De 11 BESTE cadeaus voor 5-jarige meisjes

Geüpdatet op 6 februari 2023 door

Zoek je leuke en originele cadeaus voor meisjes van 5 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 5-jarig meisje!

Weinig tijd om kado’s uit te kiezen?

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Bekijk direct de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2022 onderaan op deze pagina!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven voor de 5e verjaardag van een meisje. Veel van de cadeau-ideeën op deze pagina zijn speelgoed waar een 5-jarig kind graag mee zal spelen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 5-jarige meisjes.

VTech KidiZoom Duo DX roze speelgoedcamera

Deze roze VTech kindercamera is speciaal ontworpen voor kinderen van deze leeftijd en biedt ze de mogelijkheid om hun creativiteit te laten bloeien en hun fantasie de vrije loop te laten. Het apparaat is stevig en duurzaam, met een kleurenscherm. Dit verjaardagscadeau wordt geleverd met een koptelefoon, polsbandje en USB-kabeltje.

2. Keer op Keer Kids dobbelspel

Keer op Keer Kids dobbelspel

Keer op Keer Kids” is een dobbel- en puzzelspel dat door het hele gezin gespeeld kan worden. Het doel van het spel is om de verzorgers te helpen de dieren in de dierentuin te voeden door de juiste kleuren te kiezen met behulp van dobbelstenen. Degene die als eerste het dierenverblijf van de juiste kleur vol heeft, wint het meeste aantal punten.

3. Knikkerbaan

SmartMax Mega Ball Run knikkerbaan

Met deze knikkerbaan van SmartMax kan een kind zich uren vermaken. De set bestaat uit 74 onderdelen en bevat speciale x-vormige staafjes met magnetische uiteinden die samen met de metalen ballen voor talloze bouwmogelijkheden zorgen. Bovendien is deze set te combineren met andere SmartMax sets.

4. Speeltent

LifeGoods speeltent

“Een speelpaleisje met een eenhoorn-thema is het perfecte cadeau voor een meisje van deze leeftijd. Deze speeltent van LifeGoods is zowel binnen als buiten te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken. De set bevat ook een eenhoorn-hoofdband om te dragen. Laat haar dromen waarmaken met dit leuke kinderspeelgoed!

5. Kinderpuzzel

Ravensburger puzzel Disney Princess kinderpuzzel

Met deze puzzel van Ravensburger kan een kind op leerzame en leuke wijze tal van vaardigheden ontwikkelen. De set bestaat uit drie puzzels van elk 49 stukjes, met afbeeldingen van Assepoester, Sneeuwwitje en de Kleine Zeemeermin.

6. Poppenhuis

KidKraft Juliette houten poppenhuis

Met dit houten poppenhuis van KidKraft kunnen kinderen urenlang spelen en hun fantasie prikkelen. Het poppenhuis is modern vormgegeven en heeft een stijlvolle, moderne inrichting in rustige kleuren. Het poppenhuis is 120 cm hoog en heeft 3 verdiepingen.

7. Kinderstep

Johntoy kinderstep

Deze kinderstep van Johntoy is roze en opvouwbaar, wat het gemakkelijk maakt om mee te nemen. Het stuur is verstelbaar en er is een voetrem voor extra veiligheid. Met dit buitenspeelgoed kan een kind lekker door de tuin of straat zoeven.

8. Kindertablet

Kurio Tab Lite roze kindertablet

Met deze tablet kan een 5-jarig meisje op een speelse manier kennismaken met tablets. De Kurio Tab Lite is speciaal ontworpen voor kinderen van deze leeftijd en biedt ook veiligheid met een instelbare tijdslimiet en een internetfilter. De tablet heeft een schermformaat van 7 inch.

9. LEGO Friends

LEGO Friends Kattenverzorgingswagen - 41439

Deze LEGO set bevat 60 onderdelen en bestaat uit een kattenverzorgingsauto en personages Mia en Emma met hun twee katten. Het is een leuke manier om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden, en naast de papieren bouwinstructies is er ook een app te downloaden voor extra opties.

10. Baby Alive pop

Baby Alive - Plas En Dans Babypop

Deze Baby Alive pop is een leuke en interactieve manier om kinderen te helpen bij het leren over verzorging en het opvoeden van een kind. Ze kunnen de pop aankleden, haar haren kammen en zelfs met haar dansen door haar hand vast te houden. De pop is in 2018 genomineerd voor Speelgoed van het Jaar, wat aantoont dat het een pop is die kinderen zal bekoren.

11. Playmobil

Playmobil Family Fun Mobilhome met familie - 70088

Met deze Playmobil 70088 set kan een kind met een eigen rijdende camper spelen. De set heeft 135 onderdelen en bevat minifiguren en kampeerattributen zoals een tafel, stoelen, grill en meer. In de camper zijn er draaistoelen en de tafel kan omgebouwd worden tot een ligvlak.

Speelgoed van het Jaar 2022 – Winnaars 5 jaar

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 5-jarige meisjes om cadeau te geven! Hieronder staan drie winnaars die geschikt zijn om te schenken aan een kind van 5 jaar oud.

Playmobil Wiltopia dierenverzorgingscentrum

Playmobil - Wiltopia dierenverzorgingscentrum

Klik op afbeelding voor info

Magic Mixies Magische Ketel

Magic Mixies Magische Ketel

Klik op afbeelding voor info

De Dief

De Dief geheugenspel

Klik op afbeelding voor info

Alle andere winnaars van het Speelgoed van het Jaar staan hier.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 5 jaar oud?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën om aan een 5-jarig kind te schenken.