De 11 BESTE cadeaus voor 4-jarige meisjes

Geüpdatet op 6 februari 2023 door

Zoek je leuke en originele cadeaus voor meisjes van 4 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 4-jarig meisje!

Weinig tijd om kado’s uit te kiezen?

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Bekijk direct de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2022 onderaan op deze pagina!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven voor de 4e verjaardag van een meisje. Veel van de cadeau-ideeën op deze pagina zijn speelgoed waar een 4-jarig kind graag mee zal spelen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 4-jarige meisjes.

Totum Unicorn knutselset

Met deze eenhoorn-knutselset van Totum kan een 4-jarig meisje de mooiste glittercreaties maken en is het dus een leuk verjaardagscadeau. De set is één van de populairste in het assortiment van Totum en bevat meer dan 2500 kleine diamantjes (geen echte natuurlijk) in 6 kleuren plus 4 kaarten waarop geknutseld kan worden.

2. Magna-Tiles

Magna-Tiles Clear Colors 32 Piece Set

Magna-Tiles zijn kleine kunststof tegeltjes met magnetische randen, waardoor ze aan elkaar “geplakt” kunnen worden om allerlei bouwwerken te maken. Het spelen met Magna-Tiles is niet alleen leuk voor een kind van deze leeftijd, het is educatief speelgoed en verbetert daarom ook haar ruimtelijk inzicht.

3. IJskraam

New Classic Toys ijskraam

Met deze vrolijke ijskraam van New Classic Toys kan een kleine meid haar eigen ijskraampje beginnen. Ze kan diverse ijsjes maken en omdat de ijsbolletjes en ijshoorntjes magneten hebben, is het mogelijk om verschillende combinaties te maken.

4. Kinderrugzak

Little Dutch bloemetjes rugzak

Op deze leeftijd is het voor kinderen tijd om hun eigen rugzak te krijgen. Deze rugzak is gemaakt door Little Dutch, is roze met wit en heeft een mooi bloemetjespatroon. Bovendien is de rugzak milieuvriendelijk omdat het gemaakt is van gerecycleerde PET-flessen. De schouderbanden zijn verstelbaar, zodat de rugzak nooit voor klachten zorgt.

5. Zandbak met dak

Ladanas zandbak met dak geel

Kinderen spelen graag in het zand, dus wat is er beter dan om haar een eigen zandbak met dak te geven? Het dak dient als bescherming tegen de zon, zodat ze niet meer een pet hoeft te dragen en zo lang als ze wil in de zandbak kan spelen als het buiten mooi weer is. Dit exemplaar van Ladanas is gemaakt van grenenhout, heeft opklapbare banken en is volledig af te sluiten.

6. Kinderfiets 14 inch

Nogan Puck 14-inch meisjesfiets

Meestal hebben 4-jarige meisjes een kinderfiets met bandenmaat 14 inch nodig. Deze roze 14-inch meisjesfiets van Nogan heeft een schitterend ontwerp met bloemetjespatroon en wordt geleverd met zijwieltjes die gemakkelijk te verwijderen zijn. Voor de veiligheid heeft deze fiets ook een fietsbel en reflectoren.

7. Kinderstep

Smoby Minnie Mouse kinderstep

Steppen is een leuke en gezonde bezigheid die veel speelplezier biedt aan jonge kinderen. Deze kinderstep van Smoby heeft als thema “Minnie Mouse” en heeft drie wielen voor extra stabiliteit. De stuurstang is in hoogte te verstellen.

8. Polly Pocket

Polly Pocket Big Pocket World Donut Pyjamafeestje speelfigurenset

Polly Pockets zijn kleine tasjes gevuld met allerlei accessoires om mee te spelen. Deze tasjes kan een kind overal mee naartoe nemen, bijvoorbeeld naar vriendinnetjes. In deze Polly Pocket staat een pyjamafeestje centraal waarbij zelfs pizza’s met een scooter worden gehaald.

9. Barbiehuis

Barbie met huis

Barbiepoppen zijn al jarenlang favoriet kinderspeelgoed voor meisjes van deze leeftijd. Deze specifieke set bestaat uit een Barbiepop en een compact huis met keuken, zwembad, slaapkamer en badkamer en is overal mee naartoe te nemen. Deze set zal zeker urenlang speelplezier opleveren voor een meisje!

10. Hippo Hap kinderspel

Hasbro Hippo Hap kinderspel

Hippo Hap is een kinderspel gemaakt door Hasbro en is leuk om met meerdere personen te spelen die van spelletjes houden. In dit spel proberen kinderen zo veel mogelijk knikkertjes “op te eten” met nijlpaarden om punten te scoren. De gouden knikker is zelfs extra punten waard.

11. Playmobil

Playmobil Country Ponypark - 6927

Playmobil is een populaire keuze voor kinderen, en deze set (nummer 6927) met een country ponypark thema zal zeker in de smaak vallen. Deze set bestaat uit 194 onderdelen en helpt bij het ontwikkelen van hand-oog coördinatie en ruimtelijk inzicht bij kinderen.

Speelgoed van het Jaar 2022 – Winnaars 4 jaar

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 4-jarige meisjes om cadeau te geven! Hieronder staan drie winnaars die geschikt zijn om te schenken aan een kind van 4 jaar oud.

Ik Leer Recyclen

Ik leer Recyclen

Klik op afbeelding voor info

L.O.L. Surprise! OMG Fashion Show – Missy Frost modepop

L.O.L. Surprise! OMG Fashion Show - Missy Frost modepop

Klik op afbeelding voor info

Horse Club Sofia’s Beauties Beauty Salon

Horse Club Sofia's Beauties Beauty Salon

Klik op afbeelding voor info

Alle andere winnaars van het Speelgoed van het Jaar staan hier.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 4 jaar oud?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën om aan een 4-jarig kind te schenken.