De 11 BESTE cadeaus voor 18-jarige meiden

Hier vind je de beste cadeau-ideeën voor meiden (vrouwen) vanaf 18 jaar oud. Met deze cadeautips zul je een leuk en origineel cadeau vinden voor de verjaardag van je 18-jarige dochter of kleinkind!

De beste cadeaus voor 18-jarige meiden

Als je op zoek bent naar cadeaus voor meiden van 18 jaar, dan ben je hier op de juiste plaats In dit artikel hebben we leuke geschenkideeën voor meiden vanaf 18 jaar geselecteerd die kunnen worden gegeven voor hun 18e verjaardag of voor andere feestelijke gelegenheden. Veel van deze beste geschenken voor meiden hebben een praktisch doeleinde voor een kind van 18 jaar, maar niet altijd. Hieronder vind je onze selectie met de beste cadeaus voor 18-jarige meiden.

1. Hugo Boss parfum

Hugo Boss parfums

Een geweldig ruikend cadeau voor een vrouw van 18 jaar is een parfum van het wereldberoemde modehuis Hugo Boss! Meiden of vrouwen van deze leeftijd zijn natuurlijk heel veel met hun uiterlijk bezig, een lekkere parfum is daar natuurlijk ook een essentieel onderdeel van.

2. 65-inch TV

65-inch televisies

Ze is nu voor de wet volwassen geworden en daar hoort natuurlijk een passend cadeau bij, misschien is een tv van 65-inch groot dan wel een leuk geschenk voor haar! Rond deze leeftijd zal ze op kamers gaan of misschien zelfs al haar eigen huis hebben, een nieuwe tv is dan een nuttig product om te geven.

3. Bassetti beddengoed

Basseti beddengoed

Bassetti is een Italiaans merk dat beddengoed maakt van uitmuntende kwaliteit, het beddengoed is veelal gemaakt van katoen en satijn en voelt heel erg zacht aan! Het beddengoed van Bassetti is zeer comfortabel en is te krijgen in vele verschillende groottes, kleuren en patronen.

4. Sportbeha

Sport BH's dames

Vrouwen van deze leeftijd zijn tegenwoordig erg veel met sport bezig, een mooie nieuwe sportbeha is dan een leuk cadeau voor haar! Sportbeha’s zijn zeer elastisch en gemaakt van hetzelfde materiaal als leggings, ze zien er niet alleen stijlvol uit, maar zitten ook erg lekker tijdens het sporten.

5. Nike sportsokken

Nike sokken dames

Sokken kan een mens niet genoeg hebben, daarom zijn Nike sportsokken ook zo’n goed geschenk voor haar, ze komen altijd van pas! Nike zelf is natuurlijk een van de grootste sportmerken ter wereld en staat bekend om de hoge kwaliteit producten die ze leveren, dit is bij hun sokken dus niet anders!

6. Laptoptas

Laptoptassen dames

Iedere meid heeft op deze leeftijd vaak wel een laptop, en om deze te beschermen tijdens het reizen is er natuurlijk ook een mooie laptoptas nodig! Laptoptassen zijn er in heel veel verschillende soorten, zo zijn er examplaren die lijken op rugtassen maar natuurlijk ook de bekende exemplaren die op een aktetas lijken.

7. Lenovo laptop

Lenovo laptops

Een laptop mag natuurlijk niet meer ontbreken op deze leeftijd, zo kan ze overal en altijd (online) werken en bereikbaar zijn. Lenovo is een Chinees merk dat als het om naamsbekendheid gaat al enkele jaren aan een enorme opmars in Europa en de rest van de wereld bezig is. Ze leveren een uitstekende kwaliteit aan producten en deze zijn veelal ook nog eens goed te betalen en komen met een lange garantieperiode.

8. Sodastream

Sodastreams

Met een Sodastream kan ze zelf bruiswater of andere frisdranken maken, een erg handig en bovendien uniek cadeau om te geven! Sodastream levert dus ook verschillende smaken zodat je bijvoorbeeld cola, sinas of 7-up kunt maken, elke Sodastream wordt bovendien geleverd met een koolzuurcilinder en vaak zelfs ook met glazen of flessen.

9. Yogamat

Yogamatten

Yoga is tegenwoordig een erg populaire bezigheid, mocht ze dus ook yoga beoefenen dan kan een nieuwe yogamat een bruikbaar geschenk voor haar zijn! Yogamatten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren, en worden door ontelbaar veel fabrikanten gemaakt en aangeboden.

10. Ladyshave

Ladyshaves

Scheren hoort er op deze leeftijd natuurlijk ook bij, waar kan dat dan beter mee gedaan worden dan met een nieuwe ladyshave? Veel fabrikanten maken tegenwoordig ladyshaves, meestal zijn ze ook gewoon van uitstekende kwaliteit maar soms gaan de iets goedkopere exemplaren niet zo lang mee.

11. Mountainbike

Mountainbikes

Een mountainbike is een sportief en leuk alternatief voor een gewone fiets. Mountainbikes zijn een stuk steviger dan normale fietsen en hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor ruige terreinen. Zo kan een mountainbike moeiteloos crossen over bospaden of scheuren in de duinen, maar kan het ook prima op de weg of het fietspad rijden.

Speelgoed van het Jaar 2021 – Winnaars 18+ jaar

Elk jaar wordt begin november het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 18-jarige meiden om cadeau te geven! Hieronder staan de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2021 in de leeftijdsgroep van 18+ jaar.

999 Games – 20 Second Showdown

999 Games - 20 Second Showdown

Klik op afbeelding voor info

Playmobil 70176 – Volkswagen T1 Camping Bus

Playmobil 70176 - Volkswagen T1 Camping Bus

Klik op afbeelding voor info

Libellud – Mysterium Park

Libellud - Mysterium Park

Klik op afbeelding voor info

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 18 jaar oud?

Bekijk dan ook eens onze artikels met cadeaus voor 17-jarige meiden om nog meer inspiratie op te doen!