De 11 BESTE cadeaus voor 7-jarige meisjes

Geüpdatet op 6 februari 2023 door

Zoek je leuke en originele cadeaus voor meisjes van 7 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 7-jarig meisje!

Weinig tijd om kado’s uit te kiezen?

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Bekijk direct de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2022 onderaan op deze pagina!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven voor de 7e verjaardag van een meisje. Veel van de cadeau-ideeën op deze pagina zijn speelgoed waar een 7-jarig kind graag mee zal spelen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 7-jarige meisjes.

Crayola - Glitter Dots Sparkle Station Deluxe

Met deze Crayola Glitter Dots set kan een meisje haar eigen sleutelhangers maken! Dit verjaardagscadeau bevat 84 Glitter Dots, kleine balletjes glitterklei, en sjablonen om mee te vullen. De sleutelhangers kunnen verder versierd worden met kraaltjes en een sleutelring. Het is een leuke manier om de creativiteit van het kind te stimuleren.

2. Smartwatch

VTech KidiZoom Smartwatch DX2 Roze

Deze VTech Kidizoom Smartwatch DX2 is specifiek ontworpen voor kinderen. De roze smartwatch heeft verschillende spelletjes en kan foto’s en video’s maken. Daarnaast helpt het kind om de tijd te leren kennen met behulp van een 3D-klok en de gesproken tijd.

3. LEGO DOTS

LEGO DOTS Creatieve Ontwerpdoos - 41938

Met deze set van LEGO DOTS kan een kind zijn of haar creativiteit laten los en allerlei verschillende ontwerpen en decoraties maken. Deze set bevat 849 onderdelen en een creatieve ontwerpdoos, en er zijn veel voorbeelden in het meegeleverde boekje of online te vinden. Deze speelgoedlijn van LEGO is speciaal ontworpen om kinderen te laten knutselen en hun vaardigheden te verbeteren.

4. Karaokeset

Vonyx SBS50P karaokeset

Met deze Vonyx SBS50P karaokeset kan een kind altijd en overal zingen, alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes. De draadloze set werkt via Bluetooth en heeft zelfs een ingebouwde discolamp. De set is voorzien van een accu, zodat het kind overal kan zingen waar het wil. Het is een leuke cadeautip voor kinderen die graag zingen.

5. Kinderbakset

La Cucina kinderbakset

Met deze bakset voor kinderen kan het kind samen met haar ouders of grootouders in de keuken aan de slag. Ze kan haar eigen kookgerei gebruiken om lekkere gerechten te bereiden en zo de basisbeginselen van koken leren.

6. LEGO Friends

LEGO Friends Glamping in de Natuur - 41392

Met deze LEGO Friends 41392 set, bestaande uit 241 onderdelen, kunnen Mia en Olivia ontsnappen aan de drukte van de stad en samen kamperen in een glampingtent op het platteland. Deze set is geschikt voor meisjes die graag in de natuur zijn en met LEGO spelen.

7. Slijm

Allerion Slijm

Met deze set van Allerion kan het meisje tien verschillende soorten slijm maken met een eenhoorn-thema. Het is educatief speelgoed en wordt geleverd met een duidelijke handleiding, zodat het kind gemakkelijk kan spelen en leren hoe het slijm moet maken. Het maken en spelen met slijm is niet alleen leuk, maar het kan ook bijdragen aan het verbeteren van de creativiteit, fantasie en het inlevingsvermogen van het kind.

8. Kinderstep

Razor Step S Scooter - Roze

Deze Razor step is speciaal ontworpen voor kinderen en is opvouwbaar, wat het gemakkelijk maakt om te transporteren. Het heeft een stuurhoogte van 59 cm en de handvaten zijn gemaakt van schuim om een goede grip te verzekeren. Het frame is gemaakt van aluminium, wat het licht en gemakkelijk te dragen maakt. De step heeft ook een achterrem voor de veiligheid van het kind.

9. Stenen schilderen

SES - Stenen schilderen

Met deze set van SES kan een kind op een leuke manier steentjes beschilderen. De set bevat enkele stenen, maar ze kan ze ook zelf buiten zoeken. De set bevat ook wiebeloogjes om op de stenen te plakken als extra decoratie.

10. Haarkrijt

Jollify haarkrijt

Met deze haarkrijtset van Jollify kunnen kinderen hun haar tijdelijk kleuren. De set bevat 6 verschillende kleuren en wordt geleverd met kammetjes om het haarkrijt mee aan te brengen. Het haarkrijt is makkelijk uit te wassen en laat geen afdruk achter. Kinderen kunnen dus lekker creatief zijn met hun haar!

11. Rugzak

Milky Kiss rugzak

Met deze 13,6 liter grote rugtas van Milky Kiss kan een kind op een comfortabele manier al haar spullen meenemen. De rugzak heeft een hartjesprint en is voorzien van een ruim hoofdvak met ritssluiting en een kleiner voorvakje. De verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat het dragen van de rugzak comfortabel is.

Speelgoed van het Jaar 2022 – Winnaars 7 jaar

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 7-jarige meisjes om cadeau te geven! Hieronder staan drie winnaars die geschikt zijn om te schenken aan een kind van 7 jaar oud.

Dodo

Dodo

Klik op afbeelding voor info

LEGO Dots Eenhoorn Creatieve Gezinsset

LEGO Dots - Eenhoorn Creatieve Gezinsset

Klik op afbeelding voor info

Cross Clues

Cross Clues

Klik op afbeelding voor info

Alle andere winnaars van het Speelgoed van het Jaar staan hier.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 7 jaar oud?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën om aan een 7-jarig kind te schenken.