DOTS
 4. Karaokeset
 5. Kinderbakset
 6. LEGO Friends
 7. Slijm
 8. Kinderstep
 9. Stenen schilderen
 10. Haarkrijt
 11. Rugzak
Crayola - Glitter Dots Sparkle Station Deluxe

Deze Crayola Glitter Dots is geweldig om aan een 7-jarig meisje cadeau te doen! Het is namelijk een knutselpakket dat maar liefst 84 Glitter Dots bevat om sleutelhangers te maken! Glitter Dots zijn eigenlijk kleine balletjes glitterklei waarmee de bijgeleverde sjablonen gevuld kunnen worden. Hierna dekt het kind de sjabloon af en versiert het de sleutelhanger verder met kraaltjes en een sleutelring!

2. Smartwatch

VTech KidiZoom Smartwatch DX2 Roze

Natuurlijk dragen meisjes van deze leeftijd normaal gesproken nog geen smartwatch, maar deze roze Kidizoom Smartwatch DX2 van VTech is speciaal voor kinderen ontwikkeld! De smartwatch bevat allerlei spelletjes en kan foto’s en video’s maken, ze leert ook klokkijken met behup van een 3D-klok en de gesproken tijd!

3. LEGO DOTS

LEGO DOTS Creatieve Ontwerpdoos - 41938

LEGO DOTS is een speciale speelgoedlijn van LEGO en zijn geweldige knutselsets waarmee kinderen leuk kunnen knutselen. Deze LEGO DOTS 41938 set met 849 onderdelen bevat een creatieve ontwerpdoos waarmee het meisje allerlei verschillende designs en decoraties kan ontwerpen! In het meegeleverde boekje staan veel voorbeelden maar online zijn er zelfs nog meer te vinden.

4. Karaokeset

Vonyx SBS50P karaokeset

Als het meisje altijd en overal zingt is een karaokeset misschien een leuk geschenk om haar te geven! Met deze Vonyx SBS50P karaokeset kan ze altijd en overal alleen of met haar vriendjes of vriendinnetjes zingen. Deze draadloze karaokeset heeft een accu en werkt met bluetooth en het heeft zelfs een ingebouwde discolamp!

5. Kinderbakset

Toobs kinderbakset

Om het kind wegwijs te maken in de keuken en haar te leren koken is deze bakset speciaal voor kinderen echt geweldig! Met deze kinderbakset kan ze nu met haar eigen kookgerei samen met papa/mama of opa/oma de lekkerste koekjes bakken! Deze bakset bevat ook een receptenbundeltje, maar de ingrediënten moeten uiteraard wel apart gekocht worden.

6. LEGO Friends

LEGO Friends Glamping in de Natuur - 41392

In deze LEGO Friends 41392 set met 241 onderdelen is het voor de twee vriendinnen Mia en Olivia de hoogste tijd om de drukte van de stad te ontvluchten! Samen zijn ze naar het platteland gekomen om te gaan kamperen in een heuse glampingtent! Dit is een erg leuke set voor een meisje dat graag in de natuur is en ook met LEGO speelt.

7. Slijm

Allerion Slijm

Met dit slijmspeelgoed van Allerion met eenhoorn-thema kan het meisje 10 verschillende soorten slijm maken! Deze set wordt natuurlijk geleverd met een duidelijk handleiding zodat ze zonder problemen heerlijk kan spelen. Het maken en spelen is bovendien ook nog goed voor de creativiteit, fantasie en inlevingsvermogen van kinderen!

8. Kinderstep

Razor Step S Scooter - Roze

Steppen is voor kinderen een erg leuke en bovendien ook nog eens gezonde bezigheid. Deze roze opvouwbare kinderstep van Razor heeft een stuurhoogte van 59 cm en de handvaten zijn gemaakt van schuim zodat het kind een betere grip heeft. Doordat de step is gemaakt van aluminium is het erg licht en uiteraard bevat het ook een achterrem voor de veiligheid.

9. Stenen schilderen

SES - Stenen schilderen

Met deze leuke maar toch ietwat aparte set van SES kunnen kinderen steentjes beschilderen. De set wordt geleverd met enkele stenen zelf, maar natuurlijk kan het kind deze ook zelf buiten zoeken! Ook zitten er in deze set wiebeloogjes die het kind op de stenen kan plakken als extra decoratie!

10. Haarkrijt

Jollify haarkrijt

Deze haarkrijtset van Jollify stelt kinderen in staat hun eigen haar te kleuren! Uiteraard is het haarkrijt maar tijdelijk, het kan worden aangebracht met de meegeleverde kammetjes. De haarkrijtset wordt geleverd met 6 verschillende kleuren en het geeft niet af. Het haarkrijt zelf kan gemakkelijk in één keer uitgewassen worden!

11. Rugzak

Milky Kiss rugzak

Deze coole rugtas met hartjesprint wordt gemaakt door Milky Kiss en heeft een inhoud van 13,6 liter. De rugzak heeft verder een ruim hoofdvak met ritssluiting en ook een kleiner voorvakje. Doordat de schouderbanden te verstellen zijn zal een kind ook niet snel klachten krijgen als ze deze rugzak draagt, dat is natuurlijk wel zo prettig!

Wat zijn de kenmerken van een meisje van 7 jaar?

Meisjes van 7 jaar worden steeds slimmer en leren dagelijks nieuwe dingen op school en daarbuiten. Hieronder staan enkele kenmerken waar je een 7-jarig meisje aan herkent.

 • Kan simpele rekentafels
 • Simpele verhaalsommetjes worden opgelost
 • Kent de lengtebegrippen
 • Begrijpt gewicht en lengte
 • Begrijpt kalender en dagen

Welk speelgoed geef je cadeau aan meisje van 7 jaar?

Het beste speelgoed om cadeau te doen aan een meisje van 7 jaar hangt af van haar interesses. Als je weet wat het kind leuk vindt kun je daar de geschenken beter afstemmen. Maar over het algemeen zijn producten zoals een poppenhuis, puzzel, leerzaam bordspelletje of knutselspulletjes prima opties om te schenken aan 7-jarige meisjes!

Speelgoed van het Jaar 2022

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 7-jarige meisjes om cadeau te geven! Kijk op de volgende pagina om de volledige Speelgoed van Het Jaar 2022 verkiezing te bekijken.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 7 jaar oud?

Bekijk dan ook eens onze artikels met cadeaus voor 6-jarige meisjes of met cadeau-ideeën voor meisjes van 8 jaar om nog meer inspiratie op te doen. Je kunt ook onze lijst met speelgoed voor jongens van 7 jaar bekijken!